היי קלי יקירה,
מה שלומך ? אכן , אני בת 50 וקצת נראית כמו בת 40 ומרגישה כבת 20. אילולי המשבר האחרון שאני עוברת והוא דיי קשה, נראה לי שהייתי מרגישה כבת 18. ולשאלתך, להלן תשובתי. אני זוכרת את דמותו של מייק בראנט ושומעת את שיריו מגיל 15. אבי זכרונו לברכה העריץ אותו מאוד. היתה לו אהבה למוזיקה ובמיוחד לשירים הרומנטיים שהתנגנו באותה תקופה. היו לנו תקליט או שניים של מייק שהועברו מיידי יום שישי מבית לבית למסיבות ערב שבת שנהגו ההורים שלי לבלות. אבי לימד אותי לרקוד טנגו ו וואלס לצלילי שיריו של מייק ואחרים. למסיבות הכיתה הרשה לי אבי לקחת את התקליטים ולהשמיע אותם בהבטחה שהם חוזרים איתי הביתה. הוא שמר עליהם בקנאות רבה אבל כשנתן לי אותם לשימוש למסיבות הכיתה שלי , סמך עלי שאחזירם בשלום.במהלך השנים עד לפני 7 שנים שמעתי את שיריו של מייק מתנגנים על גלי האתר פה ושם ותמיד כששמעתי שיר של מייק זה הוביל אותי נוסטאלגית לתקופה ההיא וגם הזכיר לי את אבי שלא בחיים מזה 20 שנה. במהלך 7 השנים האחרונות שמעתי את רב שיריו של מייק בראנט מיידי ערב בהופעותיו של בן זוגי , זמר מאילת לדעתי מעריץ מס' 1 של מייק שמחקה את מייק לא רק בשיריו המדהימים , הוא נכנס לדמות של מייק בכל רמח אבריו וכאילו חי את דמותו. כך שאפשר לומר שחייתי עם," מייק בראנט "הרבה שנים . אני מקווה שעניתי לשאלתך יקירתי .