Good Night!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifGood Night!! ../images/Emo29.gif

מחר יש לי מתכונת בתקשורת!!! אעאעאעא למדתי עם חברה שלי עד 4 ואז היא היתה צריכה ללכת אז עשיתי לעצמי חופש וראיתי סרט שסוף סוף ירד לי, סרט בכיכובו של השחקן המושלם=>ג'רמי סאמפטר
ועכשיו נישארו לי עוד שלושה נושאים ולקרוא מהמחברת מה שיש..וסיימתיייי
בואו נקבע לשרשור הזה שעה וכל מי שירצה יוכל לפתוח אותו אחרי השעה הזאת..אוקיי..?
תציעו שעות..
שיהיה לכם לילה מדהים!

סינטטית

New member
אם כבר בקשר לשרשור הזה../images/Emo26.gif

כתבתי בקודם [ושרשרתי] ואכתוב גם פה. השרשור יהיה "בוקר טוב / לילה טוב" ביחד רוב הפורום פשוט הוא
אז נצמצם את זה לכמה שפחות שרשורים, שגם הדברים החשובים לא יעברו עמוד מהר מידי. אין בעיה עם ה
, להפך, זה מצויין, וזה נחמד שכולם מתגבשים, אבל עדיין יש דברים חשובים שצריך להשאיר בעמוד הראשון
מקווה שתסכימו איתי
ולדעתי נפתח מ-9
אבל זה לא כזה משנה, אם מישהו הולך לישון ב-8, הוא יכול לפתוח גם
חח ובהצלחה מחר

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifאין בעיה..

זה אמור להיות שירשור אחד.. ב9 זה סבבה.. כדי שזה יהיה בשעה קבוע כי מניסיוני (מפורום אחר חח) כל הזמן היו מקדימים את השעה.. ואחרי שפתחתי ת'שירשור ראיתי את ההודעה שלך.. תודה רבה!!
יש לי שאלה..
מתי פתחת את הפורום..?

סינטטית

New member
לא אני פתחתי ../images/Emo13.gif

אבל קיבלתי את הניהול באוגוסט שהיה... הפורום פתוח מיולי - אוגוסט שלפניי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifאהה לא ממש חדש..

חחח "חום יולי אוגוסט.." מצאו מתי לפתוח..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifחחחח איזה קטע מצחיק קרה לי עכשיו!../images/Emo6.gif

יש לי בחומר של המתכונת בתקשורת של מחר חומר על פרסומות.. יש שני סוגים אחד רגשי והשני שכלי אז ברגשי יש חלק שמדבר על פרסומות שמשדרות סקס ואני וחברה שלי העלנו לדוגמא את הפרסומת של פוקס... אז עכשיו התקשרו אלי לבית וביקשו שאני אענה על כמה שאלות לסקר, וזאת פעם ראשונה שמתקשרים אלי בשביל סקרים.. הם שאלו אותי אם ראיתי לאחרונה פרסומת של רשת אופנה אז אמרתי ששל פוקס אבל אני לא זוכרת בדיוק מה היה שם.. ואז הוא התחיל לתאר לי את הפרסומת ושאל אם אותה ראיתי אז אמרתי לו שכן ושזה של פוקס ואז הוא התחיל לשאול אותי מלא שאלות על פרסומת ומה זה משדר והפרסומת הזאת היא ככה וככה ומלא שאלות והייתי בטוחה שעובדים עליי כי זה ממש שאלות מהחומר שיש לי למתכונת מחר!! חחח עוד שניה הייתי צוחקת לו בטלפון עשו לי הכנה חחח
איזה מוזר זה!! טוב זהו..

McFreaKy

New member
הפיטר פן החדש הזה שווה משהו?

כי אני כבר הרבה זמן רוצה להוריד ופעם אומרים לי שזה טוב ופעם רע ואני לא יודע. ]; קיצר, שווה את ההורדה או לא?

מי זה השחקן הזה?../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

בהצלחה מחר (בעצם כבר היום
) במתכונת!
אני צריכה ללמוד ללשון... =\ בראשון מבחן גדול... בעע שונאת ת'מקצוע הזה

McFreaKy

New member
לילה טוב ותמונה חדשה! ../images/Emo9.gif

לא שאני הולך לישון או משו בקרוב, כן?
זה יקח עוד שעות.

למעלה