דיון

../images/Emo88.gifדיון../images/Emo17.gif../images/Emo40.gif

מנהלות סליחה שזה בלי אישור. ואני דיי חושבת שזה כ=ן קשור להראל... ול"דרך" שלו בפרסום ובמיסחור.
מה אתם חושבים על כול המיסחור הזה?!
http://celebs.walla.co.il/?w=/3608/983896 ציטוט: * שלא נדבר על העובדה שלא הופעת בטלנובלות * סופציטוט: הכול צריך להיות ממוסחר?! לצאת בטלנובלות,יומנים,מחקים,מחברות,טושים,קלמרים,חולצות,תחתונים... זה מה שיביא ל'להיות אומן' האמיתי!? אני יתן דוגמא של שרית חדד!? כמה ניסתה להיות שיק,אין. עשה חולצות,מחברות,יומנים,בובות...הכול. ותראו מה יצא ממנה. טוב לא היא הנושא עכשיו. אני מדברת על הראל. לפי דעתי... מציון שהוא לא הולך 'בדרך' הזאת של המיסחור! מה אמם אומרים!? מסכימים!? הכתבה באמת עיצבנה אותי! רוצה לשמוע את דעתכם....... -קרן-

לאו14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

בכללי.. אין לי שום דבר נגד קצת מיסחריות מידי פעם.. כי בדוגרי...מיסחור הוא בשביל המעריצים.. נגיד..שהייתי קטנה..היו לי מחברות של בריטני וזה..זה נחמד בתכלס.. אבל טוב שהראל לא עושה את זה ומשתדל להיות זמר ורק זמר... יש כאלה שזה עושה להם טוב..[מיסחור..]ויש כאלה שזה עושה רק נזק.. אזזז..אני בעד שימשיך ככה..:]

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo45.gifעל כל מילה..

כל מה שליאור אמרה..גמאני איתה.. כי בת'כלס, זה הכי טוב והכי סבבה שהוא לא מתמסחר יותר מדי, אבל אם למשל, שנה הבאה, הוא יוציא יומן, רק יומן.. אני ארוץ לקנות אותו.. אולי זה יהיה טוב, להוציא רק יומן.. לא?

Eiley

New member
אני פחות מסכימה איתכן...

הראל עושה הרבה ומספיק בשביל המסחור, חשוב לא להגזים עם זה... עכשיו זה עוד לא יותר מדי וחשוב שכך יישאר אם הוא רוצה להתפתח.

מ א מ י2

New member
דעתי../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

[וואלה בכלל מעצבנים] אני חושבת שזה רע להתמסחר. כמו שאמרת על שרית חדד-היא עשתה בובות וזה עזר לה? לא 0__0 אפילו הפיג'מות התמסחרו! קלמרים,מחברות וכאלה. וחבל! נאמ,ולא נראה לי שהראל יתמסחר. ואם כן-זה יצחיק אותי
^^'

למעלה