תפוזLive

../images/Emo86.gif../images/Emo23.gif תפוזLive

שגיא כהן הוא פרשן ערוץ הספורט מזה שנים ארוכות, הוא מפרשן כיום באולפן בתוכנית סיכום המחזור של ערוץ חמש פלוס שנקראת "היציע המרכזי" בנוסף שגיא הוא הפרשן של "ליגת האלופות" לעיתים באולפן ולעיתים במגרש לצד רמי וייץ. שגיא הוא גם פרשן כדורגל בעיתון מעריב וטוריו מתפרסמים במדוריי הספורט היומיים וכן במוסף "אקשן" השבועי . היום ב- 20:00 הוא יתארח בפורום כדורגל. אתם מוזמנים להכניס שאלותיכם כבר עכשיו.
רונית גפניאל, יועצת לתקשורת בינאישית, ושי מור- יועץ זוגי, פותחים את ארועי יום ה-
ב-
הערב ב-18:00 הם יתארחו בפורום אהבה ורומנטיקה ויעזרו לכם למצוא את הדרך הטובה ביותר להביע אהבה ביום האהבה...

LeAnNe

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo182.gif

סתם משהו נחמד שמצאתי: 208_010703-1135/untitled.jpg target=_blank>1 2 (ואני עוד חשבתי שדובי דומה לפוטין)

LeAnNe

New member
לא הולך לי טוב עם קישורים../images/Emo182.gif

1 11248-1142/untitled2.jpg target=_blank>2

shabluly

New member
../images/Emo187.gifפרטים על תחרות הרעיונות../images/Emo70.gif

השרשור הקודם לא קופץ אז אני רושמת גם פה:
רשימה מלאה של הרעיונות שהוצעו- בהמשך ההודעה
אם מישהו מהמשתתפים בתחרות נכון לכרגע מתנגד להשתתפות אחד הרעיונות שהוא הציע בתחרות, נא להודיע לי.
אם עוד אנשים רוצים להציע את הרעיונות שלהם אז שיעשו זאת במהרה, ההצבעה תתחיל בימים הקרובים(תיכתב הודעה בנושא).
התחרות תיערך במשך שבועיים, בהם תהיה לכל מי שירצה(וזה אומר כל אחד) הזדמנות להצביע פעם אחת עבור אחד מן הרעיונות בלבד(
).
ההצבעה תיערך באמצעות שליחת מסר אליי, בה יכתוב המצביע עבור איזה רעיון הוא מצביע ומי הכותב של הרעיון. הנה כל ההצעות לקוויזים שהוצעו עד עכשיו:
שחר, חיברתי את שני הניקים שלך...
SnoWhitE The oNe
איזה כדור אתה (כדורסל, פינג פונג, כדור נגד כאב ראש)?
מה הצבע של הלק שלך ?
איזה פורום בתפוז אתה ?
LeAnNe
אם היית ג'ינס איפה היית ברגע זה?
איזה סוג של צלוטייפ אתה?
איזה זקן של אישיות מפורסמת אתה?
FriendlyFriend
איזה מהכינים על הזקן של בן לאדן אתה?
איזה חצ'קון של אישיות מפורסמת אתה?
«Spider»
לאיזה קטגוריית פורומים אתה משתייך (בידור ופנאי,נוער וכו'...)?
YaLdoNet 4 EveR
איזה מחלה מדבקת אתה?
איזה צבע של קוקר-ספנייל אתה?
כמה זמן היה לוקח לך ליהרס/להתפוצץ/להיגנב (אם היית עט כחול?
שאלות, מענות, הצעות, שיפורים, בעיות, טענות וכו'-בתגובה להודעה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif מעללי היום ../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif../images/Emo117.gif

זה עוף, רייט? אז ככה..
מבחן בערבית!! הכל הלך סבבה מינוס עד שהחלפתי מבחנים עם חברה. (
). ואז המורה קלטה אותי, היא די צעירה (ודומה לרונה, מלחיי ה-
), והיא באה אליי בחיוך שמחה לאיד (לא הולם אותה) ובאה, אחרי שכל יתר הפעמים שהייתי צריכה עזרה היא בקושי שמה עליי, פתאום היא באה במלא תשומת לב בלי שקראתי לה בכלל. ואז היא דחפה את הקלמר שלי, וראתה את השם של חברה שלי!
ואני ישר מסמיקה כמו מטורפת, והיא אמרה לה "המבחן של אופיר אצלך, תביאי לי אותו!" ושתינו המומות לאללה.
בעעע.. שונאת.

shabluly

New member
פאדיחות!!!!!

אאוץ'!!! בגלל זה כשאני היום החלפתי מבחנים עם חברה דאגתי לפני שהתחיל השיעור שהיא לא תכתוב שם עד שנחליף ונחליף חזרה... ככה לא היה סיכון, והיא ענתה לי על כמעט כל השאלות במבחן שלא ידעתי...

PURPLE CHICKEN

New member
אווץ'!../images/Emo4.gif

איזה מעצבן / מביך / נורא / מפתיע / ווטאבר זה!
ווץ', משתתפת בצערך.
אני הייתי מתה מבושה במקומך... (אוי, וופס, זה מה שקרה לך...) איזה פדיחות!

shloompi

New member
בגלל זה, צריך לשמור על כללים פשוטים

כללים למעתיק המתחיל (האמת , ואני אומרת את זה ברצינות , בחיים שלי לא העתקתי , אבל חברה שלי מעתיקה ממני
) 1.אף פעם אל תכתוב את השם על המבחן , עד שאתה מגיש אותו. 2.אם החלפתם מבחנים - זכרו להחליף גם עטים (שלא תכתבו עם עט אדום במבחן שכולו כתוב בעט ירוק...)! 3."אין חכם כבעל ניסיון". תרגלו את פעולת ההעתקה שוב ושוב! 4.אם תקעתם את הפתק בקלמר/כתבתם על מחק/רגל/יד/אונה שמאלית , תדאגו לו לבהות בו יותר מדי .... 5. תקבעו לפני המבחן סימנים מוסכמים (בעיטה ברגל - תעיפי את היד , את מסתירה לי את התשובה , וכו')

למעלה