דיון

liron162

New member
../images/Emo88.gifדיון../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אחרי כל השרשורים של שבוע טוב, מזל טוב, בוקר טוב, והשאלונים נראה לי שהגיע הזמן לדיון.. מקווה שהדיון יתנהל כמו שצריך ולא יגלוש למקומות אחרים.. הנושא לדיון הוא: איך ההורים שלכם מגיבים כלפיי הערצה לשרית
, האם הם נגד/ בעד הסגנון
המסרים ששרית מעבירה דרך השירים
וכל הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות
..מה הם חושבים על זה
ספרו לנו על זה.. תרחיבו עד כמה שאפשר.
הדיון לקוח מפורום אביב גפן

../images/Emo88.gifהדיון שלי....../images/Emo140.gif

איך ההורים שלכם מגיבים כלפיי הערצה לשרית
וואלה לא מפריע להם , אבל ליפעמים הם אומרים לי כמה אתה יכול לישמוע 24 שעות את שרית חחחח
ואני בשביל לעצבן בכוונה שומע חחח האם הם נגד/ בעד הסגנון
הם בעד דווקה
המסרים ששרית מעבירה דרך השירים
ההורים והמישפחה שלי מאוד אוהבים תמוסיקה של שרית , ואת המסרים שיש בשירים , יש שירים שליפעמים מאוד נוגעים בהם שהם מגיעים למצב שמבקשמים ממני תמיד לישמוע את אותו השיר כמה פעמים. וכל הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות
..מה הם חושבים על זה
תאמת לא מפריע להם שאני הולך להפעות , עם זה עושה לי טוב אז זה לא מפריע להם חחח אני כבר בן 20 לא כזה שואל , כי אילו החיים שלי לאן ללכת , והם יודעים ששרית ומהוסיקה שלה זה החיים שלי.

שי קרן19

New member
אחאאח נגעת בנקודה רגישה...

אמממ היו זמנים של עליות ומורדות..עכשיו בגלל חוסר זמני ובגלל הצבא...אתחיל מההתחלה...חחח מאז ומתמיד הרי הערצתי ואהבתי את שרית..אבל לא עשיתי עם זה כלום..מבחינתי לקנות דיסקים ולראות אותה בטלויזיה באירוחים וכ'(כמה עלוב,חחח) עד שהגעתי לפורום שבזמנו,שהייתי חדש הוא היה מפוצץ כולם אוהבים את החד השני,לא היו מריבות ופשוט התאהבתי באנשים..וזה מה שהוביל לטירוף...הופעות ענינים מפגשים עם מערצים ללכת למשרד כמה פעמים בשבוע וכ'...והיה פשוט קרע בין האדם הכי חשוב לי שזו אמא שלי...חח עכשיו אני צוחק על זה..אבל זה היה פשוט בלתי נסבל...ואפילו היא אמרה לי משפט מזעזע שלא אומר פה...אבל זה ממש פגע בי...כיום אמא שלי מבינה ויודעת שזו לא משו חולף...בעינה שרית,היא זמרת,סתם זמרת,אישיות טלויזיונית ולא בנאדם...לכן היא נגד. ומה דעתם על השירים? האמת הם גם תמיד שומעים אותה..מעדיפים את "השרית" של פעם..עם שירים כמו "כמו סינדרלה" הימים הללו...הם לא אוהבים את הפן החדש...כמובן שאמא שלי חולה חולה על "עליך ועלי" ועל "שלמים" אבל זהו... תודה רבה לירוני...כיף ששיחררתי את זה...אני מקווה שאין סיפורים יותר מזעזעים..פשוט לא ספרתי הכל..זה התמצית...

שי קרן19

New member
חשבו לי שתקראו../images/Emo208.gif אני חושב שרק ל

דנושקה סיפרתי את זה...הלא כן דנוש?

אני עכשיו...

אמממ...אז ככה: זה בא בתקופות...נגיד יש לשרית משהו חדש אז אני חופרת עליה וזה די מעצבן את ההורים שלי ולהורים שלי אין בעיה עם השירים שלה...אמא שלי דווקא מחבבת את שרית ואוהבת לשמוע אותה והיא כבר באה איתי לכמה הופעות ונהנתה.. וכל הקטע של ההופעות- הם לא מסכימים לי לנסוע למקומות רחוקים ובשעות מאוחרת..הם נורא קשים בנושא הזה וזה מבאס כי אני זה יוצא שאני הולכת להופעה אולי פעם בשנה וזה עצוב...

שי קרן19

New member
חב'רה אתם ממש אבל ממש מעצבנים!

לירון פה עושה ועומלת ואתם לא מגיבים ואחר כך אתם אומרים "הפורום לא פעיל" וכן הלאה...

משה 102

New member
אני אגיב בלי נדר מחר או מחרתיים

יש לי טיפה לחץ בלימודים..

תגובה:

איך ההורים שלכם מגיבים כלפיי הערצה לשרית:כרגיל דווקא פשוט זה היה נראה להם שמישהו יכול להעריץ עד כדי כך..ודווקא אמא שלי הייתה מתלהבת מזה שאני מעריץ ויש לי תמונות עם שרית וכל זה...אבל כעיקרון כבר עברה לי ההערצה העיוורת.. האם הם נגד/ בעד הסגנון?כן,בזכות אמא שלי התמכרתי לשרית בכלל.. המסרים ששרית מעבירה דרך השירים?ברור שכן זה לא ששרית היא איזו זמרת פרובוקטיבית או משהו... וכל הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות..מה הם חושבים על זה?כשאין לי בית ספר למחרת אז בד"כ אני יכול להגיע מתי שבא לי אבל אם יש בית ספר אז הייתה לי קצת יותר בעיה להגיע...אבל כעיקרון הם היו ממנים לי את ההופעות וכל הווליום וכל זה... תודה רבה על השאלון לירון!

