פרק 2

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo87.gifפרק 2../images/Emo87.gif

תגובות..... גו היילי,גו היילי

JTיXל

New member
פרק יפה!!

אהבתי....כנראה שההתקף לב סידר לדן כמה ברגים בראש! אני חייב להגיד שאני קצת מבין את דב בגלל שגם היא התחתנה בגיל צעיר...וזה לא הלך משהו! אני בטוח שעם הזמן היא תקבל את זה...

סנטה

New member
אחלה פרק...

מה השיר שהיה בסוף? מה השירים מהפרק בכלל?

yasminale

New member
ואואואייי

איזה פרקק.. דן הרבה יותר חמוד אחרי ההתקף לב. טוב שלא הרגו אותו. פייטון וברוק קורעות אותי. במיוחד ברוק. עם הצילומים שלהה... לא ראיתי את העונה השנייה, אבל נראה לי בדוק שהיא ולוקאס יחזרו!! (מי שראה- לא לגלות). אחלה מסיבה. חבל שאצלנו אין כאלה :) לפחות לא איפה שאני. חולה על פייטון. ועל ברוק. ועל היילי. והכי על לוקאס, שסוף סוף מחייך קצת בפרקים :) וגם על ההורים של היילי. נראה לי הם לוקחים משהו. שיגיע כבר שבוע הבאאא..! נ.ב גם בסמולוויל היה אחלה פרק. הלן כלבה. זאת השחקנית שמשחקת את ניקי במגרש ביתי, נכון?

פרק מדהיםםםםם

אין מילים בפי חחחחחחחחח איך אהבתי תא המסיבה שעשו להיילי ונייתן זה היה מגניבבבב ועם התעודה המזויפת
חחחחחחח נקרעתי עם התמונות שהיילי ונייתן שהיו קטנים ושמו אותם בלוח הזה חחחחחח ברוק קרעהה אותי עם הציון כמה ברוק שווה באתר חחחחחח ולוק החמודדדד איך הוא רצה להשלים איתם ודן חחחח בואנה אני לא חשה שהGOOD MAN יהיה להמון זמן

TCgirl

New member
פרק יפה... ../images/Emo187.gif

אהבתי איך שהיילי צעקה על דב... ואהבתי את השינוי של דן... ההתקף לב באמת סידר לו שם משהו... אבל לא יודעת... היה חסר לי משהו... אה! ואהבתי את הקטע עם ברוק ופייטון ואתר השידוכים. כל שניה היא מצלמת אותה

lital113

New member
פרק מעולההה

אהבתי באמת מעניין מה הוא כתב במכתב....

LemonLimeLilach

New member
פרק מעולה

חוץ מהקטע שדן נהיה טוב. זה קצת דפוק איך שעשו את זה. כל הקטעים האחרים היו מעולים - פייטון וברוק במיוחד, כמו תמיד. והכי אהבתי את היילי שהתפרצה על דב.

למעלה