../images/Emo86.gif

אין יחס למשחק שהיה אתמול? ראיתם? נהניתם? אני ראיתי רק את ההארכה וחלוקת המדליות

מיכל שב

New member
איזה קטע../images/Emo12.gif

לא ידעתי שאפשר להוסיף קטע וידאו להודעה
ממש מכוער

יבגנייי

New member
זוהי תמונה בפורמט GIF.

זה לא בדיוק סרטון, אלא אנימציה ששוקלת מעט. אפשר להוסיף את זה להודעה כמו כל תמונה רגילה.

מיכל שב

New member
שלחתי את החצי לראות את המשחק

עם החברים, ולפי הסרחון מהסיגריות והבירות אני מניחה שהוא נהנה. פתחתי את הטלויזיה ממש אחרי הגול של צרפת ושמחתי מאוד שהאיטלקים השוו. ולגבי הנגיחה של זידאן - גועל נפש. זה מה שהוא רוצה שיזכרו מהקריירה המפוארת שלו?

מיכל שב

New member
אפרופו כדורגל

עכשיו כשנגמר המונדיאל ולכולם יש זמן (כי גם וימבלדון נגמר אתמול), מישהו יכול לתת לי תקציר (אבל מפורט
), על מה שקרה בליגה האיטלקית?

האוראקל

New member
שחיתות שחיתות

כרגיל בארץ המגף התפוח הנראה יפה מבחוץ רקוב מבפנים. מסתבר שהקבוצות הגדולות קבעו מי יהיו השופטים במשחקים שלהם. היום אמור להתפרסם הדו"ח הסופי של השופט החוקר בפרשה. ההמלצות הבניים שלו היו: 1. יובנטוס (האלופה) ירידה של שתי ליגות (הלאווי אמן כן יהיה רצון) 2. מילאן פורינטינה ועוד כמה קבוצות ירידה של ליגה אחת 3. עריפת ראשים באיגוד, ובקבוצות המעורבות נ"ב כדורגל משחק משעמם עד מוות. חבל שאליפות העולם נגמר. היה כייף ללכת לים ריק....

מיכל שב

New member
לא יאמן../images/Emo12.gif

בכל יום שעובר אני יותר ויותר מאמינה שאיטליה וישראל הן אחיות תאומות שהופרדו בלידתן (רק שאחת מהן קיבלה משפחה טובה יותר
). שחיתויות בפוליטיקה, משטר מעורר שמתחלף כל הזמן, גשרים שעפים יחד עם השופטים שנוסעים עליהם, מאפיה. ועכשיו הכדורגל. עצוב

LuNa MaJnUnA

New member
איטליהההההההההההההההההההההההה!!!

זידאן הומו. מגיע לו לסיים ככה קריירה. ויאללה איטליה, אחלה משחק (טוב אולי רק המחצית הראשונה
)

זידאן סיים את הקריירה בצורה מכוערת

אין ניצחון יותר מתוק גם צרפת הפסידה וגם הקפטן שלהם חטף כרטיס אדום אחרי התנהגות מכוערת

LuNa MaJnUnA

New member
לא התכוונתי לומר שהוא הומו...

סתם מין צורת ביטוי לא יפה כזאת לציין שמישהו יצא רע. בלי קשר לנטיות מיניות.

למעלה