שאלון

../images/Emo85.gif../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif../images/Emo85.gif

סתם כי משעמם^_^ תהנו
שם מלא: תאריך לידה: מין: עיר: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: מקווה שנהנתןן חג שמח
אוהבת הכי הכי הכי בעולם שני

שנני לא היית ציכה לפתוח הודעהה

גם ככה הפורום מבוולגן , תראי כמה הודעותת . היית משרשרת לאוורנית .

lililulu

New member
../images/Emo9.gifעונה../images/Emo9.gif

שם מלא: אמית השמנה
תאריך לידה: 09-09-91 מין:
עיר: באיזור הצפון
איפה עוד גרת? במקום שהוא 10 דקות מאיפה אני עכשיו מזל: בתולה מידת נעליים: 39 גובה: לאדעת
מוצא: ספרדי
חיות מחמד: כלב חתיך
אחים: 2, אח ואחות צבע שיער: חום אורך שיער: ככה ככה צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : --- כיתה: ט' תחביבים: כלום אני אדם יבש
מוזיקה: הכל...רוק פופ היפ הופ... להקה:
סינרגיה
...ציפיתם לגיים בויז אה?! מאוחר מדיD: איזה שפות אתה מדבר? ספרדית עברית אנגלית...וקצת ערבית אבל יש לי ציונים גרועים ואני שונאת את המקצוע הזה אז אני לא משקיעה אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? תלוי איפה מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא
מה הם? --- יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מוכרת בסופר
החלום שלי זה לצעוק למיקרופון "סשה סשה תיגש לקופה ראשית בבקשה הבת שלך מחכה לך שם"! סתם לאדעת מה אני רוצה... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת...היו מספיק... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לאדעת מה הדבר הכי חשוב לך? אלוהים יש חבר/חברה/קראש? מה זה קראש?!
ו...אהם לא...בדיוק היום זה נגמר בנינו
או יותר נכון
ממה אתה הכי פוחד? שטן מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? הייתי חותכת אותם...מספיק לי שתיים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה שעבר עליי היום למה אתה הכי מתנגד? לאנשים שאומרים שהם לא מאמינה באלוהים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ליום אחד הייתי רוצה להיות אושרי כהן...לראות איך החיים של מפורסם כמוהו פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא הבנתי את השאלה...
מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יש כמה.... כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? אממ...כאילו אוהבת אוהבת? אם אני פדופילית? לא
סתם כרגע אני לא אוהבת אף אחד את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים כן לפעמים פחות היחסים עם ההורים טובים? יש ימים ויש ימים לבוש: מה?
איפור: לא דברים אהובים מאכל: ניוקי
שתיה: קולה
המקום האהוב לחופשה: איטליה טעם גלידה אהוב: לימון פרי אהוב: תותים ממתק: קינדר בואנו מכונית: B.M.W
שיעור: חופשי חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כחול מגזין: מעריב לנוער שם לבת: שובל שם לבן: עידן קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה?
חודש אהוב: יוני כי יוצאים לחופש...ספטמבר כי יש לי יומולדת...אבל גם מתחילים ללמוד
ספורטאי/ת אהוב: רוברטו קולאוטי
וגוסטבו בוקולי
שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אושרי כהןןןןן!!!! תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

