../images/Emo86.gif .: טורניר פיפא :. ../images/Emo86.gif
שלום לכולם
אני שחקן פיפא 08 כבר מספר חודשים, ולרוב אני עושה טורנירים עם חבריי, עם תוכנה שאחד מהם בנה שאפשר לעדכן תוצאות וגולים ולאחר מכן ניתן לעדכן את הטבלה אצל כל אחד מהמשתתפים בלחיצת כפתור. מטרת ההודעה הזאת היא לגייס כמה שיותר שחקני פיפא ישראלים טובים, ולעשות טורניר. מי יודע, ואוליי לאור ההצלחה של הטורניר הזה אני יקים עוד מספר טורנירים. כל הטורנירים יתבצעו בשרת ה-Teamspeak שרכשתי, שבשבילו צריך להוריד את התוכנה Teamspeak מכאן: ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/teamspeak.org/releases/ts2_client_rc2_2032.exe להסבר להתחברות לשרת:
http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=2485654 מי שלא מכיר את התוכנה, אז הנה הסבר קטן: באמצעות תוכנה זו יהיה אפשר לדבר עם מספר רב של אנשים באמצע המשחק ללא גרימת לאגים, כך שמיקרופון יהיה דיי חובה למי שירצה להשתתף
כתובת השרת: 80.179.153.12:8120 סיסמא: passit (שימו לב לגודל האותיות. בסיסמא כל האותיות קטנות.) כרגע אין תאריך לתחילת הטורניר, את זה אני יקבע בהמשך.
כל אחד מהמשתתפים צריך לרשום: שם: Messenger: לצורך יצירת קשר. חשוב מאוד שיהיה לאותו אדם זמן פנויי כמעט כל יום בשעות הערב, 19:00-23:00. אז אתם מוזמנים להצטרף.
שלום לכולם