הקפצה.....

• פותח הנושא blaor
  • פורסם בתאריך

blaor

New member
בהרהורים לגבי הזוגיות הבאה....

ולאחר ניסיון מהזוגיות שחולפת מה דעתכם על הסכם ממון? אני החלטתי שכמו שאנחנו יודעים איך להתאהב אנחנו צריכים לתכנן גם מה יקרה אם וכש ניפרד זה נושא קצת טעון אולי מה דעתכם? האם ערכת הסכם כזה < או אולי אתם חושבים? או אולי שוללים את המחשבה הזאת בכלל כי מה פתאום לדבר על פרידה? זאת לא מחשבה נכונה כאשר רוצים זוגיות. אמשח לדעתכם? גם מי שאינו כרגע וחושב על הרגע שיגיע- הוא יגיע!!

גם בתוך הכתובה מובנה הסכם פרידה

צריך להיות קר רוח כדי להכניס הסכם פרידה בתוך הסכם נישואין, אבל זאת המציאות בכל חתונה יהודית. למרות זאת, בן זוגי ואני לא עשינו שום הסכם פרידה, הבית רשום על שם שנינו, וחשבונות הבנק נפרדים. - אם ישנו הבדל גדול בין בני הזוג בכסף וברכוש האישי של כל אחד מהם, במקרה של פרידה יוכל אחד לתבוע את השני על בסיס דרישת "מזונות". כך זה בקנדה, לפחות.

yosef 30

New member
היי בלאור

היום זה כבר מאוד מקובל לעשות הסכם ממון. זה לא אומר שיישר חושבים על הפרידה, אלא למנוע אי נעימויות אם וכאשר. אני חושב שכמו בתאונות בצבא מפיקים לקחים רק לאחר הארוע אז גם בחיים בכלל. רואים את האחרים מתגרשים וכמה כאב ראש יש סביב כסף וחלוקת רכוש. היום כבר באים לזוגיות שניה עם רכוש פרטי וייקר ערך - כמו בית. ולא רוצים להשאיר אופציה שיום אחד חלילה גם זה יילקח. מבחינתי זה לגיטמי ובסדר גמור. לא צריך לקחת את זה כמשהו אישי או כאמירה מאיימת. שבת שלום יוסף.

למעלה