יאייייי
ל ל ו ק י ט ה New member 2/5/04 #23 מה???../images/Emo42.gif בעע זה מבוגר מדיי.. טוב.. אני.. עדיין לא מוותרת!!!!
S self control New member 2/5/04 #25 אוף../images/Emo70.gif אולי זה מה שיגרום לך לוותר... הוא נשוי ויש לו ילדה.. ובואי אני אגלה לך סוד..אישתו.. זאת אני
אוף../images/Emo70.gif אולי זה מה שיגרום לך לוותר... הוא נשוי ויש לו ילדה.. ובואי אני אגלה לך סוד..אישתו.. זאת אני
ל ל ו ק י ט ה New member 2/5/04 #26 הא?????../images/Emo42.gif ילדה??????????????????????????????? בלעעעעע! נה הא! לומוותרת!!!
ל ל ו ק י ט ה New member 2/5/04 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif *נותנת לך אישור ללכת איתי מכות* אבל רגע.... יש כלי נשק???
S self control New member 2/5/04 #36 לא.. למה אני צריכה../images/Emo35.gif בשביל מה יש שיניים אפשר לנשוך אותך
ל ל ו ק י ט ה New member 2/5/04 #47 רק בגלל שו-י-ת-ר-ת ../images/Emo42.gif לא אני.. את המממ.. טוב.. אבל אני לא מבטיחה גם להנות מזה...
S self control New member 2/5/04 #48 טחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קראתי את זה לא טוב... חיחיחיחיחיחי אני לא מוותרת את מוותרת ואני נושכת אותך נה נה נה נה נה נה... כמה זמן לא נשכתי מישהו...
טחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קראתי את זה לא טוב... חיחיחיחיחיחי אני לא מוותרת את מוותרת ואני נושכת אותך נה נה נה נה נה נה... כמה זמן לא נשכתי מישהו...
ל ל ו ק י ט ה New member 2/5/04 #50 *בורחת*../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif סיריסלי... הרבה שעורים.. המוון מבחנים... יומטוב
L L i l A L o New member 2/5/04 #5 יאיייי../images/Emo47.gif מכבי אלופההההההה!!! והוווו! *סרטים, נצנצים ושאר פייטים מתעופפים באוויר ומחייכים אלי* כן כן, פייטים מחייכים אלי. זהו. עכשיו אנחנו כבר לא אדישים?
יאיייי../images/Emo47.gif מכבי אלופההההההה!!! והוווו! *סרטים, נצנצים ושאר פייטים מתעופפים באוויר ומחייכים אלי* כן כן, פייטים מחייכים אלי. זהו. עכשיו אנחנו כבר לא אדישים?