friendly moon

New member
../images/Emo85.gif

מה אתם הייתם עושים אם ברגע אחד כל החיים שלכם היו משתנים מקצה אחד לקצה השני? אם כל מה שידעתם עד עכשיו נמצא פתאום בסכנה... החיים שלכם כמו שחייתם אותם עד עכשיו לא יהיו יותר אותו הדבר? לפני קצת פחות מחודש בן זוגי התקשר הביתה והודיע לי שהוא לא חוזר הביתה והוא מאשפז את עצמו בבית חולים במקום בגלל מה שנראה באותו הרגע תופעות אלרגיה שחזרו באיחור קל הפעם, משהו שמגיע בחמש השנים האחרונות באופן קבוע, תופעות שגורמות לאישפוז הזה בכל פעם מחדש, רק שבכל פעם מחדש גם אף אחד לא מצליח להבין מה זה לכל הרוחות! למה הוא אלרגי???! הפעם הם מצאו, הפעם הם גילו מה זה, ואם להגיד את האמת אני לא כל כך בטוח עכשיו שבכלל רציתי לדעת... בתקצור מהיר של מצבו : הריאות שלו לא מחמצנות את האויר והוא פחות או יותר מרעיל את עצמו ומפסיק לכמה רגעים את הנשימה פתאום שהוא ישן... מהרגע הזה החיים שלו השתנו ומין הסתם גם שלי, וקשה לי ומתסכל אותי המצב הזה... אני אוהב אותו כמו שלא אהבתי אף אחד אחר בחיי, אני לא מתכוון לעזוב אותו (בחיים או יותר נכון כל עוד אני בחיים אין סיכוי) אבל קשה לי לראות אותו הולך לישון בלילה עם מסכת חמצן (למרות שאני יודע שזה לטובתו) קשה לי לראות את הוויתורים שהוא נאלץ לעשות בגלל שהוא מפחד שיקרה לו משהו פתאום באמצע... קשה לי עם זה שפתאום לא עומד לו (הוא אומר שזה יעבור אני מקווה) ואני יודע שאני נשמע עכשיו רע ולכן אני אסביר... אנחנו עושים אהבה אבל אני רוצה לענג אותו (!!!!) לא שהוא יענג רק אותי, וכן אני יודע שעושה לו טוב שלי טוב וכל זה, אבל תסכימו איתי שזה לא אותו הדבר (!) אני רוצה לעשות לו ולא רק שהוא יעשה לי... ואני יודע אפשר תמיד להגיד שאני עושה לו המון בדברים אחרים (כמו שאני מבשל לו את המאכלים שהוא צריך בצורה שהוא צריך וכו') אבל אני רוצה ואני יודע שזה נשמע קטנוני אני רוצה אותו כמו לפני חודש... אני רוצה אותו כמו שהוא היה לפני, ואני אמשיך להיות איתו גם אחרי ולא אני לא אעזוב אותו אין סיכוי פשוט לפעמים זה מתסכל... סתם לא יודע למה אני כותב את זה, אולי לא אשלח את זה בכלל... נו טוב שיהיה....

Liroy26

New member
לירוי לא יודע מה להגיד...

(וזה רגע נדיר לכשעצמו יש לציין) לא יודע..אף פעם לא הייתי בסיטואציה דומה כך שאני לי מושג מה עושים ואיך. אני מניח שכמו שאתה רוצה אותו לפני כך גם הוא היה רוצה את עצמו לפני. הפחד, החששות, התסכול הם רגשות ששניכם שותפים להם. עצוב לי לקרוא את מה שאתה כותב והצמרמורות שעוברות לי בגוף תוך קריאה חוזרת ונישנית של המילים שלך יכולות להעיד על כך. תיהיה חזק ידידי! אל תסתכל אחורה על מה שהיה אלא על מה שיהיה, אולי העתיד לא כזה אפור? הוא כן צבעוני ופשוט צריכים להתאמץ לראות את זה? לא יודע.. אני וכולנו כאן נמצאים כאן בשבילך מתי שרק תרצה

amet

New member
פרנדלי מון הייקר

|לא מצאתי התחלה אחרת| ישבתי כמה דקות לפני שהתחלתי להגיב להודעה וגם עכשיו אני מרגיש את הקושי בלמצוא התחלה טובה לתגובה שלי. כמו שידידי לירוי אמר הדרך בה הצגת את הקושי שלך לראות את בן זוגך במצב שבו אתה עומד חסר יכולת לעזור לו זה כלכך מתסכל. כשאנחנו רוצים לעזור למישהו שאנחנו אוהבים, מישהו שכלכך חשוב לנו, הרצון והנתינה שלנו גדלים עד אין סוף, ואנחנו מרגישים שאנחנו מוכנים לעשות הכל אבל פשוט הכל, רק בכדי שהוא ירגיש טוב יותר, וכאשר אנחנו מוצאים את עצמנו שכל מה שאנחנו יכולים לעשות זה רק להיות, נראה לנו קשה ואף מתסכל. אני יכול לומר לך שעצם זה שאתה איתו זה הנתינה הכי גדולה שאתה יכול לעשות כרגע, הידיעה שלו שאתה שם בשבילו תורמת לו המון, גם אם זה לכאורה לא נראה על פני השטח. אין ספק שכשאנחנו רואים שכואב לו, כואב גם לך כשקשה לו קשה גם לך, וזה מסמל את הקשר התומך והאוהב שיש ביניכם, ולא רק קשר מילולי או פיזי מיני, אלא משהו מעבר, שלא תמיד ניתן להגדיר במילים. נכון זה מתסכל כשרק הבן זוג מפנק ונותן, זה הרגש כרוצה לתת כלכך. אומרים שכשמישהו קרוב אלינו חולה, אז לא רק הוא חולה אלא גם מי שמסביבו נהיה חולה, וזה נכון מאוד. הבעיה של בן הזוג שלך שהריאות שלו לא מחמצנות את האוויר שלו ויש לו רגעים בהם הוא מפסיק לנשום, הייתי ממליץ לנסות את הרפואה המשלימה, במיוחוד את ההומאופתיה הקלאסית - אם תרצה אני אשלח לך במייל או במסר אישי הומואפט מתל אביב, הוא מצויין, והוא גם יאמר לך אם הוא יכול לעזור לך בזה. אני מכיר הרבה אנשים שהשתמשו השיטה זו, ונרפאו מבעיות אל פחות קשות ומתוסבכות נפשית-פיזית-ומנטלית. כל שנותר לי לומר הוא ייש ר כוח ידידי היה חזק, שפוך את ליבך אפילו אם זה רק פורום ולא יותר מזה, הפורום זה עוד מקום שתורם המון, גם אם זה רק מילים. שיהיה בהצלחה והרבה בריאות באהבה גדולה

רותם ™

New member
היי איש

יש לי שתי נק' התייחסות לדברים שלך: 1)לגבי בעלך אני חושב שהדבר הכי טוב לשנייכם זה לשבת ולדבר על זה.איך אתם מרגישים עם המצב החדש , אחד עם השני , כזאתי שיחה פתוחה כי בזוגיות הדבר הכי חשוב זה תקשורת (כמו שאני מגלה לאחרונה
) וככה תגיעו לעמק השווה ולא תתחילו לפתוח פער בגלל זה. 2)תנסה לפנות לרפואה אלטרנטיבית.הרפואה במודרנית דואגת לטפל בסימפטומים ולא בגורמים שלהואת זה עושה הרפואה האלטרנטיבית ואולי בעזרתה בעלך יוכל להיפטר מהצורך ללכת לישון כל לילה עם מסכת חמצן. בכל מקרה

למעלה