ליגת העל יום ראשון

F3raRi

New member
../images/Emo87.gif ליגת העל יום ראשון

להיום אני עם בני השרון..ואם רוצים מאץ' אפ אז X(למה..כי זה הכי הגיוני). אשקלון-הפועל עפולה גבלוע+3.5 עפולה שבוע שעבר קיבלה תפוסה מעירוני רמת גן המשתקמת. עפולה יודעת שהפסד כאן מסבך אותה בתחתית הליגה, ואילו ניצחון כאן ישאיר לה קצת אוויר. המרחק בין 4 המקומות האחרונים בטבלה של ליגת העל הוא רק נק' אחת. כל הפסד פה משמעותי. משחק טוב של אורלנד, ששיחק 3 שנים באשלקון, וגם אבי סוכר..נראה פה ניצחון חוץ. אשקלון תקבל לשורותיה את מיירון אלן ונייט וויליאמס פעם ראשונה שהיא תשחק עם 4 זרים העונה. פעם קודמת זה נגמר 80-79 לאשלקון, עם שלשה מנצחת..הפעם, זה ייגמר הפוך וניצחון של עפולה. אני מאמין בעפולה גבלוע, ראשון לא מתחברת הזמן האחרון. עפולה יודעת שמשחק טוב כאן, והיא צוברת עוד נקודת. הפסד? מקום אחרון כניראה..מה שהיא הכי לא רוצה. הסימון שלי: 2 גבעת שמואל+14.5 - מכבי תל אביב אחחח מכבי מכבי מה עוד אפשר להגיד עליך מלא כשלונות, מלא אכזבות ובסוף לא יוצא ממנה שום דבר. גבעת שמואל ניצחה מחזור קודם, תאמין לי הליין פה מתנההההההה מכבי לא תשחט בחוץ, אני מקווה שהיא לא תפסיד. לא מבין למה האנליסטים לא מביאים כאלה ליינים לטובת מכבי. גבעת שמואל בבית יכולה לתת משחק טוב, והיא יכולה לנצח את מכבי ב-6 נק' כך. מי ששואל אותי - הימור מעולה. הסימון שלי:1 גליל עליון - עירוני רמת גן+6.5 רמת גן ניצחה את עפולה מחזור קודם, לאחר מלא כישלונות והפסדים של הדק' האחרונות. רמת גן החתימה את מורן רוט ששוחר מהגליל, מה שעזר לה מאוד לנצח את רמת גן. לעומת זאת, שחררה את טוניי בראגטס מכיוון שעלותו הייתה גבוה. רמת גן הולכת לחזור לליגה ובגדול. גליל לעומתם, ניצחה את נהריה מחזור קודם בתצוגה נפלאה מאוד. הליין פה הוא לטובת רמת גן, ואני הולך איתם. רמת גן, כמו עפולה יודעים שהפסד = מקום אחרון, בתנאי שאשקלון מפסידה. רמת גן הולכת להילחם על חיה במשחק הזה. וזה כניראה, אני מאמין יפעל לטובתה. משחק טוב של רמת, אנחנו נראה פה הארכה / ניצחון חוץ.(כמו 2 מפגשים קודמים שנגמרו אחרי 2 הארכות בניצחון של רמת גן) ההימור שלי: 2 ראשון לציון - נהריה+2.5 הולכים נגד נהריה וזהו. נהריה כמו הצרות שלי עכשיו, ממש כמו מכבי. ראשון לציון הפסידה גם היא לגבעת שמואל מחזור קודם, כאשר היא לא הציגה יכולת גבוה. ראשון בפורמה חיובית,על אף ההפסד. אני לוקח בעירבון מוגבל את ההפסד של ראשון מחזור קודם לנהריה ב-44 נק'. ראשון אז לא הייתה טובה, הפעם..אני מאמין בראשון. היא תנצח את המשחק הזה,השאלה בכמה? אני אומר 7-10 אפשרי פה. הסימון: 1 סדר ההימורים הטובים: גבעת שמואל רמת גן ראשון עפולה בהצלחה וחג שמח לכולם

F3raRi

New member
הפעם יום ראשון, שמעו לי..

תשלחו רמת גן+גבעת שמואל דאבל באינטרנט, אם אתם רוצים תשלבו משחק שלישי כדורגל או משהו כזה..ואני אומר לך סיכוי מעולה שתהיה לכם זכייה.

משה28

New member
לא הגזמת בכלל...

באמת נראה לך שמכבי תפסיד לגבעת שמואל?! פחות מ-20 הפרש זה יהיה הפתעה, מכבי יהרגו אותם מחר..

F3raRi

New member
יודע מה...

אני משנה ת'סדר שלי: רמת גן עפולה ראשון גבעת שמואל 2 ראשונים שימו בטפסים שלכם, השאר השקעה נמוכה. גבעת שמואל אני חושב שתעשה משחק צמוד, אבל יש סיכוי שמכבי תתאפס על עצמה, ולכן אני לא אמליץ עליו בתור ה-משחק. אבל בגלל הליין הגבוה, ועצם זה שמכבי משחק בחוץ..יש ערך לליין הזה.

soccerstand

New member
הגארד של רמת גן לא ישחק-דריל ויליאמ

ס לפי וואן נסע לארהב בשל סיבות משפחתיות

F3raRi

New member
האמת שכן

שמע אבל צריך לבדוק את זה טוב, ONE בכל זאת מדברים באוויר לא חושב שבאמצע העונה הכל-כך חשובה הוא ייסע לארה"ב אלא אם כן יש חגיגה או נולד לו בן בלה בלה בלה אפשר לינק לידיעה אגב?

F3raRi

New member
אני חושב שהוא כן ישחק

אם הוא משחק אז רמת גן נשאר ה-הימור שלי אם לא, עדיף לא לגעת אני חושב שהוא משחק והתבלבת או משהו, לא ראית פסקה אחת שאומרת שדריל ווילסון לא משחק

F3raRi

New member
אתה חולם ידידי לצערי

אתה יכול להביא לי לינק מוכח לקח?

F3raRi

New member
אוקיי מצאתי את זה

סוף סוף שמע כניראה זה נכון, אבל אני עדיין עם רמת גן. למה? גליל העונה עוד לא ניצחה יותר משתי ניצחונות רצופים, משמע.. הפעם היא צריכה להפסיד ע"פ הסטסטיקה. רמת גן יכולה להתמודד עם גליל בכל עמדה אפשרית. רמת גן בהשקעה נמוכה זה הימור טוב.

golfgolf

New member
ההימור הכיטוב להיום:

מכבי מינוס 13!!! שלא תגידו שלא אמרתי,ייגמר בסביבות 25 הפרש. תוצאה משוערת 99-74 אפשר לשלב את זה עם ווסטהאם +1 וריאל מנצחת. בהצלחות לכולנו!!

golfgolf

New member
מקפיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמעט וקלעתי ....פיספסתי בנקודה..........

למעלה