שנה טובה

ז י ק ו

New member
../images/Emo85.gifשנה טובה ../images/Emo74.gif

שנה של אושר, אהבה, הרבה סקס, וזוגיות טובה.

Hoova2x

New member
שנה טובה, שנת שלום ואהבה ../images/Emo23.gif

שנה טובה לכולם ולכולן. זיקו, תודה שנתת לי להכיר אותך טוב יותר - מצאתי בן אדם מקסים ומצחיק

stefan10

New member
שנה טובה ומהנה ובריאה

לכל שוכני המאורות וחובביהן. חברה יאללה תתחילו לתת קצת עונג חג לחבריכם האהודים.צרו קשרים ואל תפחדו.

fantazy11

New member
שנה טובה

לכל חברי הפורום היפים שנה טובה ומלאה ברצוני לשתף אותכם במשהו.ובכן אני חולה מת אוהב גברים מלאים ורק מלאים אבל חשוב גם שיהיו אסטטים נאים ולא שעירים.ויש כאלה .אפילו הרבה. פשוט חתיכים ניראים ממש טוב.הבעייה שרק סטרייטים.סטרייטים מלאים ניראים ממש טוב ולטעמי.אני רואה אותם כל יום ברחוב בקניון בעבודה בכל מקום וכל יום אני נמס מחדש.והאמת הם מסתובבים עם הבחורות הכי כוסיות ויפות שיש אז מי אמר שנשים לא אוהבות מלאים? הן אוהבות ועוד איך כי גברים מלאים סטרייטים הם גדולים בריאים וחסונים הם חלום של כל אישה.אני רואה את הגברים האלה ומקנא: א.שאני לא מוצא גבר מלא ובריא כמו הגברים שאני רואה ברחוב ב. שאני לא כזה מלא .אבל הבעיה המרכזית היא שהדובים הגאים הם לא משהו כי מסתבר שאפשר להיות מלא וחתיך ויש הרבה כאלה אבל סטרייטים פור גד סייק!! אשמח לקבל תגובות וכמה שיותר ועוד משהו אשמח גם לקבל טיפים לעלייה במישקל אני מאוד רוצה לעלות במישקל ולהיות עב בשר (אני שוקל 65 ממש ציפור)וגם אם יש אבקות או מוצרים לעלייה במישקל או אתרים שקשורים לכך אשמח לקבל כל מידע שקשור לגדילה ועלייה במישקל גם מידע רפואי(הורמוני גדילה חילוף חומרים טיפול תרופתי וכ')אני מרגיש ממש גוזל ליד המגודלים האלה...

dagystyl

New member
שנה טובה לכל דובי ישראל !

חג שמח ושנה טובה ומתוקה לכל הדובים ! כן ירבו חברינו משנה לשנה ! ליקקתי הרבה דבש החג... בטח גם אתם... אה, וגם ישנתי :))) השנה סוף כל סוף אני משתח-ר-ר מהצבא המסריח הזה ! ואני אולי סוף סוף יחייה נורמלי ויהיה לי זמן יותר לאתר דובים פה בארץ... (או אפילו בחו"ל...!) הקיצר, תעירו אותי כשמרץ יגיע... עד אז שנה נפלאה לכולנו !!!

למעלה