מחזור 12

Vaknin O

New member
הכנות

ה.כ.נ (שלמים?) הפעיל חוץ מזה לא משהו רציני..רוצים נצחון נוסף..:)

Vaknin O

New member
רגע איך אתה יודע?

אם אתם מתקנים אותי אז תסבירו חח, איך אני אלמד? מצטער אני גרוע בלשון:/

get low

New member
י'גרועים

מה זה החרשנות הזאת?
ואופיר, אל תתבייש, תכתוב קצת הכנות.. אני אף פעם לא חסכתי פה בהכנות (חוץ מהמשחק מולך כמובן
), וזה לא שאתה מתמודד מול קבוצה רצינית

זונע

New member
חחחחחחח וקנין פרוש בשיא

זה כ.ו.ן נח"י עה"פ ו'/י' לפחות בבניין צדקת

Thierry Henry

New member
בונא יא מגזימים

סה"כ בגרות... גם ככה אף אחד לא מסתכל על זה , אלא על הפסיכומטרי :| מספיק לחרוש (ולחפור)

YaRiN111

New member
Maccabi Haifa 2 - Fc Hapoel Haifa

הדרבי הקל ביותר שהיה לי בהיסטוריה. בסיבוב הקודם ניצחתי 0-6 בפיק. קבוצה בפירוק יש לה רק 9 שחקנים וגם הם נמצאים במכירה. פיקליל עם ההרכב ה-2 אם בכלל המשחק התקיים. כנראה שהצבע האדום ימשיך לשלוט בעיר החיפאית. משחק די חשוב בצמרת יהיה למקום ה-2 נגד מקום 4. הצמרת: 1. FC AJAX ARENA FOOTB 11 40 - 9 28 2. niv jer 11 45 - 8 27 3. Fc Hapoel Haifa 11 40 - 13 24 4. SRS Stars 11 37 - 11 20 אייקס נגד מקום 7 ינצחו בטוח אם לא יהיו הפתעות. רוב הסיכויים שאני (הפועל חיפה) ינצח גם. לי טוב שהסטראס ינצחו את ניב ג'אר כדי שאני ידביק את הפער לניב ג'אר. ואז ישאר לי 2 משחקים נגד קבוצות תחתית, ולניב ג'אר יש משחק נגד קבוצת תחתית ובמחזור האחרון נגד מקום 1 (אייקס). אם יגמר תיקו או ניצחון לאייקס ואני ינצח אני יעלה למקום ה-2 וזו הציפייה. שיהיה בהצלחה לכולם ושבת שלום.

eyalpolan

New member
Hatulim Samoraim - Bantus capoeira

אז נכון, הקבוצה שלי היא לא אחת משתי הקבוצות האלה, אבל המשחק הזה הוא המשחק הכי חשוב בשבילי העונה. אני אשחק במקביל נגד המקום השביעי ואנצח... ועכשיו לספקולציות: אם החתולים מנצחים הפער מבנטוס (הראשונה בטבלה, אני שני) ירד לשתי נקודות כשנשאר לי משחק נגדו במחזור האחרון. תיקו או ניצחון של בנטוס והסיפור גמור (ההפרש שערים של בנטוס הרבה יותר טוב משלי). זהו. יאללה חתולים.

TheOrion

New member
מקווה לנצח היום ולמעשה

להבטיח מעשית את האליפות. תיקו, ואני שונא את עצמי. הפסד, ואני משאיר חיי בידי אלוהים.(חלק מהחברים שלי היו צוחקים על המשפט הזה) נ.ב. על מנת להבטיח עלייה אוטומטית אני אצטרך 6 נקודות במחזורים הקרובים. עזכונים בהמשך. -4:21 ואני כותב על האטריק

EY RBS - Hapoel Or Yehuda

משחק שקיוויתי שיהיה קצת יותר משחק צמרת ממה שהוא, אבל כבר השלמתי עם זה שנגמרה העונה... מתארח אצל העולה (מקווה שאוטומטית אבל עדיין מעדיף לנצח
) לשלישית. אגב, אני לא אהיה בבית...אם מישהו שיש לו את הפלאפון שלי יוכל לעדכן אותי אני אשמח :)

R o n 2 5 6

New member
F.C. Alligators - hapoel ta to go

אחד המשחקים המשמעותיים העונה.פעם קודמת ניצחתי 4-0 בחוץ.הפעם אני מצפה לניצחון יותר גבוה בבית.(
) אין כ"כ מה לחשוב,כי ההרכב שלו דיי מקובע. לכן עליתי 3-5-2 עם קשרים דפנסיבים,ווינגרים התקפיים וחלוצים לאגף,עם טקטיקה של התקפה מהאגפים ונורמל(למרות שיכולתי גם פיק,אבל חשוב לי לשפר מאזן שערים). בהגנה סידרתי לראשונה קצת אחרת-מגן דפנסיבי,בלם ליד המגן ובלם נוסף מעמדת המגן השני.ה-HO אומר שיש הבדל,היום אני אזכה באמת לראות להשכיל.

idan1991

New member
משחק מול מקום 4

אני מקום 3. אני חייב ניצחון כדי להיות בין שלושת הראשונים (יש סיכוי להיות שני).

get low

New member
Vaginarator - Polar

קבוצה לא רעה.. אחלה הגנה, אחלה התקפה, פעם גם היה קישור (עם קשר אוטופי
). הקשר האוטופי נמכר, ועכשיו הקבוצה הזאת בלי קישור בכלל
3-5-2 פיק, ווינגרים התקפיים וחלוצים לאגף+AOW. מצפה לקישור פאסבל
מקווה לניצחון גבוה כדי לקבל דירוג כמה שיותר גבוה ולקבל קבוצה קלה יחסית בפליאוף.

DEANC

New member
HAPOEL SLOMI - deancar

לא ביגי, אמור להיות ניצחון קל. 3-5-2, 2 מגנים הגנתיים + בלם רגיל יתנו הגנה שחזקה בכל אגפיה על התקפת היריב. 2 קשרים הגנתיים + קשר נוסף + משחק חוץ + פיק יתנו קישור חזק יותר משל היריב. 2 ווינגרים התקפיים + 2 חלוצים לאגף יתנו 2 אגפי התקפה חזקים משמעותית מהגנת היריב. בקיצור: 352, AOW, פיק, אמור להיות ניצחון. לצערי ההורים שלי החליטו ללכת לים עם חברים ושיכנעו אותי לבוא בטענת שווא שיהיו אופנועי ים (זה משנה שחזרתי הביתה אתמול ב-4 בלילה וקמתי היום ב-9?) מה שאומר שלא אוכל לראות את המשחק, החלטתי לנצל סוף סוף את 4 נקודות ההאטריק שלי ולבקש עידכוני שערים, אני מקווה שארבעת העדכונים לא יספיקו
ועקנין ועידן, לניתוחכם.

זונע

New member
החלטתי

הפעיל חל"ט שלמים אין לך בכלל פעלים מעניינים במה שכתבת

למעלה