מריה סנדלר
New member
עונההההה....חלק א'...
שם מלא: מריה סנדלר. תאריך לידה: 7.9.93 מין:נקבהה.. עיר:אשקלון.. איפה עוד גרת? אמ...ביבנה... מזל: בתולה.. מידת נעליים:אממממממ..לא יודעת... גובה: 1.60 מוצא: אממ...ההורים שלי באו מקווקז.. חיות מחמד: יש לי חתולללל...הוא חתיךך מושלםם!!אני כ"כ אוהבת אותוו... אחים:יש לי אחות אחת :] צבע שיער: חום.. אורך שיער: אמ..בינוני..לא קצר ולא ארוך.. צבעת פעם את השיער? אמ..לאא... באיזה צבע? : לא צבעתי.. כיתה: ז'.. תחביבים: לרקוד לשיר ולשחק במחשב.. מוזיקה: אמ..היפ-הופ , פופ.. להקה: גיים בויזז... איזה שפות אתה מדבר? אמ..עברית,ספרדית,אנגלית,קצת רוסית וקצת קווקזית.. אוהב ספורט? לאא.. איפה נולדת? קווקז.. אתה בן אדם של לילה או של יום?אמ..יום.. רגיש לדגדוגים? כן מאד חח.. מאמין באלוהים? כן ברורר.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אמ..כן.. מה הם?נולנולית וזהו אני חושבת חחחחח.. יש לך גשר?לא.. יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא.. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אמ..דוגמנית או שחקנית... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אמ..אותו היום שהודיעו לי שאני יכולה ללכת למפגש מעריצים ובסוף לא היה לי איך להגיע
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אמ..לא זוכרת.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 28.3 יום רביעי!!ראיתי את הבויזז.. מה הדבר הכי חשוב לך? אמ..המשפחה ושרון...וכמובן אתן!! יש חבר/חברה/קראש? אמ..לא כלום ממה שרשום..רק חברות .. ממה אתה הכי פוחד? אמ..מוות,ה' וחושך חח.. מאמינה באהבה וירטואלית: אמ..לא יודעת.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב.. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הגיים בויז ועל מה אני יעשה מחר.. למה אתה הכי מתנגד? אממממממ.... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת... פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?אמ..לא זוכרת..אני חושבת שכן.. מאמינה באהבה ממבט ראשון?אמ..כה.. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לדבר איתכן...ולשמוע את השירים של הבויז... כשיש לך אהבה את נאמנה? אמממממממ..כן... את אוהבת ילדים? כןן חח במיוחד תינוקות... את ותרנית או עקשנית? גם זה וגם זה.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לאא ...כל בן אדם נוצר איך שהוא.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא... החיים טובים לדעתך? אמ..לפעמים.. היחסים עם ההורים טובים? כן חוץ מהיחסים עם אבא שלי.. לבוש: אממ מה זאת אומרת? איפור: אמממממממ..אני לא מתאפרת...אולי רק לפעמים לאירועים חשובים... דברים אהובים מאכל: תפוחי אדמה אבל זה משמיןןן שתיה: אמ..מיץ תפוזים.. המקום האהוב לחופשה: אמ...לא יודעת חח.. טעם גלידה אהוב: שוקולד.. פרי אהוב: תפוח.. ממתק: שו'קולדדד כל השוקולדים טעימים חח.. מכונית: אמ.. שיעור: שונאת את כל השיעוריםם אבל אני חושבת שאני הכי אוהבת את שיעור ספורט כי אני לא עושה שם כלום חח.. חג: פורים!! היום הכי אהוב בשבוע: אמ..יום רביעי.. צבע: כחול וסגול.. מגזין: אמ...ויוה פלוס חח.. שם לבת: איסבל.. שם לבן: שרון חח.. קבוצת ספורט אהובה: אין.. חודש אהוב: ספטמבר כי יש לי יום הולדת.... ספורטאי/ת אהוב: אין.. שחקנית אהובה: בלינדה פרגרין סצ'ואל.. שחקן אהוב: . אין.. תוכנית אהובה בטלוויזיה: סוד של אהבה...וים של סודות.. אתר אהוב: פורום תפוזז 1417..