אימון

get low

New member
כמה עליות ל-SN

2 או 3 אני מקווה.. ואני גם מקווה שהמתאמן שנפצע בידידות לשבועיים, ירד ל-1 בעדכון שלפני האימון.. אין לי יותר מדי בזמן האחרון, כל הזמן נפצעים מתאמנים, ורק המתאמנים

Vaknin O

New member
יש מצב לאיזה עלייה..

איבדתי מעקב אחרי הקשרים שלי. מה אתם אומרים עליו, יעלה היום או בשבוע הבא? Rubén Román (126000863) 22 years and 55 days, solid form, healthy A sympathetic guy who is temperamental and honest. Has poor experience and weak leadership abilities. Next birthday: 29.02.2008 Nationality: España Total Skill Index (TSI): 57 080 Wage: 138 780 NIS/week including 20% Bonus Owner: Total-90 United Warnings: 1 Injuries: Healthy Stamina: solid Goalkeeping: disastrous Playmaking: supernatural Passing: weak Winger: weak Defending: inadequate Scoring: wretched Set Pieces: poor אה וקצת פורם יעזור.

mg6006

New member
6 סקילים הגנה יצאו למכירה

4 מהם שיחקתי.. 2 מהם קניתי לפני דקה ששיחקו ידידות.. להערכתי 2 יעלו.

TheBestM

New member
כמובן, רק פורםםםםםםם

בבקשהההההההההההה, וגם עלייה של שוער למבריק לא יזיק בכלל....

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo99.gif

עליית פורם אחת לווינגר כנגד שתי ירידות פורם(לשחקני ספסל
) בסטאמינה לא היו שינויים.. ועכשיו למה שעשה את האימון,3 עליות ווינג! האחת לקשר אקס' בן 28 שעלה לפאסבל ווינג. השניים האחרים
: Daniele Martinetti TSI = 1 390 , 17 years and 52 days, solid form Has disastrous experience and wretched leadership abilities [Technical] Stamina: inadequate Keeper: disastrous Playmaking: passable Passing: inadequate Winger: solid Defending: weak Scoring: poor Set pieces: disastrous ו... Maciej Blach TSI = 6 610 , 18 years and 54 days, passable form Has wretched experience and weak leadership abilities [Unpredictable] Stamina: passable Keeper: disastrous Playmaking: poor Passing: passable Winger: brilliant Defending: poor Scoring: wretched Set pieces: weak מה אתם אומרים?לשני יש סיכוי לנבחרת?

Vaknin O

New member
עלייה אחת לקשר אחר ../images/Emo13.gif

ועכשיו, בקישור - פעמיים WC ו-SN שקרוב לטיטאניק.

Zedex

New member
סוף סוף !

שחקן ראשון בקבוצה עם מבריק המתאמן השני עלה לאאוט

8Nir8

New member
3 עליות ווינג

2 סקיל טריידים שקניתי לפני 3 ימים (אני יצא מורווח במיליון וחצי בערך) ועוד חלוץ לאגף שעלה בווינג במקרה.. הפורם והכ"ג גבוהים אבל זה לא כל כך חשוב לליגה 7 גם ככה =/

simond15

New member
אימון טוב סוף סוף

6 עליות פורם מול 4 ירידות שזה די נחמד ושחקן ההגנה האחרון שחיכיתי שיעלה עלה היום סוף סוף לעולמי ואפשר לעבור אימון Sławomir Wawer (145543093) 20 שנים ו31 ימים, כושר משחק בינוני, בריא. בחור נעים, מאוזן והגון. בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות סביר. יום הולדת הבא: 24.03.2008 לאום: Polska מדד כישורים (TSI): 22 650 שכר: 49 620 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: simond15 אזהרות: 2 פציעות: בריא כושר גופני: מצוין עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: עלוב משחק אגפים: בינוני הגנה: עולמי הבקעה: גרוע מצבים נייחים: עלוב כמה אתם אומרים שהוא שווה?? ואם אני אמכור אותו אז אתם חושבים שאני אצליח למצוא מישהו דומה לו שיהיה יותר מבוגר ויותר זול או שלא?

get low

New member
אף אחד לא עלה ../images/Emo10.gif

קיבלו כבר איזה 10 אימונים
בפורם: 4 עליות ו-4 ירידות, אחת מהירידות למאמן. עליה בקישור, ועוד אחת בהגנה, אבל גם ירידה אחת בהגנה. שאר השינויים הם לא לשחקני הרכב..

Thierry Henry

New member
סוף סוף קצת נחת.

אולי זה כי אני עומד לרדת ליגה.. החלוצים עלו לפורם סוליד-סוליד-פאסאבל. הסקיל עלה רמה סוף סוף. גם ההגנה הוסיפה לעצמה פורם. ובקישור, המאג הזקן נמכר ב3.7 והטיטני בן ה29, עוד מעט 30, שנפצע ל5 שבועות הוצא למכירה על 8 מיליון וכבר קיבל הצעה. עכשיו נתחיל להצעיר את הקבוצה לקראת העונה הבאה .

aviv90

New member
אימון חמוד

6 עליות פורם 1 לא חשובה 5 ירידות משם 2 ירידות כפולות לשתי הקשרים הפצועים ורק שתבינו 3 קשרים שלי פצועים בהגנה מגן עלה לפורם אינד אחרי פציעה ומגן עלה לטוב פורם +שתי מתאמנים ושוער חזרו מפציעה....כרגע עומדים על פלסטר

למעלה