ליגת גאנז - חצי הגמר

®NuLy®

New member
../images/Emo86.gifליגת גאנז - חצי הגמר../images/Emo86.gif

תוצאות מחזור 9: Yesterdays - Move To The City 7-1 Paradise City - Welcome To The Jungle 6-2 Live And Let Die - Knockin' On Heaven's Door 3-5 Estranged - Rocket Queen 5-3 Dust N' Bones - Patience 5-3 Nightrain - You Could Be Mine 5-3 November Rain - Don't Cry 4-1 Coma - Sweet Child O'Mine 0-8 Civil War - Used To Love Her 8-1 אז המחזור הבא הוא כבר חצי הגמר וזה הזמן להגיד שלום לכל השירים המדורגים ממקום חמישי ומטה. הסיבוב הזה היה מאוד מועיל ל-Yesterdays שהמשיך לעלות, למרות שזה לא עוזר לו הוא נמצא במקום יותר מכובד מ- Move To The City שלא ניצח אפילו פעם אחת (ואני חושבת שזה דווקא אחלה שיר). November Rain הוא השיר היחידי שניצח בכל 9 מחזורים אבל שימו לב שהוא עדיין ממוקם במקום ה-2. כל התוצאות משוכללות בטבלה: כחול - מנצח כתום - תיקו צהוב - מפסיד ועכשיו:
חצי הגמר
בחצי הגמר מתמודדים רק 4 שירים (ארבעת המקומות הראשונים) שעדיין לא התמודדו ראש בראש. המשימה שלכם עדיין נשאר אותו דבר - למחוק את השיר הפחות אהוב מבין השניים, אבל(
)
אסור להמנע, כלומר אין להצבעי תיקו. אז הנה לכם חצי הגמר של ליגת גאנז: Civil War - November Rain Sweet Child O'Mine - Don't Cry אני יודעת שזה קשה
אבל שזה לא ימנע מכם להצביע... לילה טוב והמשך שבוע מהנה

AmericanDragon

New member
יאללה

Civil War כ"כ קשה Sweet Child O'Mine האמת- לא מת על 2 האחרונים. מעדיף בהרבה שירים כמו פיישנס, אסטריינג'ד, חייה ותן למות וייסטרדיי. הפייט הראשון ממש קשה, בין 2 השירים האהובים עליי של גאנז

XL rose

New member
לי לא כול כך קשה..

November Rain Sweet Child O'Mine בלי יותר מדי ייסורי מצפון

חבל שאלו השירים שעלו לחצי גמר

קצת מבעס לראות 3 שירים שקטים ושיר אחד מאוס מככבים בחצי הגמר אבל אם זו החלטת הרוב, מי אני שאתווכח.. Civil War Sweet Child O'Mine

zohar36

New member
../images/Emo7.gif..חבל למחוק שירים כ"כ יפים!

November Rain Sweet Child O'Mine

Stellary

New member
אולי אני קצת תקועה.. ../images/Emo42.gif

אבל יש לי צורך עז להצביע על זה.. אני לא יודעת אם זה בסדר כי לא הצבעתי פעמים קודמות.. (בכלל לא הייתי רשומה פה וסתם ריפרפתי מידי פעם :) בכל זאת אני שופכת את לבי Civil War ו-Don't Cry הם שני השירים הכי אהובים עליי של גאנז :) אה ואני משערת שאני מצטרפת לפורום :]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלמה להרגיש תקועה?

כמה שיותר מצביעים יותר טוב ויותר מעניין! ברוכה הבאה לפורום
פתחי שרשור חדש או נצל"שי שרשור OFF וספרי קצת על עצמך כדי שנכיר אותך =]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברוכה הבאה..

תראי מה כתבתי ל-Stellary בשרשור הזה..

Sanguine Sky

New member
היי שוב../images/Emo13.gif

אני מראשון לציון,שומעת גאנס בערך שנתיים.. אוהבת אותם מאוד<: חוץ מהם אני שומעת גם נירוונה,אליס אין צ'יינס,סילבצ'ר,טריסטניה(הכינוי שלי משיר שלהם),לד זפלין,מטאליקה.. יום טוב!!

למעלה