lililulu

New member
חזרתי../images/Emo6.gif ממשיכה../images/Emo3.gif

תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו?
אתר אהוב: חחחח לאדעת חיה אהובה:
חבר לאימייל: מה?
בדיחה: ההיא עם הקניבלים שמכניסים לבן אדם זיתים בתחת
אומר הרבה: דוגרי! כל היום אני אומרת את זה...חחחח מילה אהובה: אייס קפה
סתם אממ...לאדעת נעליים: אהם
וואנס
תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: החדר שלי
ההופעה הכי טובה שראית: אממ...ההופעה האחרונה שהייתי הייתה של סקעת והיה מדהים
דיסק אהוב: סקעת?
נשיא: נשיא איראן! חתיך אש
סלט: סלט עם בלי בייבי ועגבניות שרי
בשר: סטייק עושה את העבודה נהדר
תוספת לפיצה: בולגרית שליטה! ארץ: איטליה עיר: תל אביב?
מקום אהוב: ביתי הקט
ריח: של דלק
רעש: חחח אף פעם לא חשבתי על זה טעם: מלוח? רגש: להיות קיצ'ית ולהגיד אהבה? מספר: 7 ספר: לחפש את אפיD: סבתא: מה איתה? דגנים: כריות! דברים פחות אהובים אוטו: לאדעת צבע: ירוק זית מורה: למדעים
שיעור: היסטוריה יום בשבוע: ראשון
חג: יום השואה/הזיכרון נחשב?
עונה: חורף! פעם אהבתי עכשיו אני שונת
חודש: לאדעת... ספורט: פוטבול...אף פעם לא הבנתי איך משחקים את זה
קבוצת ספורט: לאדעת סרט: טיטאניק! איזה סרט דפוק!!!! וסרטי אימה אני גם שונאת שחקנ/ית: אדם רוטברג...מי האידיוט שלקח אותה לשחק?! תוכנית: כולבוטק...איזה תוכנית מפגרת! ורוקדים עם כוכבים...כאילו לא הצלחתם לחקות את נולד לרקוד אז אולי די?! אתר: לאדעת אוכל: חצילים
שתיה: סודה...חחח איזה רעיון אידוטי זה לשתות מים מוגזים עם טעם של מלח להקה: שוגאבייבס... זמר: סנופ דוג...יש לו שירים טובים אבל הוא חרא בן אדם
זמרת: רוני חיה: חרגולים!!! פחד מוות! חנות: לאדעת מילה: נשמאמי! פשוט שונאת את המילה הזאת! הופעה שהיית בה: גיימבויז
סתם ההופעות שלהם היו סבבה דיסק: הדיסק השני של גבסו סלט: לאדעת ארץ: אני מניחה שערב הסעודית או משהו כזה...
עיר: ירושלים...לא שונאת סתם משעמם שם פחד חחחח מקום להיות בו: בתי קברות ריח: שעוברים ליד הבתי זיקוק אחרי לב המפרץ...סירחון מחריד:| רעש: של דברים שעושים צמרמורת חחח רגש: לאדעת תאריך: משהו באוקטובר...לא זוכרת בדיוק את התאריך... ספר: הארי פטור...ארוך ומשעמם! דגנים: קינמונים
ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא חחח נזרקת על ידי מישהו? לא: / מישהו בגד בך? לא: / נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? פעם אחת?!
היית מאוהב? לא בטוחה בזה... ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת שיט עלית עליי
סתם לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עם בת דודה שלי הקטנה
עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן כשהייתי קטנה
נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן חחח דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה
היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן אבל לא כי אהבתי אותו כי ריחמתי עליו
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח מה?! לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא חושבת אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן
נתת למישהו לאפ דאנס? אה?
הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? שניהם שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? באמצע
חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל וממתקים חחח קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד...אני שונאת הרבה אנשים אבל אני לא מאחלת לאף אחד מהם למות לשמוע: את ידיד שלי שר
זה הכי מצחיק בארץ! הוא בטוח שהוא שר מדהים והוא מזייף בטירוף להיות כמו: לאדעת... הדבר האחרון ש: קניתי: כרטיס קראתי: את השאלון הזה חחח עשיתי: עניתי על השאלון? סרט אחרון שראיתי? לגעת ביהלום
מספר אחרון שחייגתי: המספר של חברה שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: דגנים כאלה...קוקומן
פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: בן דוד שלי...הילד הכי מתוק בעולם!!! הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד שלי

../images/Emo182.gifשאלון ארוך חח עונה לפטלונית

שללי 3> שם מלא: אוראל צברי תאריך לידה: 10.10 מין: נקבה עיר: ת"א-יפו איפה עוד גרת? רק שם.. מזל: מאזניים :p מידת נעליים: 36--38 גובה: 1.45
מוצא: ישראל חיות מחמד: דגים :D אחים: רק בנות וזה 5 בנות כולל אותי צבע שיער: חום כהה.. אורך שיער: זה תלתלי אז תתחשבו.. אבל אם אני עושה פן אז ארוך יותר מהטוסיק :D:D:D צבעת פעם את השיער? לללא! באיזה צבע? : לא אומרים! כיתה: ז' תחביבים: מ-ח-ש-ב וטלויזיה מוזיקה: ראפ,היפ-הופ,ישראלית ופופ.. להקה: גיים בויז :) איזה שפות אתה מדבר? עברית,ספרדית,אנגלית אוהב ספורט? ללא איפה נולדת? ישראל! אתה בן אדם של לילה או של יום?גם וגם רגיש לדגדוגים? חח כן מאמין באלוהים? בארור! הוא ה-גדול מכולם! יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ממ.. כן מה הם? אוראלוש5 אוראל024,אור יש לך גשר?ללא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זמרת
אבל לא יודעת כי אני מתביישת מקהל :D איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כמו היום למשל? חחחח :D:D:D מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ש..הייתי צריכה לשיר לפני כל הכיתה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?ממ.. לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? החברות שלי :) והמחשב יש חבר/חברה/קראש? לא,לא,ולא! יש לי חברות
ממה אתה הכי פוחד? מוות,ואלוהים מאמינה באהבה וירטואלית: אממ.. לא יודעת,אף פעם לא התנסתי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב,ככה הייתי רואה את כל מה שיש מאחורי על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? גיים בויז,או מה היה לי היום :) למה אתה הכי מתנגד? כשעושים משהו נוראי אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

