הסגל שלכם

• פותח הנושא inko
  • פורסם בתאריך

inko

New member
../images/Emo86.gifהסגל שלכם

מה דעתכם? כל אחד ייעלה תמונה של הסגל שלו + קצת סיפורים איך הולך לו עד עכשיו ומי הכוכב וכדומה. מה דעתכם? אני ייעלה עוד מעט.

inko

New member
ליון

משום לא מצליח לי לשמור תמונה אז אני מעלה דף עם כל השחקנים. כרגע אני מחזור 15 עם משחק חסר(בגלל ליגת האלופות) ואני מקום ראשון,עם 3נקודות יותר מהמקום השני אני חושב. סט אטיין נמצצאת במקום השני אבל למונאקו גם יש משחק חסר ואני מניח שהיא תנצח ואז היא תחזור למקום השני. השחקן הכי טוב שלי הוא ג'וניניו,הבחור פשוט נהדר,הוא כבש עד כה איזה 9 שערים,הרוב מבעיטות מרחוק,שחקן נהדר מומלץ לכל קבוצה למרות גילו(בן 29),אפשר לקנות אותו בסביבות ה-20 מיליון. בהגנה אני לא קניתי חיזוקים,סך הכל שחקני ההגנה שלה לא רעים בכלל,לפחות אלה שפותחים. באגף יש את גובו שיש קבוצות שרוצות אותו ומלודה המצוין,אני ממליץ לקנות את מלודה,הוא שחקן מעולה לאגף השמאלי. כמחליף לג'וניניו יש לי את מייקל אסיין(למרות שיש כאלה שרוצים אותו) שגם הוא בועט טוב מרחוק. וכומבן - באגף יש לי גם את בן ארפה שמשמש כמחליף בעיקר העונה אבל בטח עונה הבאה הוא יישחק יותר. הבאתי את קומפני שייעשה רוטציה עם דיארה בקישור האחורי ובלם בעת הצורך. חלוצים,יש לי את פראו,הולם,מוקונה(למרות שלא תמיד הוא משחק בעמדה הזאת,לפעמים הוא משחק קשר התקפי),נילמר וריורדן הפצוע. בינואר ייצטרף אלי קוואנחי תמורת 6.5 מיליון יורו ו-30 אחוז ממכירה עתידית. בנוער אין לי הרבה כוכבים אבל דווקא עם עושים עבודה טובה בליגה. יש לי את ואנדן בורה וכאלה. רוצים עוד משהו? רק תגידו. סך הכל המשחק הזה כיף מאוד,מומלץ לשחק בליגה הצרפתית.

sasa2005

New member
איזה עונה אתה?

אני גם עושה עונה עם ליון ובאמת כיף

sok777

New member
ברצלונה

עונה שנייה עם ברצלונה.בליגה אני מקום שני בפער 9 נק' כאשר יש עוד 6 מחזורים.ליגת האלופות אני בחצי גמר- ניצחתי בסיבוב הראשון מול מנצ'סטר 3-1.בגביע הספרדי אני בחצי-גמר ניצחתי את מורסיה בבית בסיבוב הראשון 9-0.יש תמונה... בקשר לסגל. ליהאמן השוער הגרמני גם אצלי פשוט לא רואים בתמונה. ובנוער יש לי את מוקנה, פרדי אדו וליונל מסי.

אספניול עונה שנייה

בעונה הראשונה כמעט ירדתי ליגה במחזור האחרון.. העונה השאיפה למרכז טבלה+גביע. ראול טמודו(שחקן בית) וואן בומל (החתמה חופשית) הם הכוכבים הגדולים זה ההרכב הכי חזק שלי:

JoHnYmYsTeR

New member
שלי-בארסה

עונה שניה יש לי עוד 50 מיליון יורו להעברות,אבל הסגל נראה טוב אז אני לא יודע בדיוק איזה שחקנים לקנות,נראה בינואר אם יהיו בעיות.

OFIR 10

New member
השערה

הוא גרר את הזה של השוער (אני לא יודע איך להסביר את זה אחרת אז אני מקווה שתבינו) וצילם את המסך בדיוק שזה היה על קופור :|

