פרק 167

jessica120

New member
מה???

זהו... נראה לי שאתה תקוע בעבר!!! מיטל מתה!!!!! זהו זה אין יותר מיטל!!!!(לא שאני שמחה אבל זה מה שיש...) עכשיו זה סער וליאן... ואני רוצה שזאביק וג'וזף ימותו וניקי תחיה (לא עם סער!) טוב אין ליכוח... אני שונאת את הדורי הזה!!!!! סתם מטומטם (למרות שהוא הופך ת'סדרה לממש מעניינת...) יאללה עפתי אני עייפה...

khzh120

New member
נכון מאוד.

אסור להיות תקועים בעבר. במיוחד שנשאר לנו את ליאן , והצטרפה ניקי. אז מיטל מתה , ניקי לפי דעתי מחליפה אותה מצוין. ניקי המלכה ,ליאן החמודה, יאללה עפתי לישון. אה כנסו לבלוג חדש שפתחתי ממש לפי מספר דקות אחדות : http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1017930 וכמובן לקומונה שלי: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=26968 אז אם אתם נכנסים , עשיתם אותי לבן אדם המאושר על גבי האדמות
. פז.

חחח אני תקועה בעבר? אם לא שמעת אז-

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . מיטל חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jessica120

New member
כנס...

ברור שאני יודעת שמיטל חוזרת!!!!! אבל... לא מיטל הקודמת!!!! אלא סתם אחת אחרת... ואני לא חושבת שסער יתאהב בא שוב....(ואני מקווה שלא) וליאן: תעזבי ת'סער המעצבן הזה כבר! הוא סתם חושב כל הזמן על העבר ועל מיטל,אז שילך לחפש אותה ולא אותך...!!!!!

daeve1

New member
תראו, לא בטוח שניקי או ליאן או מיטל ימותו ב..

סוף, אבל דבר אחד כן בטוח...
סער פדידה לא יסיים את הסידרה בחיים, אתם יכולים לשכוח מזה אחרי הפרק של היום, בקשר לכל השאר זה עדיין לא בטוח אם הם ימותו או יחיו בסוף! וזה גם אומר שסער לא יהיה בסוף אם אף אחת, לא אם ניקי, לא אם ליאן, ולא אם מיטל, כך שכל ההימורים אם מי סער יהיה בסוף לא רלוונטים יותר.

MoRaN SaShA

New member
ההפסקה הזאת לא עשתה להם טוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif: -D

בינתיים נמאס לי קצת מהאלופה. אני לא רואה בזמן, אני לא כזה מתעניינת בפרק. נהיה לי מזה משעמם. אולי כי אני אובססיבית לגבי תוכנית אחרת כל כך טובה - (FRIENDS
) נמאס לי מאחרות שהרבה פחות טובות

AntilopA2

New member
FRIENDS../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ראיתי את זה מלא פעמים..
את כל הפרקים
(יש לי את כולם
)

sdavid1

New member
אחח איזה פרק אני חייבת לדעת מה יקרה

מה יקרה עם סער??
אני חושבת ש.. בטח הרוסי הזה איגור או בוריס [השומר של ג'וזף] ינסה לירות בפדידה אבל ג'וזף לא ירצה, הוא יגיד לו תעזוב אותו!!!!!!!!! ואז הוא לא ירה בו.. ויתחיל לדבר עם סער או שבדיוק מיטל תכנס[מיטל החדשה] דעה שלי:p

nofarosh11

New member
איזה פרק !

אשכרה כמעט בכיתי בקטע עם אוסקר ותום !! וריטה ורני זוג כזה חמוד יפנ !
והסוף היה ממש מותח !!!

daeve1

New member
היום החלטתי באופן סופי...

אני מפסיק לראות את "האלופה"... לא בגלל שהיא הפכה למשעממת, לא בגלל הסיפורים הנמרחים, לא בגלל התסריט העלק שנון שלא מגיע לרבע מהרמה של התסריטים של דרור, לא בגלל שרצחו את סיגי - הדמות שהכי אהבתי, אלא בגלל מייקל לואיס, אני יודע שהוא לא מופיע הרבה, אבל, אלוהיםםםם, הוא משחק כל כך גרוע, הוא השחקן הכי גרוע בתבלללל, כל דקה שהוא מופיע היא עינוי, לא פחות ולא יותר, ולמה שאני אצפה בסדרה שמענה אותי?! הבחור פשוט עושה לי בחילה, דייי, אני פרשתי מהצפייה, אני אפילו לא מתכוון להתעדכן במה שקורה בעלילה, משום שאני יודע שגם ככה היא תיגמר ברע כמו כל שאר הטלנובלות של הוט.

למעלה