אנשים...

../images/Emo87.gifאנשים...../images/Emo87.gif

יאללה, תגובות על המחזור ה2 (מוזר מאוד..) בליגת אורנג´.. 1. מה אתם אומרים על השיפוט במשחק של מכבי וגליל? 2. על ההפסד של י-ם בר"ג? 3. על הנצחון המפתיע של קריית אתא?

תגובות

1.לא משנה מי ישפוט ,מכבי היתה מנצחת .דווקא השופטים הורידו לגליל את הפער 2.זה העונש שמקבלים כשמוותרים על סמל 3. אותי הוא לא הפתיע .בסה"כ שתי הקבוצות לא שינו הרבה יחסית לעונה שעברה,וגם אז זה היה צמוד והוכרע על חודם של 2-3 סלים

roy marom

New member
צודק. השיפוט היה זוועה- לרעת מכבי.

כמות החבטות והמהלומות שחטפו מכבי, ללא מארש של משרוקיות השופטים, היתה מפארת קרב איגרוף לא ידידותי בין הוליפילד לטייסון. אלמלא האנתראקס שנחת על השופטים, מכבי היתה מנצחת 40 הפרש.

באמת זוועה

מעניין שלא שורקים עבירה לשחקן שגורם לשחקן אחר 4 תפרים מעל הגבה. נו באמת העיקר אומרים "שיפוט לטובת מכבי"- בטח. זה נורא ואיום. העיקר ניצחנו.

roy marom

New member
ההפסד של מגדל ב"זיסמן" לא

מפתיע. עוד כשראיתי את הסגל שלהם ידעתי, שהם נועדו לקטנות ולמאבקי תחתית. אתא? סנסציה. הייתי משוכנע שחיפה תיקח בקלות מקום שני ושאתא תרד.

חזיר בר

New member
נכון,אבל

אתא פימפמו הרבה זמן שהם היו מוכנים ראשונים לליגה,והתלוננו באמת שהאיחור בליגה פוגע בהם כי היה להם יתרון מסוים.

roy marom

New member
בהחלט. גם בשנה שעברה אתא

היו הראשונים לסגור סגל. כך בונים קבוצה והתוצאה המיידית: נצחונות בונוס על קבוצות, שהיריבות בתחתית לא ינצחו בחיים.

יוסי®

New member
בריסקר היה גדול אתמול, ואני רק

מקווה שהוא יפגין יכולת דומה ו/או לפחות קרובה ביורוליג, שם צריך אותו יותר......

למעלה