ולעזאזל, אחד הקשרים נפצע שוב ל-4 שבועות בידידות, אחרי שחזר בדיוק מפציעה דומה. כנראה שהוא כבר לא יעלה ל-SN עד שאני אעבור אימון.. חוץ מזה האימון לא כ"כ משנה, אני צריך לנצח בכל מקרה..
19 years and 84 days, passable form, healthy A pleasant guy who is balanced and upright. Has wretched experience and weak leadership abilities. Speciality: Head Next birthday: 17.01.2008 Nationality: España Total Skill Index (TSI): 2 530 Wage: 3 900 NIS/week including 20% Bonus Owner: F.C. Alligators Warnings: 0 Injuries: Healthy Stamina: passable Goalkeeping: disastrous Playmaking: wretched Passing: wretched Winger: excellent Defending: excellent Scoring: wretched Set Pieces: solid אפשר לעשות על הבחור כמה לירות
על הפורם הפסקתי להסתכל מזמן,כי הליגה שלי פשוט בדיחה..
תשע ירידות פורם, שתי ירידות סטמינה, שוב שינוי בהגנה סה"כ ירידה של 25K בערך השחקנים לקישור אין מה לעשות, אחד הקשרים הכי שווים שלי הגיע לוורצ'... עובר לאימון ג'נרל
4 עליות בהבקעה ו3 מהן לחלוצים העליה הראשונה היא לבהקעה יוצא מן הכלל בן 19 שמוציא 4 וחצי כוכבים על פורם טוב העליה השנייה למעולה בן 18+סביר משחק אגפים.... עלייה לא קשורה של הלבם לסביר בהבקעה
ועלייה אחרונה למצויין בן 18 שהשבוע נהיה בן 18...[ וקצת הרס 7 ירידות סטאמינה