HOME SWEET HOME

מירב ד

New member
../images/Emo85.gif HOME SWEET HOME ../images/Emo82.gif

אחרי שבועיים שלא הייתי בבית.... חזרתי... ודי נחמד לחזור... הבטחתי כבר כמה פעמים לספר קצת יותר חוויות... אז הנה משהו שמסכם את העניין פחות או יותר....
לא לבעלי קיבה רגישה
החיים ברפת
המדריך לרפתן המתחיל: 1. פרה ממוצעת שוקלת 600 קילו. אם דבר כזה דורך לך על הרגל.... כואב! כואב מאוד! 2. אם 30 כאלה רצות לכיוון שלך(בחישוב מהיר 18,000 קילו..)..... תברח!!! (אין לך שום דבר יותר טוב לעשות). 3. אף פעם(!) אל תעמוד בין פרה לקיר... למה?? ככה! 4. אף פעם אל תעמוד מאחורי פרה משתינה....! לא כל כך אכפת להן איפה הן משתינות... מי עומד מאחוריהן...או באיזה תנוחה... 5. בטח ובטח לא מאחורי פרה מחרבנת!! (ע"ע סעיף 4). 6. ובהמשך לעניין החרא... בחורף יורד גשם... לא הרבה.. אבל יורד. חרא+מים=ביצה! ז"א... אם אתה נכנס...כנראה שלא תצא..אף פעם (יכולה לעבור שעה עד שמישהו ישים לב שנעלמת). 7. ממולץ מאוד, ואפילו רצוי.. לעבוד עם כובע על הראש.(ע"ע סעיפים 4 ו5... כן כן... גם אם תעמוד בסמוך לעכוזה הענוג של פרה זו או אחרת....היא תחרבן... ) ונתחשב בעובדה ש95% מזמן העבודה אתה נמצא מתחת לתחת של הפרה...אם פרה תרצה לחרבן... אל תצפה שהיא תשאל אותך קודם/תתחשב בך. 8. כדי לדעת לפני שפרה עומדת לחרבן... יש דבר קטן שצריך לשים אליו לב... הזנב!... כאשר הזנב מתרומם... זה סימן!! 9.בתחילת כל חליבה, תבדוק 3 פעמים שכל השערים סגורים טוב טוב! לא יהיו לך הרבה תרוצים אם 4000 ליטר של חלב ישפכו לביוב, כן? (באדיבות אבא מקס) ואם בכל זאת לא בדקת..ואם בכל זאת זה קרה... אל תנסה למלא מים במקום החלב.... מישהו בסוף ישים לב... 10.חובה! לבדוק שכל השערים ברפת סגורים טוב. לא כיף לרדוף אחרי 200 פרות בכל הקיבוץ. ואם זה יקרה...כנראה שיזכרו לך את זה לכל החיים. 11. ולעניין ה600 קילו...אני מכירה2 או 3 אנשים שזה נשמע כמו פנטזיה שלהם... טאז ולילו למשל (לא כזאת פנטזיה...סוטים!) ואפילו להלהלה73... (שמעתי שאתה בקטע של שלישיות...
) כל מה שנכתב פה... נכתב בשעות מאוחרות של הלילה... אז תסלחו לי... הכל מידע אישי שלי... אז אני לא לוקחת אחריות על שום דבר.. מחוויות שהספקתי לעבור בחודש האחרון... ומהרבה סיפורים שאני שומעת כל הזמן... מירב סוף שבוע נעים לכולם!

מירב ד

New member
../images/Emo187.gifאתה לא רואה שכבר יש לי?....

אני לא מוצאת שום סיבה אחרת לכתוב כאלה הודעות הזויות... תסכים איתי?.. מירב בוקר טוב

אוֹסי א

New member
חח.. איזו חמודה..../images/Emo13.gif

את נשמעת קצת כמו חברות שלי שעובדות ברפת, אבל הן לא כ"כ בשוק מכל העניין, סתם מקטרות.. בדיוק אתמול היה לנו דיון בהפסקה- למי ברחו הכי הרבה פרות (מבין העובדים ברפת, כמובן).. ואני לא מצפה מאף אחד שהוא לא קיבוצניק (אמיתי!) להבין..

עדר פרות שרודף אחריך

מוכר כמובן לכל קיבוצניק. פעם בנערותי, ניגנתי עם חבר שלי בחדר שהוקצה לקיבוץ לענין זה. זה היה אחה"צ יפה אז יצאנו לנו לנגן בחוץ. בשלב כלשהו החבר שלי החליט ללכת לחרבן - במחילה - בין העצים הקרובים, שהפרידו בין אותו חדר ובין הרפת. בעוד אני מנגן לי בערגה את מנגינת הנושא מ"Local Hero", אני רואה אותו פתאום רץ בהיסטריה תוך כדי הרמת הג´ינס וצועק, חצי בצחוק חצי באימה: אחד, אחד! הפרות רודפות אחרי!". כמובן לא הבנתי במה מדובר, עד שראיתי שאכן שועט אחריו עדר פרות (מישהו שוב שכח לסגור את הגדרה כמו שצריך). זה היה משעשע בטירוף. ואם אנחנו כבר כאן בערב נוסטלגי: מישהו מהכיתה ששלוש שנים מעלי, סיפר לי פעם שכשהוא והחבר´ה היו בכיתה ה´ בערך, הם גררו גדר גדולה על הכביש ליד הרפת. היו צריכים אותה למשהו. הפרות נבהלו מהרעש והתחילו לקפוץ מעל הגדר שלהן, שאז לא היתה טובה וחזקה כמו היום. הוא אמר לי שהוא רק זוכר את התמונה של אחת הפרות מתנדנדת על הצינור חצי-צול העליון של הגדר שלהן. את היתר הוא לא זוכר, כי הם השאירו את הגדר שהם גררו וברחו בצווחות לצד השני של הנגב... אה, סקסופון, כן.

