|פיהוק| בוקר...
M McFreaKy New member 19/4/07 #29 בוקר. ../images/Emo12.gif הלכתי לישון ב-4 ומשו, קמתי ב-6 ואני כל כך חוזר תכיף למיטה עם פרק של אבודים ונרדם. וואו, את החלום של הלילה לא חולקים.
בוקר. ../images/Emo12.gif הלכתי לישון ב-4 ומשו, קמתי ב-6 ואני כל כך חוזר תכיף למיטה עם פרק של אבודים ונרדם. וואו, את החלום של הלילה לא חולקים.
ש שלומיתת New member 19/4/07 #39 בוקר טוב../images/Emo9.gif אמא העירה אותי ב10 לא הוגן.. ועכשיו נתקעתי על המחשב ואני צריכה בכלל ללמוד לתנך..
בוקר טוב../images/Emo9.gif אמא העירה אותי ב10 לא הוגן.. ועכשיו נתקעתי על המחשב ואני צריכה בכלל ללמוד לתנך..
ש שלומיתת New member 19/4/07 #65 תתפלא אבל דווקא חמש זה יותר קל לפחות לפי מה שאני הבנתי.. ההוראת תנ"ך שלכם (זה מה שאמרו לי) היא גרועה דווקא עם תנך אני מסתדר אחלה כי זה רק בקיאות
תתפלא אבל דווקא חמש זה יותר קל לפחות לפי מה שאני הבנתי.. ההוראת תנ"ך שלכם (זה מה שאמרו לי) היא גרועה דווקא עם תנך אני מסתדר אחלה כי זה רק בקיאות
E EliranMaor New member 19/4/07 #71 לנו זה גם הבנה ופירושים של חז"ל אבל היה כיף ללמוד לתנ"ך זה מעניין בסופו של דבר
M McFreaKy New member 19/4/07 #57 5? ../images/Emo12.gif את דתיה? אבל תנ"ך זה כיף. ../images/Emo99.gif
מ מיטלס1 New member 19/4/07 #59 למה? תנ"ך זה ממש סבבה זה אחד המקצועות שהייתי הכי טובה בו והכי אהבתי ואם הייתה לי אפשרות להרחיב ל- 5 יח' הייתי עושה את זה
למה? תנ"ך זה ממש סבבה זה אחד המקצועות שהייתי הכי טובה בו והכי אהבתי ואם הייתה לי אפשרות להרחיב ל- 5 יח' הייתי עושה את זה
A Alaithlos New member 19/4/07 #61 ../images/Emo12.gif הזוי. אצלנו יש אפשרות למגמה, אבל אף שנה אף אחד לא נרשם. אפילו אלה שמצליחים בזה אצלי בכיתה שונאים תמקצוע..
../images/Emo12.gif הזוי. אצלנו יש אפשרות למגמה, אבל אף שנה אף אחד לא נרשם. אפילו אלה שמצליחים בזה אצלי בכיתה שונאים תמקצוע..
M McFreaKy New member 19/4/07 #69 למה? זה נחמד. ../images/Emo3.gif אני הכי לא מאמין, זה סתם עוד שיעור ספרות בשבילי.