fm2005

New member
הקבוצה שלי

צלסי אמצע עונה שלישית אחרי עונה ראשונה מצוינת שבסופה האליפות נחתה בסטמפורד ברידג הצלחתי לקבל מינוי להיות המאמן של ברזיל ואיתה לקחתי את אליפות העולם עם צלסי העונה השניה היתה פחות טובה והמקום השני הושג בקושי רב במחזור האחרון עקב זאת החלטתי ביחד עם ההנלה (כלומר עם עצמי ) לבצע רכש קצת יותר רציני לעונה השלישית בה הגיעו אדריאנו ווירה והרכש האחרון סטיבן גררד ואכן הציפיות התממשו ובנתיים המקום הראשון שלנו אירופה זה כבר סיפור אחר שם אני נוחל שנתיים של אכזבות שהשיא היתה חצי גמר אלופות בשנה הראשונה ובשניה אוי לביזיון עברתי את שלב הבתים ובאיירן השנואה העיפה אותי עוד מעט יתחיל לו עוד טורניר לברזיל איזו אליפות אמריקה או משהו כזה שם אני מצפה לעוד גביע ובתקווה אליפות נוספת עם צלסי הכוכב המפתיע שלי הוא אדיקסון פראה נראה לי שככה כותבים את השם שלו הוא הגיע בחינם ומפתיע בגדול

Angeldust1

New member
אין לי כוח להביא תמונה

אתלטיקו מדריד 2014(יש שחקנים שמופיעים פעמיים כי אני משתמש בהם בכמה תפקידים): שוערים: Leo Franco Alberto Gomez מגינים: Jose Lavallade Laurent Anthony Reveillere Kleber Garry Russel Bernard Mendy בלמים: Ledley King Kevin Hofland Aldo Basile Rio Ferdinand Karol Safek Ivan Amaya קשרים אחוריים: Eduardo Casta Yoann Folly David Pizzaro Ledley King קשרים קיצוניים: Anthony Le Tallec Jonathan Blondel Samir Nasri Bernard Mendy Yeste Emil Gargorov קשרים התקפיים: Labinot Harbuzi Samir Nasri Ewerthon Massimo De Santis חלוצים: Fabrizio Rocca Jefferson Farfan Ewerthon Flavio Andrei-Catalin Mercut Juan Suarez

אתלטיקו מדריד עונה ראשונה

אתלטיקו היא קבוצה כמעט גדולה לא גדולה אז החלטתי לעשות אותה גדולה לקחתי אותה כקרש קפיצה כמובן לקבוצה הגדולה ברצלונה ..בתקווה שאני אגיע אליה....זו עונה ראשונה שלי איתה אני נמצא בדצמבר מקום חמישי 10 נצ' 3 הפס' ותיקו 1 ..מקווה להתחרות עד הסופ למרות שהציפיות של ההנהלה הן רק להיות בחלק העליון של הטבלה הסגל לא כל כך מבריק אבל משחק טוב ...

לאס-פאלמס ../images/Emo62.gif

קודם כל, אני אודה למנהלים אם אפשר לפתוח הודעה חדשה ולשרשר אליה את השרשור הזה, כדי שהוא ימשיך לקפוץ ויהיה אפשר לשים לב טוב יותר לסיפורים כאן
עכשיו אליי... אחרי שכבר שיחקתי עם ברצלונה שתיים או שלוש עונות (בלבד), החלטתי שצריך אתגר חדש מאשר לקחת קבוצה גדולה ולזכות איתה בכל התארים... אז חשבתי לקחת קבוצה קטנה (יחסית) ולראות איך המשחק מתפתח משם... אחרי שלוש עונות בלאס-פאלמס (ליגה שלישית בספרד) עליתי לליגה הראשונה, ועכשיו זאת העונה הרביעית שלי סך הכל, הראשונה בליגה הראשונה... הכוכב הגדול שלי הוא כריסטופר אנדרסון, שכמעט רק בזכותו הגעתי לאן שאני היום, והוא אחד מבין מעט מאוד השחקנים שרכשתי... את רוב השחקנים הבאתי באמצע או בסוף כל עונה בהעברות חופשיות כשנגמר להם החוזה - משתלם מאוד בקבוצה קטנה!
את ההגנה הצלחתי לייצב, גם הקישור בסדר, ורק חסרים לי חלוץ ברמה גבוהה באמת שישלים את אדו שסובל מעליות וירידות... אחרי 18 מחזורים אני כרגע במקום העשירי והמכובד, כשהצפי לעונה הוא להילחם נגד הירידה מה שטו, זה שלקראת העונה הבאה, הצלחתי להחתים את דקו! בהעברה חופשית! אני עדיין לא מאמין
שלושת השחקנים הפצועים/מושעים שייכים להרכב הפותח בד"כ, והשלושה שמסומנים UNH נמצאים במצב הזה כי הם רוצים לחתום על חוזה חדש ולהישאר בקבוצה... רק לאנדרסון, שאני רוצה לחדש, אין לי מספיק כסף לשכר לתת לו
זהו, הצעות לחלוצים, או שאר שחקנים, יתקבלו בברכה

למעלה