פרק 200

ועוד משהו ../images/Emo58.gif

לא יכול להיות שתום ימות, כי אם מה שכתוב בדירה נכון, אז אמורים למצוא אותו עם ירייה בראש בבית שלו, ולא במסדרונות של הכוח.. ואם הם יירו בו שם, וייקחו אותו לבית שלו, אז יעצרו אותם, כי מישהו בטח ייראה שהם סוחבים את הגופה של תום שלייפר..

LittleTot

New member
ספויילר .

כאילו, זה לא ממש ספויילר בגלל הפרומו שמשודר בהוט קיצר, תום באמת היה אמור למות, בפרומו רואים אותו מנסה להתאבד בעצמו ויעל באה ומזיזה את האקדח וזה נוטה כלפייה ושומעים יריה ובזה מסתיים הפרומו. כך שיעל הצילה אותו והאירוע לא מתממש ובעצם היא זאת שנפגעת מהיריה כאילו, זה המסקנה שהסקתי לפי הפרומו מקווה שלא יהרגו את יעל, עד שהתחלתי לחבב אותה :)

jessica120

New member
חחחחחחח

איזה פרק יפה!!!!!!!!!!!!!! עם דריה המהממת!!!!!!!!!!!! ותום המפגררררר....ררררר... וקארין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חבל שלא הראו את ניקי.........
לא נורא........ חחח....אבל פרק יפה....

פרק חביב ביותר ../images/Emo13.gif

אין שום פתיח חדש ... אלונה מאמי :) יעל ותום..... מתה עליהם :) אלינור:( מסכנה..מזה ריחמתי עליה :( דריה מהממת .. פרק בלי ניקי :((((((((((((((((((((((((((( סך הכל נחמד :)

khzh120

New member
אני איתך בה-כ-ל!../images/Emo66.gif

את פשוט תאומה שלי בדעות

khzh120

New member
גם אותי../images/Emo66.gif

אני חולה על טובה היא מפילה אותי לרצפה

Mkelele

New member
אהמ אהמ ../images/Emo58.gif אולי

הסדרה פשוט חזרה לנשום כאשר הוסיפו בחזרה לרשימת השחקנים את טובה,מילי וכמובן את ג'לל ודריה;דבר שהיה ברור מההתחלה. לאחרונה התחלתי לשים לב שהאלופה בCome back בכדי להיות שוב סדרה מעניינת,היו פרקים במהלך העונה הזאת שאמרתי לעצמי,בשביל מה 35 דקות?בשביל מה הם גוררים אותנו פרק אחרי פרק כאשר שום דבר לא קורה?כנראה שהפרקים שעליהם אני מדבר היו ללא הרביעיה החוזרת שהזכרתי בתחילת ההודעה,אכן הסדרה המצליחה הזאת באמת חוזרת,כנראה שסוף סוף לטובה. ראיתם את הסרטון ההוא שתום מחזיק את האקדח לכיוון עצמו?מאז הרגע ששלייפר התחיל לחשוד ברוצחו לעתיד,הייתי בטוח שהוא ימות באקדח של עצמו,אך אולי לא הבנתי את הסרטון נכון והירייה לא תפגש לא בו ולא ביעל כמובן,מה אתם אומרים? הוא נהיה פרנואיד בטירוף,אם הסדרה במקרה הגרוע תהרוג את אחת הדמויות הכי חשובות בסדרה :"תום שלייפר" היא תירה בעצמה במקרה ויש עוד מעל ל30 פרקים נוספים לסדרה,כי במילא העונה הזאת לא היית בשיאה כמו הקודמת,אולם,יש אפשרות גדולה שסדרה לא תסתיים כמו שאנו הצופים רוצים,ותגרום לחלק גדול מאיתנו להיכנס להלם,אין אנו יודעים... וואלה נהיה סרטון חדש?מגניב. עידו.

NP16

New member
נראלי שלא ימותו עד הפרק האחרון! ניחוש כן?

SpongeGil

New member
טוטאל אקליפס אוף דה הארט היה תקוע

היו צריכים למצוא שיר יותר מתאים.

למעלה