ליון
משום לא מצליח לי לשמור תמונה אז אני מעלה דף עם כל השחקנים. כרגע אני מחזור 15 עם משחק חסר(בגלל ליגת האלופות) ואני מקום ראשון,עם 3נקודות יותר מהמקום השני אני חושב. סט אטיין נמצצאת במקום השני אבל למונאקו גם יש משחק חסר ואני מניח שהיא תנצח ואז היא תחזור למקום השני. השחקן הכי טוב שלי הוא ג'וניניו,הבחור פשוט נהדר,הוא כבש עד כה איזה 9 שערים,הרוב מבעיטות מרחוק,שחקן נהדר מומלץ לכל קבוצה למרות גילו(בן 29),אפשר לקנות אותו בסביבות ה-20 מיליון. בהגנה אני לא קניתי חיזוקים,סך הכל שחקני ההגנה שלה לא רעים בכלל,לפחות אלה שפותחים. באגף יש את גובו שיש קבוצות שרוצות אותו ומלודה המצוין,אני ממליץ לקנות את מלודה,הוא שחקן מעולה לאגף השמאלי. כמחליף לג'וניניו יש לי את מייקל אסיין(למרות שיש כאלה שרוצים אותו) שגם הוא בועט טוב מרחוק. וכומבן - באגף יש לי גם את בן ארפה שמשמש כמחליף בעיקר העונה אבל בטח עונה הבאה הוא יישחק יותר. הבאתי את קומפני שייעשה רוטציה עם דיארה בקישור האחורי ובלם בעת הצורך. חלוצים,יש לי את פראו,הולם,מוקונה(למרות שלא תמיד הוא משחק בעמדה הזאת,לפעמים הוא משחק קשר התקפי),נילמר וריורדן הפצוע. בינואר ייצטרף אלי קוואנחי תמורת 6.5 מיליון יורו ו-30 אחוז ממכירה עתידית. בנוער אין לי הרבה כוכבים אבל דווקא עם עושים עבודה טובה בליגה. יש לי את ואנדן בורה וכאלה. רוצים עוד משהו? רק תגידו. סך הכל המשחק הזה כיף מאוד,מומלץ לשחק בליגה הצרפתית.