michelle p

New member
עזרה? ../images/Emo13.gif

אני צריכה להגיש עבודת מחקר בסוציולוגיה בנושא עמדות על קעקועים אם תוכלו להקדיש כמה דק', לענות על שאלון קצר באורך של 12 שאלות (לסמן בטבלה בעזרת X על התשובה הרצויה), ולצרף את התשובות לפה/לשלוח לי במסר, זה יעזור לי מאוד! לא לשכוח לציין את גילכם! (בתחילת השאלון) תודה רבה מראש!

mamy4

New member
Nחפשת המלצות למפעיל/ה לימי הולדת

אנחנו גרים באיזור המרכז (פ"ת). מחפשת המלצות למפעיל/ה ליום הולדת לגיל 6 לבת שלי. הגילאים שיהיו 5-6 תודה רבה

michal2009a

New member
שאלון לסמינריון קונפליקטים בגן הילדים

שלום לכולן ! לקראת סיום התואר שלי אני עורכת סמינריון בנושא הוא קונפליקטים בגן הילדים. במסגרתו אשמח אם תוכלו לענות על שאלות באתר קטן שבעלי פתח לי לצורך העניין בלבד. אין צורך בהרשמה לשם השאלון, וניתן להשאר אנונימית. שאלון לגננות ganenet.org תודה רבה מראש מיכל

../images/Emo210.gif יהיה בסדר בקומונה בונים ונהנים

קומונת בונים ונהנים גאה לארח את שרון ברנע ועמית ישמח שרון ועמית, שתי חברות שחושבות וחיות סדר. המומחיות שלהן היא ארגון וסדר: החל ברמת הניירת הביתית דרך כל פינות המחבוא של הבלגן בבית ועד לחשיבה על ארגון יעיל של חדרי הבית. בקיצור - "יהיה בסדר". אתם מוזמנים לשאול שאלות בנוגע לבחירת חללי אחסון, ארגון אפקטיבי של המטבח או של כל חדר אחר בבית קיים, או בבניה. שאלות בנוגע למעבר לבית החדש ועוד ככל העולה על רוחכם. שרון ועמית תארחנה בקומונה ביום חמישי ותעננה על שאלות החל מהשעה 20:30 אפשר להתחיל לשאול שאלות בשירשור האירוח המקושר כאן.
ההודעה באישור הנהלת הפורום.

einatgross1

New member
שילחי לי פרטי התקשרות אליך במסר

(לפחות מספר טלפון ושם פרטי) ואומר למספר מפעילי יום הולדת ליצור איתך קשר. מזל טוב!

המלצה למפעיל

עדי גולד - מפעיל לימי הולדת לילדים.הוא במקרה הבן שלי
, אבל בכנות זה די מדהים איך שהוא מרתק את הילדים,וכולם מאוד מרוצים ממנו. יש לו תואר בדרמה מסמינר הקיבוצים, והוא גם עוסק בסיפור סיפורים לילדים בבתי ספר ומועדונים. מספר הטלפון שלו הוא 0504916625

חושחושה

New member
../images/Emo13.gifאם את מעוניינת בהפעלה מסוג אחר

שף שעושה מיני סדנת בישול עם הקטנטנים והם מתלהבים שחבל"ז. שלחי לי מסר ואתן לך פרטים מדויקים. מזל טוף

למעלה