שאלון.

ילד רע 16

New member
אהה חח עכשיו הבנתי

לא הבנתי למה כתבת שאת עדיין חושבת ואז חזרתי לשאלון חחחחחחח ולא אין לי מה לספר חח:)

אניxD

New member
../images/Emo85.gif

1. שם:אוופק :) 2. גיל:עוד 3 חודשים 14 P: 3. זכר/נקבה:נקבה- המין השולט
XD 4. מיקום בארץ:מרכז
5. תאריך הלידה:25/2 6. כינוי חיבה:מה שבאלכם\P: 7. יש חבר/ה ??נה .. 8. רישיון נהיגה ?
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):באווזןXD 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ? - 13. יש לך אח/ות בצבא ?
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית:) 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?ממש ל-א 17. קולה ?ייאמי
18. מים ?סבבה =] 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:איכ
20. על האש ?אחלה:] 21. צמחוני/ת ? מוכר ליXD 22. חתולים או כלבים ?שניהם .. 23. יש לך בע"ח ?יאפ 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:~ 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?חחח.. אתמוול, בהופעה של רן דנקר, בית הבובות, חן אהרוני ודב"ח
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?~ 27. סנפלינג:מה איתו ?
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?אמ .. עליתי על האנקונדה בלונה פארק , היה מפחיד אבל כיפXD 29. הצבע השולט בארון שלך:צבעווני
XD 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אניי כמוובן [כןכן]XD 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ~ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ~ 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? ~ 34. גנבת פעם ? לא ול-א ! 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 43677 בשעה 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?הרבה [ מים] 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?ככה ככה 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הכל^^ 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?שפתיים
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת?~ 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?עקשנות יתר :| 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? גזענות, חוסר אכפתיות, זלזול,מרמור ....... 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?
44. נישקת בחורה ?כן, בלחי
45. נישקת בחור ?
XD 46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?אוולי
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה .. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?ישמצב 52. שברת למישהו פעם את הלב ?ישמצב 53. בגדו בך?
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? אולי 55. מה היו התוצאות ?~ 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? חתימהXD 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8 59. וחזק פיזית ? 2 XD 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?מזה אפלטונית ?
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כנ"ל 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?גאד
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? ט'חח אני אפילו לא יודעת את השם שלו XD 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אני לוקחת ביס מהקצפת כדי שאני יוכל להגיד לשוקולד, ואז אני אוכלת דרך החור שעשיתי בקצפת את כל השוקולד ובסוף אני אוכלת את הקצפת
מספיק ברוור ? XD

למעלה