מגרש ביתי - פרק 6 היה פרק מעולה.. בכלל העונה עד עכשיו מעולה לדעתי..
L lolo6 New member 14/4/06 #1 ../images/Emo87.gifמגרש ביתי - פרק 6 ../images/Emo87.gif היה פרק מעולה.. בכלל העונה עד עכשיו מעולה לדעתי..
../images/Emo87.gifמגרש ביתי - פרק 6 ../images/Emo87.gif היה פרק מעולה.. בכלל העונה עד עכשיו מעולה לדעתי..
ט טינקרבל88 New member 14/4/06 #2 מסכימה.... נהנתי ממש.... ריחמתי על ברוק...איזה באסה לה! אבל הג'ינג'ית פשוט מעולה!!! הקיר של פייטון מהמם...עם שלושת התמונות... אני אוהבת את הבמלחמות בין דן לאישתו העונה מתקדמת ממש טוב..
מסכימה.... נהנתי ממש.... ריחמתי על ברוק...איזה באסה לה! אבל הג'ינג'ית פשוט מעולה!!! הקיר של פייטון מהמם...עם שלושת התמונות... אני אוהבת את הבמלחמות בין דן לאישתו העונה מתקדמת ממש טוב..
T TheLost New member 14/4/06 #3 ../images/Emo45.gif בהתחלה 2 הפרקים הראשונים היו ממש חלשים ועכשיו מאוד מאוד משתפר. כיף שהכל זז בכזאת צורה מהירה... אבל קרן מעצבנת. לוקח לה שנים לזוז עם המירוץ לבחירות.
../images/Emo45.gif בהתחלה 2 הפרקים הראשונים היו ממש חלשים ועכשיו מאוד מאוד משתפר. כיף שהכל זז בכזאת צורה מהירה... אבל קרן מעצבנת. לוקח לה שנים לזוז עם המירוץ לבחירות.
A Aviad1987 New member 14/4/06 #4 העונה הזאת קורעת הם נהיו כאלה הזויים. בחיים שלי לא ידעתי שהם יגיעו לרמות כאלה. אהבתי מאוד.. יופי של עונה
העונה הזאת קורעת הם נהיו כאלה הזויים. בחיים שלי לא ידעתי שהם יגיעו לרמות כאלה. אהבתי מאוד.. יופי של עונה