דיון

CapitanSparrow

New member
../images/Emo88.gifדיון../images/Emo88.gif

אני חושבת על הנושא הזה הרבה ומדברת עליו הרבה (בעיקר עם שירן ואתי
) והתחשק לי לשמוע את דעתכן. אם הייתם ג'ייב/המנהלות של הבויז/הבויז (מי שמקבל את ההחלטות בקיצור), איך הקידום ל"Unbreakable" שלכן היה נראה? זאת אומרת איזה סינגלים, קליפים? אולי עטיפה אחרת לאלבום? ראיונות נוספים בטוק שואוז למיניהם? תאריכי שחרור לרדיו וכל מה שעולה לכם לראש! או שבכלל הייתם משאירות את הקידום כמו שהוא? תשתפו פעולה כי זה יכול להיות מעניין

CapitanSparrow

New member
שלייייייי!

סינגלים: Everything But Mine - מעולה כסינגל ראשון. הוא מקפיץ וממכר וגם הוא מעניין. הוא די מיוחד לעומת כל השירים שיש היום. והוא גם הניגוד המוחלט מNG ככה שאנשים ידעו שיש גיוון ושוני בין האלבומים. הקליפ הייתי רוצה שהבויז כאילו מופיעים במועדון כזה וזה מסיבה, כמו המועדון בTC. והקליפ יהיה צבעוני כזה, הם ירקדו (עם שלל בחורות רזות ברקע
) והתלבושות יהיו החליפות והכובעים כמובן!
הייתי משחררת אותו לרדיו ב1/9 וב10/9 להורדה באייטונז. את הקליפ הייתי משחררת בסוף ספטמבר ולא בסוף אוקטובר. בסביבות תחילת ינואר הייתי משחררת את זה Somthing That I Already Know. כי זו בלדה מעולה והיא לא שוממת כזאת, יש קצב והיא מלאת אנרגיות ורגש. הייתי עושה לו קליפ דרמטי כזה, עם עלילה כמובן. הבויז עומדים ושרים או משהו באיזשהוא מקום ובמרכז יש עלילה על המ...אישה מוכה נגיד. שרק בסוף הקליפ היא עוזרת את האוצץ לקום וללכת (זה די יתאים למילים אם תחשבו על זה). משהו בסגנון. באפריל את Panic כמובן. כי זה אביב ופאניק או שיר כזה לימי שמש! שכיף לשמוע כזה עם החבר'ה נו אתן יודעות. :) אין לי ממש רעיון לקליפ, רק שלא יהיה משעמם.
בקיץ הייתי משחררת את One In A Million באירופה ואת Treat Me Right בארה"ב. TMR הוא יותר חומר מצעדים אמריקאי, וOIM ממש קליט וקצבי וכיפי, משהו שיאהבו באירופה לדעתי. ונגיד והמכירות יהיו טובות, נשחרר סינגל 5 וכמובן שהוא Unmistakable הכי כיף לסגור את האלבום בבלדה כיפית כזו. מתאים לאוקטובר בערך. את העטיפה הייתי משאירה כמו שהיא, כי לדעתי היא מדהימה
והקידום שהם עשו לUnbreakable מעולה, היה עוזר רק אם הם היו מתחילים לקדם לפני יציאת האלבום ולא אחרי.
במיוחד הTRL!

Eti No Name

New member
יאללה, נו ../images/Emo9.gif

*נכנסת לדמות ג'ייב* אמ מבחינת סינגלים הייתי הולכת כמו ירדי, זה ממש מעולה כל מה שרשמת! חוץ מאנמיסטייקבל, הייתי הולך דווקא על USA לסגירת האלבום.. לודעת למה, לשיר הזה יש ייחוד מסוים.
הקליפ שלו יהיה בסגנון קיץ-חורף, סתיו-אביב שכזה, עם המון ניגודים.. בקשר לפאניק, הייתי הולכת על קליפ שחור לבן, משו בסגנון ישן כזה. עם הבויז בתור הג'קסונים סטייל, רוקדים שרים וכאלה.
אני גם בעד EBM ו-STIAK בתור סינגלים, והדרך של ירדן להוציא אותם. כמובן שהייתי מחייצנת אותם בכל מקום.. ואתם יודעים למה נבר גון הצליח? זוכרים את המיני-טור שהם עשו לפני שהאלבום יצא? :) אם הם היו עושים משו כזה, אפילו רק בתחנות רדיו/TRL/או כל טוק שואוז אפשריים, זה היה הרבה יותר עוזר.. המון אנשים בכלל לא יודעים שהם חזרו ושהם הוציאו אלבום! [וזה מצביע על חוסר יחצנות.] אממ כשהאלבום היה יוצא, האמת.. אחלה יחצנות יש עכשיו, אבל הם קצת נזכרו מאוחר מדי.
סיבוב הופעות, הייתי כמובן הולכת על כ-ל העולם [אבל זו רק אני *שריקה*], ואת הסיבוב הופעות הייתי מחייצנת בטירוף! בככככככככככל מקום הייתי מודיעה ש-The Boys Are Back In Town!. אמ לודעת מה עוד
.. תאמינו לי, צריך לשאול את המעריצים תמייייד, הם המבקרים הכי קשים.
אחלה דיון ירדי!

CapitanSparrow

New member
אומג! USA בקליפ שחור לבן, עם צילומים

של השמש! בים או משהו!
משהו עצוב אבל מתוק, כמו השיר עצמו.

למעלה