תקשיבו אנשים ואנשות../images/Emo124.gif
אני מתנה את עתיד המשחק הזה במחזור הזה. שבוע שעבר בקושי 8 אנשים הצביעו- זה לא משחק ל3 אנשים ואין 3 אנשים בפורום הזה- יש הרבה יותר. אני לא רוצה לעבוד על המשחק כ"כ קשה בשביל 3 הצבעות למחזור. זה טבלאות זה עיבוד נתונים זה בלאגנים- בקיצור - אני משקיע ואני לא מרגיש שאתם משתפים מספיק פעולה- לא במשחק הזה ולא באף משחק שיש בפורום. אז אם במחזור הזה ובמחזורים הבאים לא יהיו לפחות 10 הצבעות אני תוך 2 מחזורים מעכשיו סוגר תמשחק ושבת שלום נשבר לי שהפורום מת- ואני בטוח שגם לכם. נכון זה לא לגמרי באשמתנו כי אחרי הכל סיסטם לא בייחד ואין חדשות מרעישות בקשר ללהקה- וצריך להתמודד עם זה, אבל זה לא אומר שמותר להשבית את הפורום, כי אם זאת הגישה, אז רק תגידו אני אודיע לתפוז שיסגרו ת'פורום- אבל אני בטוח שאנחנו לא רוצים שזה יהיה המצב. אז או שתתחילו לקחת חלק בפעילויות שיוזמים פה- אם זה משחקים שאלונים דיונים זיונים וכו'- או שאפילו חס וחסה תיזמו איזה משהו כזה בעצמכם. או שנגיד יפה שלום לפורום 924 בתפוז כי אני מתחיל להשבר פה. הפורום קרס כבר הרבה זמן ואני לא מוכן שכל עוד אני מנהל יסגר הפורום! אז קחו אחריות קולקטיבית- על עצמכם ועל חברי הפורום! קחו חלק פעיל בפורום כי הוא שלכם! תיזמו דברים , משחקים דיונים שרשורים למיניהם- תחיו את הפורום של עצמכם! אחרי החפריה הזאת אני מקווה שיהיה שיפור. אם מישהו מעוניין לפתוח את זה לדיון יותר רחב אז הוא מוזמן לפתוח טופיק חדש. אל תגיבו בשרשור של הליגה על מה שנאמר בהודעה הזאת.