חחח.. חיה אהובה: חתולים... חבר לאימייל: אמממממ... בדיחה: .... אומר הרבה: ...? מילה אהובה: אמ...אין... נעליים: נוו אלה איך קוראים להם?שחכתי את השם שלהםם חחח .. תחנת רדיו: איןןן.. חדר בבית: החדר שלי... ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי חחחחחחחחח... דיסק אהוב: של הגיים בויזז... נשיא: ..... סלט:פירות חחחח... בשר: שונאת בשרר.. תוספת לפיצה: אמ..אני אוהבת פיצה עם טונה חח.. ארץ:מקסיקו.. עיר: תל אביב כי הכל קורה בתל אביב וכל הדברים הכי טובים יש בתל אביב חח.. מקום אהוב: אמממממממ... ריח: ..? רעש: מה רעשש?!?!חחחח טעם: ........ רגש: .......... מספר:7 ספר: .אין... סבתא: אני אוהבת את סבתא שלי מצד האמא... דגנים:קונפלקס או שאיך שלא רושמים את זה חח.. דברים פחות אהובים אוטו: אממ.. צבע: שחור..! מורה: המורה שלי למדעיםםםם .. שיעור: חשבון ואנגלית!! יום בשבוע: שלישי... חג: כיפור..חחח...למרות שזה חג חשוב לעם היהודי אני שונאת את החג הזה חח.. עונה: חורףף שונאת חורףף.. חודש: נובמבר.. ספורט: אמ..כדורסל.. קבוצת ספורט: אין.. סרט:אמ..סרט שאני שונאת?תנו לי לחשוב....אמ..אין שום סרט שאני שונאת.. שחקנ/ית: אממ... תוכנית: הזר...בויוה שונאת את הסידרה הזאתת.. אתר: יש מלא אתרים שאני שונאת אין אחד מיוחד חח.. אוכל: מרק.. שתיה: קולהה..למרות שלפעמים אני שותה אני שונאת קולה..חחחחחחחח להקה: טוקיו הוטל.. זמר: הראל מויאל.. זמרת: מממממממ....... חיה: ג'ירפה... חנות: .............. מילה: .. הופעה שהיית בה:לא היתי שום הופעה חחחחחחחחחחח... דיסק:אין דיסק שלא אהוב עלי.. סלט: ירקות.. ארץ: ברזיל... עיר: אשקלון.... מקום להיות בו: ..... ריח: שונאת את הריח של הפליצות איכככככככככ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....למרות שאני לא מריחה אני ישר סותמת את האףף איכככסהההה רעש: רגש: תאריך: 22.11 ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: עם אף אחדד. חיבקת מישהו: כן את אמא שלי.. בכית: לאא.. צחקת: כןן חחח... גרמת למישהו לצחוק: כןן חח.. קנית משהו:לא.. הסתפרת: לאא... הרגשת טיפש: אממ... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן.. התגעגעת למישהו:כןן אני מתגעגעת כל שניה לשרוןן ולסבא שלי
שעוד מעט אני יראה אותה בסוף חודש נידמה לי
שם מלא: מריה סנדלר. תאריך לידה: 7.9.93 מין:נקבהה.. עיר:אשקלון.. איפה עוד גרת? אמ...ביבנה... מזל: בתולה.. מידת נעליים:אממממממ..לא יודעת... גובה: 1.60 מוצא: אממ...ההורים שלי באו מקווקז.. חיות מחמד: יש לי חתולללל...הוא חתיךך מושלםם!!אני כ"כ אוהבת אותוו... אחים:יש לי אחות אחת :] צבע שיער: חום.. אורך שיער: אמ..בינוני..לא קצר ולא ארוך.. צבעת פעם את השיער? אמ..לאא... באיזה צבע? : לא צבעתי.. כיתה: ז'.. תחביבים: לרקוד לשיר ולשחק במחשב.. מוזיקה: אמ..היפ-הופ , פופ.. להקה: גיים בויזז... איזה שפות אתה מדבר? אמ..עברית,ספרדית,אנגלית,קצת רוסית וקצת קווקזית.. אוהב ספורט? לאא.. איפה נולדת? קווקז.. אתה בן אדם של לילה או של יום?אמ..יום.. רגיש לדגדוגים? כן מאד חח.. מאמין באלוהים? כן ברורר.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אמ..כן.. מה הם?נולנולית וזהו אני חושבת חחחחח.. יש לך גשר?לא.. יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא.. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אמ..דוגמנית או שחקנית... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אמ..אותו היום שהודיעו לי שאני יכולה ללכת למפגש מעריצים ובסוף לא היה לי איך להגיע