שאלון.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifשאלון.

1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) -קרדיט לפורום סקרים ושאלונים- תענו בהמוניכם D:

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאאאאאאאאני.

1. שם:דורה D: 2. גיל:130 וחצי D: 3. זכר/נקבה:דו מינית XD חח סתם נקבה. 4. מיקום בארץ:צפון. 5. תאריך הלידה:10.6.94 6. כינוי חיבה:יש הרבה (ללה , לולי , לולית , ללי , דורה , פסיכית , סתומה , מחורנת , חירפונלאה ) 7. יש חבר/ה ??לא , וגם לא נדמה לי שאיי פעם יהיה. XD 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):באוזניים O: ואני מתה לעוד חור D: 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק 12. מה צבע העור שלך ?לא לבן ולא חום XD באמצע 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?הממ. בין חילונית למסורתית. 15. אתה צמחוני/ת ?לא :| 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?לא ממש 18. מים ?כן
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: XD 20. על האש ?יס. 3> 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?שניהם D: 23. יש לך בע"ח ?כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:סינרגיה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?הממ. בסוף החופש הגדול 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?שומשיר 27. סנפלינג: שחכתי מזה XD 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? וואי שחכתי איך קוראים לזה , כשהייתי בחו"ל קפצתי על מקפצה ענקית כזאת לגובה ממש גבוה 29. הצבע השולט בארון שלך:כחול , שחור , לבן. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אני XD חח סתם בחיים לא , הממ אין לי שמץ 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?הוו. כמה בנים שראיתי מהפורום היקר שלנו , יון תומרקין , בראיין ווינברג , עידו רוזנבלום[הוא חאתיך!!!] וג'ייסון דנינו הולט 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ליטל רוזנצוייג , ובטח יש עוד מלא 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא O: 34. גנבת פעם ?כן , סמיילים XD 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?ברורררררררררר , למה חשבתם שאני מסטולה? XDDDD סתם , אני נגד זה. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?ברור!! :|
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הכל. טוב אולי רק תעיניים לא , או שכן. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?שומדבר. טוב קצת תעיניים , כל השאר לא :S:S:S 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? הרבה דברים , אני בנאדם שנוהג לפחד הרבה. (פאדיחות XD ) 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?שאני נוהגת להתחיל משהו , ולא לסיים אותו. זה קורה לי הרבה 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות :S 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?לא ישנתי עם אדם מהמין השני בכלל XD 44. נישקת בחורה ?כן , אבל בלחי , נו נשיקת שלום XD 45. נישקת בחור ?לא 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ?אין לי שמץ XD 53. בגדו בך?לא. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?אני חושבת שלא. 55. מה היו התוצאות ?.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3-4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? רוני , הנפילים , ליטל רוזנצוייג , פורום הילה , גילת הלל קצת וזהו..? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?המ. 8. 59. וחזק פיזית ? 7 XD 60. וחזק נפשית ?5 XD 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?מה זה אפלטונית? XD 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?אוקיי , אני לא מתכוונת לענות על זה.
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא :S 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות XD ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)לוקחת כפית , מוציאה את המילקי מהמקרר , פותחת את הנייר , מערבבת/לא מערבבת , אוכלת , נהנת , מסיימת וזורקת XD

עונה נה נה נה נה נה נה

שם:מיטל גיל:13 וחצי מיקום בארץ:08 מזל:טלה מה התכונה הכי דומיננטית שלך? תמימות מה מצחיק אותך?לאה מה מפחיד אותך?לאה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?מחשב לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת לאה ספא בע"ע איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לירקוד איזה חלק בך היית משנה?נג'סיות על מה אתה מתחרט? על הכול לאיזה מקום היית רוצה לחזור? הצ'ט בתפוז הנפילים בדיחות דורה.. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מיטול מה הדבר הכי מטומטם שעשית? רקדתי כמוה מה סקסי בעינייך?עניים באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? הסוד זה נחשב טפלה? מתי בכית בפעם האחרונה? מיזמן דבר שלא יודעים עלייך: שאני שניצל איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: סושי סופר אהוב: ליאת רונטר ספר אהוב: קיץ אחד ביחד עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם נינט עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אושרי כהן מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עניים אם היית חיה איזו חיה היית?: נמלה או דודידו הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לשיפוט אדם מהר הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):שופטים אדם מהר איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?שווארמה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא שמעתי השיר האהוב עלייך?שיר התיחה של דוסון מה היית לוקח לאי בודד? פאלפון(ליראות הנפילים) אם פי (אני לא יכולה לחיות בלי מוזיקה) אוכל איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אני לא בטוחה שאני יכולה להגיד את זה פה מה יהיה כתוב על מצבתך?כאן חיים בכיך אני האם אתה: מאוהב?לא ממש מעשן?לא לומד?כן מדבר הרבה בטלפון?לא אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?אין לי כותב בלוג?לא אוהב להצטלם? לא ולא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?בקיץ(אוי זו הייתה טעות) היית מאוהב?כן לא זוכרת אולי בקיץ שעבר הייתי מאוהבת התנשקת?לא עוד לא הברזת למישהו בלי להודיע?כן מלא פעמיים סגרת את הפלאפון?לפניי כמה דקות היית במסיבה?שבוע היית בהופעה?שנה דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?ביום רבעי(הילה ערן המתוקה) ביקרת את סבתא וסבא?מלאא זמן היית בצפון?בסוכות היית בדרום?בראש השנה היית בחו"ל?רבע שנים עישנת?לא עישנתי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אף פעם ישנת אצל מישהו?שבוע אכלת משהו מגעיל במיוחד?הרגע צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?הודעות של יפתח ניצן(הבן) ועדי(הבן) לאה מפילות אותי קנית משהו?לפני יומים גנבת משהו?לא גנבתי כלום וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?14שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?לילה שלם0בלילה לבן בפורום הנפילים בתפוז) מה מוטו שלך?תחיו ותחיו מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני לא יבוא למיפגש אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? ככה ככה מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?על עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו?תנו לגדול בשקט מה יש על הפד לעכבר שלך? LOgilech אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא סרט אהוב?סיפור סידרלה ספר אהוב?קיץ אחד ביחד זמר\ת אהובים?נינט אתה מנגן על משהו?לא אתה אוהב את עצמך?כן ולא גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?כלום אני רוב הזמן שותקת מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא אכפת לכם..

עונה כי משעמם..כאילו שמישו יקראXD

1. שם:דורי=] 2. גיל: 17 עוד חודש:p 3. זכר/נקבה: ממממ זכר בנפש נקבה מבחוץ..ח XD 4. מיקום בארץ: בבית שלי. 5. תאריך הלידה: 3.1.91 אני דורשת ממכם הפקת ענק כאילו אני הבן אדם היחיד שנולד בעולם הזה
6. כינוי חיבה: דולי,דול,דוריטוס:| 7. יש חבר/ה ?? יש לי המון נשים וכמה שפחות ממין זכר. 8. רישיון נהיגה ? ח לאXD 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): NOPE יש לי פחד לא מוסבר.. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי מעפן. 11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק-חום-אפור 12. מה צבע העור שלך ? |: סגלגל 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא כולם משתמטים1!!!111 ח סתם לאXD פשוט לא קיבלו אותן לצבא
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילוניה אחושלוקי 15. אתה צמחוני/ת ? ח לא
16. אתה טבעוני/ת ?חחחחח לא 17. קולה ? כן למה לא? 18. מים ?מממ יש לי תודה. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: שאת אוהבת? אני לא יודעת... 20. על האש ? יאמי D: מתי? 21. צמחוני/ת ?עוד פעם? אתם מנסים לבדוק אם אני ערנית? 22. חתולים או כלבים ?כלבים
23. יש לך בע"ח ?אכן כן כלב ותוכי ושניהם גדולים
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אין ספציפי 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? חחחח לפני חודש בשל רן דנקר פחחחח
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום שיר
שידורים חוזרים של פלוריסיינטה..הנוסטלגיהXD 27. סנפלינג: מה איתו? לא הייתי עושה גם אם היו משלמים לי. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אכלתי גלידת שוקולד עם קוניאק ואחרי זה לקחתי אקמול...מטורף. 29. הצבע השולט בארון שלך: XD לא רואים צבע,הכל הפוך...זה כמו שטף של קיא. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?מממ מממ ממ יש המון..דנה עדיני,קרן פלס,קורטני קוקס,אניה יפיפיה...יש המון...:p 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?:p מממ מממ ממממ <.<" אני אשמור את זה לעצמי. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אין הכי הכי...יש המון מוכשרות.... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן....הרעשתי בין 2 ל 4 34. גנבת פעם ? :p מממממ סוגשלXD הייתי עם חברה :| שהייתי בכיתה ד'... 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?אני מעשנת עיתונים. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? ברור שאני שותה
אם לא הייתי שותה הייתי מתייבשת. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? חחח לאXD עכשיו הסתכלתי על תמונות..וOMG 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את כולי :p 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? מממ מממ מממ |: 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מכאב,עתיד. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?בכיינות D: 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?הממ צביעות... 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? :| מממ כן. 44. נישקת בחורה ? XD חחחח 45. נישקת בחור ? בטעותX_X אבל זה כמו נשיקה של סבתאXD 46. אתה סטרייט/ית ? אכן...מה את חוקרת אותי כאילו???את לא מאמינה לי?? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? מממ כן...כחלק מנקמה..סוגשל שיחקתי=\ כאילו לא בצורה קיצונית. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? ח לא היה לי בן זוג. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? משתדלת לחכות שיעבור...כדורים לא ממש משפיעים עלי:p 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של אמא
יש רק אמא. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? ח לא 53. בגדו בך? =\ לא היה לי בן זוג 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? מממ רק אם זה נראה לי חשוב=\ ככה סתם לא הייתי מספרת 55. מה היו התוצאות ? לא היו
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?אני לא משווה...אני אוהבת את כולם בצורה שווה,ישנן תקופות שאני מסתובבת יותר עם אחדים אבל זה לא גורם לי לסמוך עליהם פחות. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? =] 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5 59. וחזק פיזית ? 2 60. וחזק נפשית ?4 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?=\ מה זה לא אפלטונית? משיכה? כן.. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כן
*הולכתלחתוךורידים* 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? XD הלוו פורום לילדים פה
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD אני חיה בבועה,למי איכפת ממנו..ובשביל הפרוטוקול,לא! 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לפני שאני פותחת את המכסה,אני פוצחת בהורה מטורפת. מממ ואז קצפת....שוקולד...XD זהו

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifתווורי ../images/Emo9.gif

1. שם:מור :] 2. גיל:13 וקצת 3. זכר/נקבה:נקבה
4. מיקום בארץ:צפוון
5. תאריך הלידה:22.8.94..תזכררוו
6. כינוי חיבה:מורקיי,מוריי..
7. יש חבר/ה ??חח לא
8. רישיון נהיגה ?בטטח.בבימבה.
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):חח יש לי עגילים באוזניים.נחשב?!
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?אממ.איך שבא לו.לפעמים גלי,לפעמים חלק.חח.. 11. מה צבע העיניים שלך ?אמ.הצבעים של העיניים שלי מתחלפים.חחח..בגוון הירוק-חום-דבש.. 12. מה צבע העור שלך ?חח ממוצע
13. יש לך אח/ות בצבא ?אבא בצבא..חחח..
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית. 15. אתה צמחוני/ת ?נראה לכם גם שאמא שלי והרופא שלי ירשו לי?פעם הייתי צמחונית חודש,הלכתי לעשות בדיקת דם..והיה לי חוסר סידן וחלבונים ובלה בלה בלה..כמעט שלח אותי לאשפוז.מאז..אמא שלי מקפידה..חחח.. 16. אתה טבעוני/ת ?לא.וגם לא הייתי רוצה להיות.אבל צמחונית הייתי רוצה
17. קולה ?כבר שמונה שנים לא
18. מים ?אך ורק
19. אלכוהול שאני אוהב/ת:תירוש
חחחח 20. על האש ?הסלטים של העל האש טעימים
21. צמחוני/ת ?לא
22. חתולים או כלבים ?כלבה
23. יש לך בע"ח ?כלבה אמרתי לכםם
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?אממ.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?חח..פטיטוו
27. סנפלינג: קווווול
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?אממ..שניה.ננסה להיזכר..
29. הצבע השולט בארון שלך:אממ.כוולם..
30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אוהוו. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אוהוואוווהוואווהווו
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?כן.נסעתי פעם פעם בלי חגורה
34. גנבת פעם ?חס וחלילהה
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?574 קופסאות ביום.חחח..סתם.חס וחלילה..
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?מים.חחח.. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?תלוי מתי
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?שש.אסור לדבר ככה.להגיד תודה על מה שיש,וזההו
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהרבה דברים. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?נו..גם אתמול בפורום ליטל שכחתי איך קוראים לזה...אאאוווףףףף
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?גזענות
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?אומגד. 44. נישקת בחורה ?
45. נישקת בחור ?
46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?חחחח.אין תגובה
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור
50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?גמוגם
51. שברו לך פעם את הלב ?לא ולא
52. שברת למישהו פעם את הלב ?יש מצב
53. בגדו בך?- 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?אממ
55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כתבתי..במחול,אבל אז משומה נטשתי,חח,בליטל רוזנצוויג..וו..זההוו
..אה..ניסיתי גם הנפילים..אבלל..ויתרתי
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8674869.חחחח.. 59. וחזק פיזית ?
משהו בסביבות ה..0.00000000005 ?!
60. וחזק נפשית ?אמ.2. ?! 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?אפל.. מה?!
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כנ"ל.. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?אומגדדד!!!! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אמממ.לפעמים
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי..אבל כמו בלוק.חחח.אני גרה בקומה השלישית
ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)-אייייככככסהההההה
..מאז שאמרו שיש בו עצמות של חיות,אני לא מתקרבת אליו!!!!

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifאוקייי.קבלו תיקון.גם ליטל רוזנצוייג

עזבתי. ויש לי סיבות משלי
חח..

maymay77

New member
חחח גם לי אמרו את זה על המילקי ../images/Emo6.gif

אבל אני בכל מקרה לא אוהבת , אבל גם חברה שלי הפסיקה לאכול את זה בגלל שאמרו לה את זה..

gal255

New member
תורי

1. שם: גל 2. גיל: 15.5 3. זכר/נקבה: זכר
חח סתם 4. מיקום בארץ: חור 5. תאריך הלידה: 25.5 6. כינוי חיבה: גולי 7. יש חבר/ה ?? אולי 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): רק חורים באוזניים 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? כל יום הוא משהו אחר 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ?יש בני דודים בצבא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? כן 18. מים ?כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: מממ 20. על האש ? לא 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? יש לי שני אחים קטנים שהם חיות 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: קולדפליי והיהודים 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? ממ בחופש הגדול. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? מישהו שומע אותי - איפה הילד 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? היה מטורף 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? דנה אנטרנשיונל 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? דנה אנטרנשיונל (ואם ברצינות אז פטריק דמפסי וקייט בוסוורת') 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אליה אהרוני שטרן 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא מעשנת 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא שותה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? בכללי כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את הפרצוף 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? ממ לא משהו מיוחד 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מדבורים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? שאני בלגניסטית ברמות לא אנושיות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כןXD 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? ילדה של עצמי 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? מקווה שלא 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? מממ 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אפס 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 3 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ? 3 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? חחח לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אני אוכלת מילקי פצפוצים ומערבבת את הקצפת ואת השוקולד, כי אני לא אוהבת את השוקולד, אז כשזה מעורבב זה נסבל.

זזה כ"כ חרא שמשפצים לך ת'בית. :|

1. שם: דניאל, שולט ~ [כןן כן ] 2. גיל: 13..בחייאת עוד שבוע %$%^&#@ 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ: דרום ? 5. תאריך הלידה: 7.12.94 6. כינוי חיבה: לא רוצה. אתם תצחקו D: 7. יש חבר/ה ?? לא .. 8. רישיון נהיגה ? פחחח..כןןן בטחXDDD 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין ואין .. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי חלק מכוער.. 11. מה צבע העיניים שלך ? בלו XD 12. מה צבע העור שלך ? לבן ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן..2..כפרעליהם .. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית .אבל מאמינה במישהו , 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ?בטח שלאא @# 17. קולה ? איכ 18. מים ?טעיייייים ^^ > < 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: איכסה פכסה נהנהנה XD סתם..יש משקה תפוחים עם אלכוהול שהכינו פעם לסילבסטר ..ולא ידעתי שזה היה עם אלכוהול..אז פשוט שתיתי..אבל זה היה טעיייים
20. על האש ? יאאמי
21. צמחוני/ת ? לאא 22. חתולים או כלבים ? כלבבים כפרעליהם 3> 23. יש לך בע"ח ?כללב ,
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: הוווווו 3> *שולטשולט* 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מלפני 3 שבועות נדמה לי .. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?Breaking Benjamin - The Diary of Jane 27. סנפלינג: אמאא
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אני צריכה להיזכר.. 29. הצבע השולט בארון שלך: כל הצבעיייםםם [: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? איימי לי
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בילי וג'ארד
..אני כ"כ מכורה לסלבים ^.^ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דפ !!!!!!!!!1
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? צומח לי מתחת לבית מריחואנה ? סתם לא..לחברה שלי XDD 34. גנבת פעם ? כן..למי שהיה באילתת בקניון אז יש כזה קיוסק כזה בתוכו עם מלאמלאמלא ממתקים..קיצצר..אתה פשוט לוקח חופן ואוכל והמוכר לא שם לב.. פחח XD 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכס.
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? הרבה מים. חח סתם . לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? ממש.. כן בטח.. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? מה לא ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שומדבר נהנהנהXD . עניים שיהיה.. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מכרישים ומעכברים .. מהרבה מאווד מאודדבררים ..יש פחדים נפשיים גם .. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? קליטה. אני קולטת לאט כ"כ . 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות ,שפוט . 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן . 44. נישקת בחורה ? בלכי [?] 45. נישקת בחור ? האמ.. 46. אתה סטרייט/ית ? כן.. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא ולא . 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא..לא היה לי בן זוג.. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדורים זה אני XD 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמאמאמא . 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? בטוח.. 53. בגדו בך? לא.. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן
55. מה היו התוצאות ?ש..עוד לא התגלה .. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? תשאלו ת'חברים שלי. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? סווד ! @ 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? מז"א ? 59. וחזק פיזית ? ? 60. וחזק נפשית ? .. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? מזה אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? הא ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? WTF ? ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? ח .. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי.. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) איכס אני שונאת מילקי

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifיש לך כינוי חיבה שלא ידעתי עליו?! ../images/Emo3.gif

נה. קוראים לך דניאליי.. יש מתנגדים?!

maymay77

New member
עונהה ../images/Emo3.gif

1. שם: מאי 2. גיל: 13 3. זכר/נקבה: נקבה [: 4. מיקום בארץ: ג'רוזלם סיטי 5. תאריך הלידה: 22.5 6. כינוי חיבה: יש מלאאא (מאיול, מאיולה, מאיצ', מאיוצ', מאיוש, פינץ' [עזבו] ועוד ועוד..) 7. יש חבר/ה ?? כן
8. רישיון נהיגה ? בררוורר
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): נהה.. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? עשיתי החלקה יפניית.. אז חלקק
11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק 12. מה צבע העור שלך ? מה שלכם ?
13. יש לך אח/ות בצבא ? אחד אחרי צבא , אחד לפני [כוס%^$^*)*& שיתגייס כבר חח] 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתית +- [מסובך ביותר] 15. אתה צמחוני/ת ? חס וחסליסה. שניצל אימפריהה !!!!! 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? אייכס
18. מים ? אחלה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: הכל מהכל
20. על האש ? יאללה תביאו. 21. צמחוני/ת ? כבר שאלתם. 22. חתולים או כלבים ? חתוווולים !
... אבל גם כלבים 23. יש לך בע"ח ? אווהוו. שבעה [!!] אוגרים סיביריים, כלבה, חתולה, דגים, שבלולים, פרפרים ומכל הבא לידד.. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: נממ.. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? נממ.. יותר גדול 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שקט 27. סנפלינג: יש מצב
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? יש יותר מדיי. 29. הצבע השולט בארון שלך: יש הרבה 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אננניי ! [הייתי מתה..] 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בעלי כמובן
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כמה פעמים.. *שורקתבתמימות* 34. גנבת פעם ? לאא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 232665987090908 ביוםם.. אבל אל תגלו. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כנ"ל 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? MY EYES 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מכלוום. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? שתלטנות
אבל אם אני מודעת לזה אז זה יותר טוב.. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אממ.. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? - 44. נישקת בחורה ? כן , אבל נשיקה על הלחי כזאתת.. נו אתם יודעים..
45. נישקת בחור ? כן
46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אפחד מהם.. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן
52. שברת למישהו פעם את הלב ? לצערי
53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? ... 55. מה היו התוצאות ? ... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2-3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? - 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 0
60. וחזק נפשית ? 10 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? בערך 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? - 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? בטחח 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) איכס מילקיי

ילד רע 16

New member
עונה:

1. שם: עדן 2. גיל: 16 וחצי בקרוב 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: הרצליה 5. תאריך הלידה: 12.7.91 6. כינוי חיבה: אין 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום בהיר 12. מה צבע העור שלך ? שחום-בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? טעים אבל אני מנסה להתנזר מזה חח 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:
איכסה 20. על האש ?אוהב בוודאי, אבל זה משמין :| 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?כלבים, אבל כעקרון אף אחד 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: מטרופולין 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לפני שנה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?"רוקדת"\אילן נורי 27. סנפלינג:
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? קפצתי מהגרש הגבוה באילת, נראלי.. 29. הצבע השולט בארון שלך: חח לא יודע
30. מי האשה הכי יפה בעולם ?נינט
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אני!
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? שאני אוהב? יעל שרוני, טלי שרון, חנה לסלאו 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא 34. גנבת פעם ?כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא אכפת לי כ"כ, זה לא מעסיק אותי או מטריד אותי 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?את השיער 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?לא יודע חח 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות ושלא יאהבו אותי או שאני לא אוהב 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?יתר רגישות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?לא נשיקה צרפתית, סתם על הפה חח 45. נישקת בחור ?אם אח שלי נקרא בחור אז כןןןןןןן
46. אתה סטרייט/ית ?חחח אתם מצפים שמי שלא סטרייט יענה לכם ב"לא"?
אז- לא! עכשיו תחשבו לבד
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא, ואני לא חושב שזה מהנה, זה סתם דפוק, כי יש בזה הרבה מודעות 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?תלוי בבעייה 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?לא יודע, אני חושב שלא 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא יודע 53. בגדו בך?לא פיזית 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?כן 55. מה היו התוצאות ?לא קשות במיוחד, לא כמו שציפיתי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?אין חברים טובים 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? השיר שלנו, הנפילים, דני הוליווד, לש"ב, מיכאלה ועוד-בתפוז 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?5, תלוי כעיקרון 59. וחזק פיזית ? אני לא כזה חזק 60. וחזק נפשית ?10 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?לא נראלי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?חחחחחחחח לא
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) פשוט פותח את המכסה, דוחף כפית, מערבב ומלקלק
אבל אני מתנזר גם ממילקי, ובלי שומקשר אמא לא קנתה מילקי בזמן האחרון (שזה בחודשים האחרונים
) אז אני לא אוכל

למעלה