taz512

New member
אני זוכר בציעורתי

היינו אני ובת דודה שלי אצל סבתא שלי בקיבוץ, שבזמנו הייתה גרה שתי מטר מהרפת. באותה תקופה ההזרעה המלאכותית לא הייתה בשימוש, ככה שברפת היו שני פרים ענקים, ויום אחד שניהם השתחררו והתחילו לעשות בלאגן, זה היה יום קיץ ואני ובת דודה שלי ישבנו בחוץ בבריכה המתנפחת ושיחקנו במים, ואז אני זוכר שני פרים רצים בעמוק לכיוון הביתם, הדבר הבא שאני זוכר זה את סבא שלי (זכרונו לברכה) תופס אותי, ואת סבתא שלי תופסת את בת דודה שלי, ורצים לתוך הבית במהירות מטורפת, היו עוד קצת קולות הרס מבחוץ אבל זהו. בתור ילד זה מאוד שיעשע אותי, ומאוד כעסתי שלא נתנו לי ללכת לראות את הפרים בחוץ. כמה שבועות אחרי זה עברו בקיבוץ להזרעה מלאכותית, מעניין למה..... טאז, השד והפרים

מירב ד

New member
עדר פרות שרץ לכיוון שלך....

זה דבר שיכול לקרות כל יום.... אתם פשוט לא מודעים לזה.... וחן חן על ההשחלה..
וסיפור ששכחתי... אתמול אני מגיעה לרפת.. בשעה 11:45... פוגש אותי בכניסה יחזקאל (לא באמת קוראים לו ככה... אבל זה מתאים לא? אגב... זה יחזקאל מהחביתה של אתמול...) פתאום יחזקאל שואל.. "מירב (שם בדוי) יש לך פלאפון?" לא הבנתי למה הוא מתכוון... ושיתפתי פעולה "כן, למה?" יחזקאל מסתכל עליי בחיוך ערמומי... "אולי כדאי שתקחי אותו איתך לחליבה היום" לקחת אותו לחליבה?? מה עובר לו בראש?? אני אמורה להתקשר לנחמה ורוחמה? (בעצם את רוחמה כבר אכלו...או שזאת היתה נחמה? או שבכלל עדנה?)"טוב" אמרתי לו... למרות שממש לא הבנתי מה הוא רוצה מהחיים שלי... יוצאת אני חייכנית ומאושרת להביא את הפרות המקסימות לחליבה... ולפתע אני מגלה שבגלל שירד כל כך הרבה גשם....(ע"ע סעיף 6) יש הרבה בוץ...הרבה מאוד בוץ.. (זה לא בדיוק בוץ... זאת מן עיסה כזאת של חרא)... אני ממשיכה ללכת... ומרגישה שכל צעד אני שוקעת יותר עמוק... ויותר עמוק... עד שפתאום........ רגל ימין לא מסכימה לזוז.... אז אני... עם הרבה חוכמה... נשענת על רגל שמאל כדי להוציא את הרגל השניה (ימין לא?) ואז...גם רגל שמאל שוקעת... ואז מתחיל סיפור "משוך בגזר"... ואני שוקעת עוד ועוד... החלטתי שאם אני לא עושה משהו ומהר.... זה לא יגמר טוב... לקחתי תנופה חזקה (בגבולות התנופה שאפשר לקחת כשאי אפשר לזוז) ומשכתי את הרגל החוצה... רק שפתאום קרה דבר מאוד לא צפוי... הרגל יצאה...והמגף נשאר בפנים! ואז.... למרבה הפלא.. איבדתי שיווי משקל... והייתי חייבת להניח את הרגל איפשהו... בלי לחשוב פעמיים... הנחתי את הרגל....בתוך החרא כמובן.... לפתע אני מרגישה שמתחיל להיות לי רטוב וקריר באצבעות הרגל.... תוך צעקות "יחזקאל!!! יחזקאל!!!" אני מנסה לעמוד על רגל אחת...בלי ליפול על התחת הענוג שלי... יחזקאל בא להוציא אותי... ואת המגף...שכבר כמעט נעלם... וככה נגמר הסיפור... עד עצם היום הזה..... תודו שזה נשמע כיף... מירב

מירב ד

New member
נראה לך??

שאני אקח אותו איתי?
מה אני מטורפת?? אולי אני בת 17 ואני גרה לבד..בקיבוץ.. אולי אני קמה ב3 בבוקר לחלוב פרות... אולי חבר שלי מנפנף אותי לקיבינימאט... ואני עדיין איתו... אבל לקחת איתי את הפלאפון לחליבה?!? השתגעת?? את לא יודעת כמה אני מחוברת לדבר הקטן והמגעיל הזה שנקרא פלאפון... זה הדבר היחיד שמקשר אותי לעולם בחוץ... ולמציאות.... מירב טוב..נראה לי שעכשיו אני אשתוק...

taz512

New member
מתי עושים את נחמה על האש?

את רוחמה כבר בישלנו ביום הולדת שלי... טאז, השד הרעב

לא יפה

אתה לא רואה שמירב מתחילה להיקשר לעבודתה החדשה ולחברותיה לספסל החליבה?

מירב ד

New member
רק לא נחמה!!!!! ../images/Emo80.gif

אגב היומולדת שלך... דיברתי עם רוחמה לפני... נקשרנו מאוד.... אני רק יכולה להגיד שמזל ששתיתי כל כך הרבה...כי אם לא הפרידה היתה הרבה יותר קשה.... מירב מספיק עם ההודעות ההזויות!

למעלה