מונדיאל?

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo86.gifמונדיאל?

אתם צופים במשחקים? בודקים תוצאות בגוגל? מה אתן אומרות? Soccer או football? מי הקבוצות המועדפות עליכם?
מי אתן חושבות שינצח?
כמה אתם מזילים ריר על הנבחרת האיטלקית? ובכלל ספרו חויות מונדיאל עד כה. (בטח לאף אחד כאן לא אכפת
)

ציקהלה

New member
מה כדורגרל?

הספורט הזה שכמה דבילים רצים אחרי כדור? ןבןעטים בו בסוף? אני לא יודע כלום עליו. גם לא מעניין אותי

eynav br

New member
אותי זה מעניין..

ת'אמת שאם הייתי בארץ עכשיו לא ממש הייתי מתייחסת לזה אבל אני לא בארץ, אני בברזיל שהנבחרת הכי טובה בעולם היא ברזיל אז אי אפשר להתעלם מזה... אתמול ברזיל ממש איכזבה, רק 1-0... אבל חגגו פה יותר מהקרנבל ניראה לי.. הם מ-ט-ו-ר-פ-י-ם... אני לא יודעת אפילו איך לכתוב במילים את מה שהיה פה... אם הם יקחו את האליפות בכלל יהיה פה..בלאגן.. אני דווקא נהנת מזה, לראות והכל... זה חוויה להיות במדינה שהיא אלופת העולם והחיים של אנשים פה זה כדורגל.. הם לא עובדים בזמן משחק, אתמול הכללללל היה סגור, הרחובות היו ריקים לגמרה... מסעדות שכן היו פתוחות היה להם מסך ענק ומלא בירות... אבא שלי קנה טלויזיה למפעל כי אם לא, העובדים לא היו מגיעים לעבוד במשחקים... הוא אישר להם לראות רק את המשחקים של ברזיל וה4 האחרונים אז יחסית זה בסדר... הכל מלא דגלים, ירוק צהוב...כל העיר מלאה.. ביום העצמאות לא היה דגל אחד...עכשיו אין מקום שאין דגל..

yamit1990

New member
וואי.

נשמע ממש חוויה בפני עצמה.
חח גם אבא שלי התאכזב מברזיל. הוא ציפה להרבה יותר מ-1.

eynav br

New member
וארגנטינה היום ניצחה 6-0../images/Emo46.gif

זה כיף כם:) ממש נחמד!

AngeIDust

New member
מונדיאל!!!

רק אני רואה, החבר החליט שהוא לא מתחבר השנה למונדיאל. אני רואה (כמובן) את המשחקים של צרפת (זה כי כל המדינה מפסיקה לחיות במשחקים של צרפת) אבל אני לא מזילה ריר על הנבחרת האיטלקית, לא משנה מה תגידו אין כמו האנגלים! והנה חוויה קטנה, ברחוב שלי יש בר ברזילאי אז אתמול היה מפוצץ, שמו שם מסך ענק וכולם היו עם חולצות ברזיל. היה יפה!

אווו

כל הפאבים (ובגלאזגו יש המון פאבים
) מלאים דגלים של כל הארצות (חוץ מאנגליה, מן הסתם. שנאה.) ומסכי ענק ברחובות ומשדרים משחקים. אפילו ידידי הטחון ג'ון הזמין אותי למינכן ביום שישי לראות איזה משחק, נראה לי של ברזיל... אבל אמרתי לא, כי... אני וכדורגל... זה פשוט לא זה.

AnnabeI Lee

New member
מה קרה ברחובות לאור הגול בדקה ה91?

תאכלס די בושה... פולנים מסכנים.

נעמצי

New member
במקום דהההה

לפעמים זה כרוך ב6-7 שעות נסיעה ברכב אבל זה שווה את זה

eynav br

New member
ברור../images/Emo13.gif

וואי מתי את עוברת? באיזה תאריך? מצטערת אם ביאסתי בגלל השאלה.. אחרי כל המעבר תאמיני לי שיהיה לך הרבה יתרונות בהרבה דברים...:)

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo107.gif

אנגליה ניצחו את טרינדד וטובייגו!
שני גולים בעשר דקות האחרונות!!!!!!!! הדקה ה83 וה91!!!!!!!!! טרינדד היו כל כך קרובים..
לא אכפת לי מי מנצח כל עוד זאת לא מדינה מערבית. אה, וזה football!

למעלה