../images/Emo184.gif
מי את\ה? גמאני רוצה לדעת. מהו תאריך לידתך? 2.7.1991 יש גן עדן? אולי. יש גהנום? אולי. אם כן, מה הם? זאת שאלה מכשילה? מהו המאכל האהוב עלייך? פסטה, שוקולד מריר ותותים
מהו המאכל השנוא עלייך? תרד. כן, תרד. מהו המתתק הטוב ביותר? שוקולד מריר מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? "השחר", דפנטלי. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? לא יודעת, יש הרבה.. כל דבר מריר וטעים
איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? "פצצת אנרגיה צהובה"
מה החיה הכי סקסית בענייך? לוליטה, הכלבה של מאיה. ארררג האו יאמי!
מיהו הגבר הכי מדהים עליי אדמות? ג'וני דפ. בהחלט. מיהי האישה הכי יפייפיה עליי אדמות? איילת
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? אפיפית. והכי מכוערת? שחרחוק כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אימפרוביזציה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. פר, רוב, זציה. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? יש לי ולא בתפוז. ואני סתם מכורה קשות. איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא!!!! (אני כבר רואה ים תפוזים רודפים אחריי בזעם..
) מנהל\ת בתפוז? של מה? לא מנהלת כלום. שחור- צבע או דרך חיים? צבע. מה הצבע הכי משמעותי בחייך? ירוק!
מהי המצאת המאה מבחינתך? המסטיק. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? תשאלו אותו,
אם היית חיה, איזה חייה היית? ציפור! אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק! אם היית חפץ, איזה חפץ היית? כפית. איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? צרחתי מרכבת הרים שירים של גרין דיי. על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? אני משערת שאם מישהו ירצח את ההורים שלי או משהו, סביר להניח שאני לא אסלח לו. על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? על הזרת ברגל. למי את\ה נותנת כבוד? לארית'ה פרנקלין. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני ממש מכורה לפורום של הטופ מודל ולישרא בלוג (מה שנכון - נכון). מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) היי, את לא שיחקת זונה לפני כמה שנים טובות? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. "..הרוחב 35 אין רחבה מגיע, ביחד עם טבלת ההדום.." מתי פעם אחרונה... צחקת? לפני חמש שניות בערך. בכית? לפני... המון זמן... קראת? לפני שלוש שניות, כמה שאלות אחורה. ראית סרט ממש טוב? ממש לא מזמן, שבוע שעבר. יצאת מהבית? לפני כמה שעות. אני מעדיפ\ה... עיר\כפר? לא משנה. ארץ ישראל\חו"ל? חו"ל, מודה.
דייט בבית\דייט בחוץ? בחוץ. חוף ים- בלילה\ביום? בלילה. כן או לא... בליינד דייט? אולי. רוקי? מי זה? סרטי אימה? לא!
זה או זה חדר מסודר\מבולגן? מבולגן!
גלידה\קרחון? גלידה! צפון\דרום? אין הבדל. שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? פנים מול פנים הכי טוב.