../images/Emo182.gifממשיכה לענות:

אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת :D פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? ש..עושים בשבילי או אומרים לי משהו שממש משמח אותי :) כשיש לך אהבה את נאמנה? כן ברורררר את אוהבת ילדים? ממ.. לא ממש כי הם מציקנים לא מהעולם הזה :DD: את ותרנית או עקשנית? פעם ככה פעם ככה :D:D:D אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אע? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת אף פעם לא התנסיתי XD החיים טובים לדעתך? ללא היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: יפה איפור: מתאים איככ אבל אני שונאת להתאפר דברים אהובים מאכל: פירות ,ירקות ,ודגים
שתיה: מים
מכורה להם! נגמלתי מהקולה
המקום האהוב לחופשה: אילת/טבריה/אנטליה :D טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: תפוח וענבים
ממתק: כדורונים,דובונים,צ'יפס,כיפלי, כמעט הכל
מכונית: מאיפה לי לדעת :D:D מאזדה XD שיעור: מלאכה או מחשבים! חג: פסח
וראש השנה ושבועות וסוכות
חח XD כולם כמעט :D היום הכי אהוב בשבוע: כולם חוץ מחמישי-הוא יום נאחסס! חחח צבע: כחול
פעם הייתי אוהבת צהוב אבל הוא כבר נהיה מגעיל אבל כחול כבשש אותי חחח מגזין: ראש 1 או רייטינג או פנאי פלוס שם לבת: דנה,ספיר, נופר,אלמוג,ודילב
שם לבן: ברק,ואלמוג XD,ובן קבוצת ספורט אהובה: ענא-עארףף מאיפה לי XD חודש אהוב: אוקטובר -להלהלה- ספורטאי/ת אהוב: ענא עארףףףףף שחקנית אהובה: אניה בוקשתין,מיה דגן XD מיה דגן אחת המצחחחייקקוות שחקן אהוב: . רן דנקר
שיכפרעליו!! תוכנית אהובה בטלוויזיה:השיר שלנו,והאלופה,וראש גדול אתר אהוב: גיים בויז-האתר הרשמי ,ואתר שין חיה אהובה: דגים חבר לאימייל: מממ.. לא'דעת בדיחה: בדיחות מצחיקות,לא בדיחות קרש בעע XD אומר הרבה: ללא מילה אהובה: מוקה XD נעליים: אולסטאר מגניבות XD תחנת רדיו: אני לא שומעת אבל לפעמים 99 eck ,וכשהבויז נמצאים ברדיו דרום , חדר בבית: סלון ההופעה הכי טובה שראית:מפגש מעריצים של הבוייז דיסק אהוב: גיים בויז!!!
נשיא: ערוץ 2 חח מזה נשיא? מאיפה לי XD סלט:ירקות בשר: עוף תוספת לפיצה: פטריות,זיתים,אנשובי ארץ:ישראל! עיר: אילת אבל משעמם שם אני אוהבת את טבריה
מקום אהוב: אבריה :) ריח: וניל :) רעש: אני שוננאת טעם: שוקולד רגש: לאהבה :) מספר: 2 או 4 ספר: אנ'לא קוראת XD סבתא: אוהבת את הסבתא מצד האמא דגנים: כן...... נו? דברים פחות אהובים אוטו: ענא עארףף צבע: כתום בעע מורה: למדעים ולגיאוגרפיה איפפ היא מעצבנת! שיעור: כנ"ל יום בשבוע: חמישי! @ חג: אין דבר כזה לא אוהבת איזה שהוא חג אוהבת את כולם.. עונה: קיץ ש-ו-נ-א-ת חודש: לא'דעת חח ספורט: --- קבוצת ספורט: --- סרט: --- שחקנ/ית: נינט טייב
מגעילה תוכנית:מה נשים רוצות אתר: בננה בום :/ אוכל: מוקפץ,אני אוכלת אות גם כשהוא מגעיל
שתיה: קולה! להקה: ביט 69 הם דפפוקים XD זמר: יהודה לוי אעלק "זמר" זמרת: נינט יש לה שירים יפים אבל אני ששוונננאאתתת אותתהה בדם
חיה: תוכי :( מעצבנת! חנות: ------ מילה: זו_____________
_________נה הופעה שהיית בה: בטעם העיר... לא משהו .. היה משעמם ... דיסק: מושיק עפיה בעע :/ סלט: פירות ,לפעמים הוא דוחה! ארץ: גרמניה !!! בחיים אנ'לא יתקרב לגרמניה!!!!!!!!!!!
עיר:מצפה-רמון XD מקום להיות בו: מאיפה לי ריח: מאיפה לי XD רעש: שונאת! חח רגש: לדגדוגים חח תאריך: 1.1 -נוצרים ארורים XD חחח
