בוקר טוב ?

../images/Emo88.gifבוקר טוב ?../images/Emo4.gif

למי שלא יודע , וזה בעצם רובכם
התחלתי יום חמישי שעבר בדיקת אקטיגרף - זה מכשיר דמוי שעון כזה, שאתה עונד על היד, שבא לבדוק את השעון הביולוגי שלי.. החוקים פשוטים : הולכים לישון אך ורק מתי שמרגישים שרוצים ולא כי חייבים יקיצה טבעית בלבד. כבר סידרתי את הכל עם העבודה, שאני אגיע לעבוד בערב ואצא בלילה (הייתי צריך להפוך עולמות בשביל זה...) היום כבר יום רביעי , אני נרדם רק בבקרים ומתעורר בערבים.. ואני כבר לא צריך רופא כדי שיגיד לי שהשעון הביולוגי שלי הפוך מבחינת ההרגשה? הכל כל כך שונה!! אני לא עייף, אני עובד כמו נמר, מרוכז יותר, בלי כאבי ראש, גם התחושה בפנים היא לא של "אין לי כוח" או אני עייף וכו' אלא ההפך לגמרי... עכשיו קמתי משינה... ואני קצת בדיכי.. לא ראיתי את לירון (חוץ מבתנוחה מאוזנת עם קצת ריר בפה
) כבר שבוע, בעצם, לא ראיתי נפש חיה שבוע... וזה למרות שכל העולם מסביבי חי ונושם אבל אני קם בערב יוצא לעבודה , מגיע, אין נפש חיה, יושב שם לבד כל הלילה חוזר הולך לישון וחוזר חלילה.. לא נורא - יום שני זה נגמר אבל זה בעסה
סתם רציתי קצת לפרוק (ולתת תירוץ למה אני לאחרונה פחות פה...)

לירונר

New member
היה לי כיף לראותך סופסוף ../images/Emo70.gif

וערנוש... נכון שעכשיו זה קשה ומבאס - אבל זה רק 10 ימים. אחרי הבדיקה והטיפול אתה כבר תתעורר ביחד איתי - ותישן ביחד איתי... ותחזור הבייתה ב6 בערב ולא ב9...

../images/Emo221.gif שיהיה בהצלחה!

זה נשמע כמו משהו שאולי גם אני אצטרך לעשות בעתיד (אני כמעט ולא נרדם בלילות ובימים שבהם אני צריך לקום בבוקר אני פשוט גמור מעייפות)

white star

New member
../images/Emo54.gif יאאאאא הוא נפטר!!!

מהצורך לקום בבוקר
שיהיה המון בהצלחה יא נעלם

GrimBoy

New member
לזיכרו ../images/Emo16.gif

של הצורך שלו להמשיך לישון בבוקר...

גם גולש

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif

מאחל שיוכלו לעזור לך ,ותרגיש ביום כמו בלילה! אמממ... או... משהו כזה... .עירני, אתה יודע...

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifזה לא אתה שהפוך

זה כל העולם לא בסדר, אני אומר לך!!!

../images/Emo88.gif../images/Emo13.gif יש מצב

אבל מה לעשות אם אני רוצה לבנות קריירה מוצלחת, חיים נורמלים וכו' אני צריך ליישר קו עם העולם ולהיות מסוגל לעשות פעולה בסיסית של לקום ב7 בבוקר ולהיות בבית משפט / בעבודה ב8 וחצי ושהאיחורים, אם יהיו, בגלל הפקקים ולא כי "לא התעוררתי" זאת משאלה שאני רודף אותה כל החיים ואמן תתגשם אולי סוף סוף אם לא - זה ממש מפחיד אותי..

למעלה