../images/Emo86.gifליגת גאנז 2 - מחזור 3../images/Emo86.gif
דבר ראשון, סליחה שזה באיחור, יום שלישי הייתי ממש עמוסה ואתמול הייתי עסוקה בקיטורים שאין שלג (אבל היום כבר ירד אז זה בסדר
) אז תוצאות מחזור 2: Right Next Door To Hell - 14 Years 0-6 Perfect Crime - My Michelle 0-4 Get in The Ring - Double Talking Jive 3-3 So Fine - Dead Horse 4-2 Pretty Tied Up - Move To The City 0-4 Locomotive - One In A Million 3-2 Mr.Brownstone - Shotgun Blues 6-0 Bad Apples - Garden Of Edan 3-1 Your'e Crazy - It's So Easy 0-6 כל התוצאות משוכללות בטבלה: כחול - נצחון סגול - תיקו לבן - הפסד השבוע הטבלה דיי התפחה והיו עליות וירידות דיי עצומות: 14 Years ו-Garden Of Eaden עולים 7 מקומות! Double Talking Jive לא מקבל שום נקודה השבוע אבל בכל זאת עולה 3 מקומות, לעומת Shoutgun Blues שמפסיד 6 נקודות ויורד 4 נקודות. אני אתן לכם שוב ח"ח לזה שלא הורדתם את Move To The City לסוף הטבלה, והוא אפילו עלה ב-6 מקומות משבוע שעבר.חוץ מהמקומות האחרונים הכל באמת זז והשתנה, וכנראה שהעונה הזאת תהיה קצת יותר מעניינת מהקודמת, רק שזה באמת תלוי במספר המצביעים (6 השבוע וזה כלום!) ואלה המשחקים להשבוע: Right Next Door To Hell - My Michelle Perfect Crime - Double Talking Jive Get in The Ring - Dead Horse So Fine - Move To The City Pretty Tied Up - One In A Million Locomotive - Shotgun Blues Mr.Brownstone - Garden Of Edan Bad Apples - It's So Easy Your'e Crazy - 14 Years
חוקי המשחק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1565&msgid=111512160 המשך שבוע מעולה
דבר ראשון, סליחה שזה באיחור, יום שלישי הייתי ממש עמוסה ואתמול הייתי עסוקה בקיטורים שאין שלג (אבל היום כבר ירד אז זה בסדר