../images/Emo86.gifליגת גאנז 2 - מחזור 1../images/Emo86.gif
העונה השנייה של ליגת גאנז יוצאת לדרך, ואלה 18 השירים שיתמודדו פה בכל שבוע ראש בראש:
Right Next Door To Hell
Perfect Crime
14 Years
Get in The Ring
So Fine
Pretty Tied Up
Locomotive
My Michelle
Mr.Brownstone
Move To The City
Bad Apples
Your'e Crazy
Garden Of Eadn
Shotgun Blues
Dead Horse
Double Talking Jive
One In A Million
It's So Easy (גם כאן יש את Move To The City כי אני חושבת שזה שיר מעולה שמגיע לו הזדמנות שנייה) המשחק יחולק ל-9 מחזורים, אח"כ חצי גמר ובסוף יבוא הגמר הגדול בניצנים!!! (חח סתם...) אז הנה לכם המחזור הראשון של הליגה: Right Next Door To Hell - It's So Easy Perfect Crime - 14 Years Get in The Ring - My Michelle So Fine - Double Talking Jive Pretty Tied Up - Dead Horse Locomotive - Move To The City Mr.Brownstone - One In A Million Bad Apples - Shotgun Blues Your'e Crazy - Garden Of Edan
חוקים
פשוט מאוד, העתיקו את כל הזוגות לתגובתכם ופשוט מחקו את השיר שאתם פחות אוהבים. אם קשה לכם להחליט אל תמחקו כלום. דוגמה להצבעה - Right Next Door To Hell Perfect Crime - 14 Years -תיקו My Michelle So Fine Pretty Tied Up - Dead Horse -תיקו Move To The City Mr.Brownstone - One In A Million -תיקו Bad Apples Garden Of Edan
ניקוד
הניקוד ניתן על פי ההפרש בין התוצאות. למשל - Right Next Door To Hell קיבל 5 נקודות לעומת 3 נקודות שקיבל It's So Easy, מכאן שRight Next Door To Hell יקבל 2 נקודות ול- It's So Easy שירדו לו 2 נקודות. כל התוצאות ישוכללו בטבלה שתעזור להבין את מהלך המשחקים.
אני לא רוצה שבעונה הזאת מספר המצביעים ירד רק בגלל שאולי אחד מכם לא מכיר חלק מהשירים, אם אתם לא מכירים שיר או כמה תגידו (שרשרו או שלחו מסר) ואני כבר אדאג להכיר לכם את השירים, ככה שגם אתם מרוויחים להכיר עוד שירים של הלהקה המעולה הזאת.
מחזור יחדש יעלה בכל יום שלישי אם עדיין יש כאן מישהו שלא מבין את המשחק מוזמן תמיד לשאול... תהנו|
העונה השנייה של ליגת גאנז יוצאת לדרך, ואלה 18 השירים שיתמודדו פה בכל שבוע ראש בראש: