../images/Emo85.gif HOME SWEET HOME ../images/Emo82.gif
אחרי שבועיים שלא הייתי בבית.... חזרתי... ודי נחמד לחזור... הבטחתי כבר כמה פעמים לספר קצת יותר חוויות... אז הנה משהו שמסכם את העניין פחות או יותר....
לא לבעלי קיבה רגישה
החיים ברפת
המדריך לרפתן המתחיל: 1. פרה ממוצעת שוקלת 600 קילו. אם דבר כזה דורך לך על הרגל.... כואב! כואב מאוד! 2. אם 30 כאלה רצות לכיוון שלך(בחישוב מהיר 18,000 קילו..)..... תברח!!! (אין לך שום דבר יותר טוב לעשות). 3. אף פעם(!) אל תעמוד בין פרה לקיר... למה?? ככה! 4. אף פעם אל תעמוד מאחורי פרה משתינה....! לא כל כך אכפת להן איפה הן משתינות... מי עומד מאחוריהן...או באיזה תנוחה... 5. בטח ובטח לא מאחורי פרה מחרבנת!! (ע"ע סעיף 4). 6. ובהמשך לעניין החרא... בחורף יורד גשם... לא הרבה.. אבל יורד. חרא+מים=ביצה! ז"א... אם אתה נכנס...כנראה שלא תצא..אף פעם (יכולה לעבור שעה עד שמישהו ישים לב שנעלמת). 7. ממולץ מאוד, ואפילו רצוי.. לעבוד עם כובע על הראש.(ע"ע סעיפים 4 ו5... כן כן... גם אם תעמוד בסמוך לעכוזה הענוג של פרה זו או אחרת....היא תחרבן... ) ונתחשב בעובדה ש95% מזמן העבודה אתה נמצא מתחת לתחת של הפרה...אם פרה תרצה לחרבן... אל תצפה שהיא תשאל אותך קודם/תתחשב בך. 8. כדי לדעת לפני שפרה עומדת לחרבן... יש דבר קטן שצריך לשים אליו לב... הזנב!... כאשר הזנב מתרומם... זה סימן!! 9.בתחילת כל חליבה, תבדוק 3 פעמים שכל השערים סגורים טוב טוב! לא יהיו לך הרבה תרוצים אם 4000 ליטר של חלב ישפכו לביוב, כן? (באדיבות אבא מקס) ואם בכל זאת לא בדקת..ואם בכל זאת זה קרה... אל תנסה למלא מים במקום החלב.... מישהו בסוף ישים לב... 10.חובה! לבדוק שכל השערים ברפת סגורים טוב. לא כיף לרדוף אחרי 200 פרות בכל הקיבוץ. ואם זה יקרה...כנראה שיזכרו לך את זה לכל החיים. 11. ולעניין ה600 קילו...אני מכירה2 או 3 אנשים שזה נשמע כמו פנטזיה שלהם... טאז ולילו למשל (לא כזאת פנטזיה...סוטים!) ואפילו להלהלה73... (שמעתי שאתה בקטע של שלישיות...
) כל מה שנכתב פה... נכתב בשעות מאוחרות של הלילה... אז תסלחו לי... הכל מידע אישי שלי... אז אני לא לוקחת אחריות על שום דבר.. מחוויות שהספקתי לעבור בחודש האחרון... ומהרבה סיפורים שאני שומעת כל הזמן... מירב סוף שבוע נעים לכולם!
אחרי שבועיים שלא הייתי בבית.... חזרתי... ודי נחמד לחזור... הבטחתי כבר כמה פעמים לספר קצת יותר חוויות... אז הנה משהו שמסכם את העניין פחות או יותר....