מחזור 8

YaRiN111

New member
ניצחון 0-2 ואני שומר על המקום ה-1 ....

הטבלה: 1. הפועל חיפה (אני) - 21 נק' 2. דולצ'ה ויטה - 17 נק' עשו תיקו היום עם מקום 3. 3. בהמות יונייטד - 16 נק' - עשו תיקו עם 2. 4. באגס יונייטד - 15 נק' - הפסידו לי היום 0-2. בריחה קלה של 4 נק' מהמקום ה-2 נקווה שזה יעזור לי. מחזור הבא אני נגד מקום 2 למשחק העונה בבית שלי. ניצחון ויהיה לי פער של 5 נק' במצב שמקום 3 מנצח.

get low

New member
ניצחון 7-0

סבבה אגוזים. שבוע הבא בונקר, מקווה לתיקו שוב, ואז למכור את הבלמים הצעירים, ואולי לקנות חלוצים נורמליים סוף סוף.

gulu19

New member
ניצחון 0-5

התוצאה קצת לא משקפת
3 פנדלים קיבלתי, כמו שצריך
אני חושב שהמקום השני כמעט הובטח בודאות.

Mellow29

New member
ניצחון 6:0 , הווינגר גמר את העונה

ירין מגן הווינר סוליד שהחזיק את כל התקפת האגפים של הקבוצה נפצע ל-6 שבועות וגמר את העונה

get low

New member
בן כמה הוא?

פציעה ל-6 שבועות יכולה להסתיים אפילו תוך חצי מהזמן, עם מספיק רופאים.. השאלה היא גם כמה זה חשוב לך..

Mellow29

New member
ווינגר סוליד, בן 19. אני יודע שזה לא בעיה

לרפא אותו, אבל אני נמצא 12 נק' הפרש בתוך המקום שעולה אוטומטית, וחבל לבזבז כל כך הרבה כסף כי עד שהוא יבריא אני אבטיח עלייה ואח"כ אני עובר לאימון ווינגרים ממילא .

trigotrigo

New member
ניצחון 4-0 ופציעה של שחקני מפתח בהרכב

ייתכן שזה סוף הדרך למכבי רמת גן, שלא תזכה העונה באליפות, לאחר ששני הקשרים הבכירים נפצעו לשלושה שבועות כ"א. זאת למרות התכנונים המוקדמים לפרוש ממשחק פעיל בטעם טוב.

simond15

New member
IRONI RISHON - simond15 1 - 0

שיא כוכבים(57.5) ושיא רייטינג(253) וכמובן הפסד 1-0 מאגף עלוב מול מעולה
האטריק סאקס...

זונע

New member
נצחון 1-0...אני כזה מאמן הגנה

אבל נראלי שיא כוכבים(45) ושיא רייטינג(169) למרות שבשניהם אני לא בטוח היה שווה להביא את השוער אאוט הזה רק בשביל הציוני הגנה
הגנה ימנית מצוין (גבוה מאוד) הגנה מרכזית מעולה (נמוך) הגנה שמאלית טוב (גבוה) וזה עוד עם ווינגבאק התקפי בשמאל

Zedex

New member
ניצחון 7-0

צמד של השוער ס"פ שלי 6 שערים העונה אני עם 5 ניצחונות רצוף, ועוד 3 בדרך ואז משחק העונה

DEANC

New member
ניצחון 3-0

התעוררתי חצי שעה אחרי סוף המשחק, לא היה שום דבר מיוחד. עליתי חזרה למקום השלישי, נראה מה יהיה בהמשך.

Suli

New member
ניצחון 3-1

והרגעה של המערכת בשבוע הבא הדרבי חוזר לת"א עם משחק די קשה מול המוליכה הגאה, הפועל יפה. אין לי שמץ איך אני עולה ואני גם אפסיד. אל תגידו שלא ידעתם

נצחון קליל 7-0

אפשר לרשום לי גם הישג יפה נוסף. הבקעתי 45 שערים עד עכשיו [8 משחקים] וספגתי 2 עונה שעברה הבקעתי רק 40 שערים כל העונה. שבוע הבא משחק עונה שכנראה יקבע סופית את עלייתי לליגה 6

למעלה