ספר: ------ דגנים: ------- ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: אפשר לומר.. חחחח עם דילב D: חיבקת מישהו: לא בכית: כןןן צחקת: אח"כ חחח גרמת למישהו לצחוק: חחח כן קנית משהו: ממ.. כן הסתפרת: ללא הרגשת טיפש: כןן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כןן עם דילב :) התגעגעת למישהו: בארורר לספיר ! שבלעדיה הפורום היה קורס XD האם אי פעם... השתמשת בסמים? לללא חס וחלילה אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חח כן ( לפי מה שאני זוכרת) נזרקת על ידי מישהו? לבריכה XD מישהו בגד בך? לא יודעת אף פעם לא התנסיתי XD נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? זה כל הזמן ככה חח היית מאוהב? אני ל יודעת אם זו הייתה התאהבות או סתם רגש מדגדג :D ראית את הבית הלבן? לא עישנת? ללא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? מאיפה את מכירה את הסמים האלה XD שיחקת מונופול? כןן חחח ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? ללללא הזדיינת ? חחח איזה שאלות דפוקות יש לך שני לא פלא שמגיעות השאלות ממך !
ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כןן טסת? כככןן שטת? אכן כן נסעת ברכבת? כןן רכבת על פיל? ללא הכנת אתר אינטרנט? ממ.. שין זה נקרא?:O שיחקת בברביות? חח ממזמן נשארת ער כל הלילה? עד 4 לפנות בוקר,נחשב? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כן :D:D דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן XD היית בבית חולים (לא לביקור)? מממ.. לא נראלי.. עשו לך תפרים? לא זוכרת XD זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא'דעת חח יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? מי לא משקר? נרדמת בשיעור? חחח לא זוכרת השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא נראלי פגשת סלבריטי? כןןןןןן אעאעאע זה היה חלום! עברת על החוק? מאיפה לי מה אני שוטרת תנועה? חחח אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שאני חושבת על זה אני פשוט צוחקת איך יכולתי לבכות עליו XD XD XD שנאת את עצמך? כןן נשבר לך הלב? לא יודעת שברת למישהו את הלב? כנראה רצית להרוג מישהו? אוחח כן נפלת מכסא? חחח כן נתת למישהו לאפ דאנס? אע? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: ג'וקים! לשמוע: שיחה מהבויז
להיות כמו: הבויז הדבר האחרון ש: קניתי: כוסברה ומלפפונים חמוצים XD קראתי: ת'שאלון הזה XD עשיתי: הייתי בפורום ובשינים סרט אחרון שראיתי?: מממ.. לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: לדילב :D דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: מי שמכיר זה מין עוגה מטוגנת המרוקאים עושים :) פעם אחרונה שבכיתי: אתמול!! כששמעתי שדילב "שברה ת'רגל" פעם אחרונה שצחקתי: אחרי שהבנתי שזו הייתה סתם מתיחה הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא שלי (וזו הייתה בלחי אז בלי חשדות חחח) הבחור האחרון שדיברת איתו: לא דיברתי עם בחור... אולי מלפני חודשיים עם ילד בן 15 :D:D:D

למעלה