E l i a l o N

New member
מגיבים.

איך ההורים שלכם מגיבים כלפיי הערצה לשרית? בעד. למרות שהם לפעמים לא אוהבים שאנחנו שומעים אותה כל כך הרבה. האם הם נגד/ בעד הסגנון? בעד הסגנון הקודם (יותר מזרחי)...מה לעשות, קווקזים. המסרים ששרית מעבירה דרך השירים? איך הם כבר יכולים להגיב על המסרים?
, מה שיש- יש. הם חושבים על הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות? -לא הולכים להופעות לעיתים קרובות. לעיתים רחוקות.

אני

איך ההורים שלכם מגיבים כלפיי הערצה לשרית? אין להם כ"כ זכות להגיב... אבל בכללי הם בסדר עם זה.. להבדיל מפעם
האם הם נגד/ בעד הסגנון? לא נראה לי שהם נגד. המסרים ששרית מעבירה דרך השירים? הם לא הכי מתעמקים בנושא הזה..
הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות? אממממ אין להם בעיה עם זה כי הם לא יודעים שברוב המקרים אין לי איך לחזור
חחחחח

משה 102

New member
עונה

איך ההורים שלכם מגיבים כלפיי הערצה לשרית? הם לא כ"כ אוהבים את זה, אבל הם כבר רגילים. האם הם נגד/ בעד הסגנון? נגד. אבא שלי מנגן מוזיקה קלאסית ואמא שלי אוהבת מוזיקה ישראלית. המסרים ששרית מעבירה דרך השירים? הם אוהבים רק את "כשהלב בוכה" ו "היום היום" וכל הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות? הם סומכים עלי. אמא שלי קצת יותר דואגת.. מה הם חושבים על זה? הם רגילים לזה שאני אוהב את שרית..

אני../images/Emo88.gif

אממ ת'אמת הם כבר רגילים , ולא אכפת להם כ"כ את מי אני מעריצה .. האם הם נגד/ בעד הסגנון המסרים ששרית מעבירה דרך השירים
אממ אם מ-מ-ש לא נגד שרית , אימא שלי אפילו שומעת שירים שלה באוטו וכל מיני כאלה , ואבא שלי קצת פחות וכל הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות..מה הם חושבים על זה
אממ .. אימא שלי קצת יותר דאגנית בקטע הזה אבל היא סומכת עליי ב100% שאני יעמוד במה שאני מבטיחה
אחלה רעיון לדיון

MISS MUSIC

New member
ועכשיו אני../images/Emo3.gif

טוב, אצלי האמת זה כבר לא כ"כ רלוונטי כי כבר מזמן הפסקתי לשאול, אני חושבת שאפילו אף פעם לא שאלתי, תמיד עשיתי מה שרציתי בסוף, גם אם אמרו לי "לא"
האמת שאמא שלי מאוד מ-א-ו-ד אוהבת את שרית, באמת
זה מגיע למצב שהיא מבקשת ממני למסור לשרית ד"ש ושהיא אוהבת אותה ולפעמים היא אומרת לי "תמסרי לשרית שאמרתי שהיא יפה" או "תמסרי לה שהיא מתוקה" וכל מיני כאלה...כל פעם המחמאה לשרית משתנה (יפה, מתוקה, נשמה, מקסימה) חחחחחח
האם הם נגד/ בעד הסגנון
המשפחה שלי מאוד אוהבים את המוסיקה של שרית, הם שומעים אותה מלא
בעקרון אני התחלתי לאהוב את שרית בגלל אחים שלי ואמא שלי... המסרים ששרית מעבירה דרך השירים
סבבה להם, יש שירים שהם ממש ממש אוהבים ומתחברים אליהם ויש שירים שקצת פחות... אבל זה לגיטימי, אני בטוחה שגם המעריצים עצמם מתחברים ואוהבים יותר שירים מסויימים ושירים אחרים קצת פחות
וכל הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות..מה הם חושבים על זה
חחחחח אני לא כ"כ שואלת את דעתם וגם כששאלתי עשיתי מה שרציתי בסוף... כשאני רוצה משהו שום דבר לא יכול לעצור בעדי
קצת מפריע לאמא שלי (בעבר יותר) שאני נוסעת כמעט לכל הופעה וחוזרת בשעות ממש ממש מאוחרות או ביום למחרת רק... אבל סבבה, אני בכל זאת הולכת וברוך ה' אני גם תמיד מסתדרת
תודה לירוני

liron162

New member
ואני..

אממ לא נראה לי שמפריע להם שאני מעריצה אותה ושומעת אותה הם יודעים כשיש שרית בטלויזיה או ברדיו שומעים על פול ווליום..והם גם קצת אוהבים אותה האם הם נגד/ בעד הסגנון
אמממ הם בעד נראלי.. המסרים ששרית מעבירה דרך השירים
אממ לא מפריע להם.. וכל הקטע של לנסוע להופעות בשעות מאוחרות
אם יש הופעה בשעה מאוחרת והיא לא קרובה לבית שלי אז אני לא הולכת אבל אם זו הופעה בשעות הערב/לילה וזה קרוב לבית אז לא אכפת להם.. הם אף פעם לא אמרו לי כלום על זה שאני מעריצה את שרית..

למעלה