שאלון

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gifשאלון../images/Emo9.gif

האם אתה דומה לי
לקחתי ת'רעיון מתפוז קומפקטי
ועכשיו לשאלות
1.האם אתם אוהב חתולים
2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון
3.האם אתם גרים בחיפה
4.האם אתם אוהבים ת'ים
5.האם הייתם פעם בהולנד
6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה
7.האם אתם בעד ההתנתקות
8.האם אתם אוהבים לאכול
9.האם אתם רואים המומינים
10.האם צבע שערכם הוא שחור
11.האם אתם מעשנים
12.האם אתם רואים כוכב נולד
13.האם אתם אוהבים חורף
14.האם אתם אוהבים קוסקוס
15.האם אתם עולים לכיתה י'

D o R a S h A y

New member
עונה =]

1.האם אתם אוהב חתולים? ממ... כן 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון? לא 3.האם אתם גרים בחיפה? לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים? כן 5.האם הייתם פעם בהולנד?לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה?לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות?לא יודעת 8.האם אתם אוהבים לאכול?לא ממש 9.האם אתם רואים המומינים? כן 10.האם צבע שערכם הוא שחור? לא 11.האם אתם מעשנים? לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד? כן 13.האם אתם אוהבים חורף? כן 14.האם אתם אוהבים קוסקוס? כן 15.האם אתם עולים לכיתה י'? לא אני עולה לי"א

אניייייייייייייייייייייייי

ועכשיו לשאלות 1.האם אתם אוהב חתולים ? לא משתגעת עליהם אבל הם חמודים
2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון ? לא.. מזרחית קל לא דיכאון 3.האם אתם גרים בחיפה ? לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים ? חולה עליו 5.האם הייתם פעם בהולנד ? לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה ? לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות ? לא.. 8.האם אתם אוהבים לאכול ? בארור חח 9.האם אתם רואים המומינים ? לא 10.האם צבע שערכם הוא שחור ? כן 11.האם אתם מעשנים ? לא.. ואת ?
12.האם אתם רואים כוכב נולד ? כן 13.האם אתם אוהבים חורף ? עדיף על קיץ אבל לא מתה עליו 14.האם אתם אוהבים קוסקוס ? לא 15.האם אתם עולים לכיתה י' ? כן

../images/Emo42.gifעונהה...

ארבעה ימים לא הייתי פה!! יש לי הרבה שאלונים לענות עליהם!! והשאלון שלך זכה בכבוד רב להיות הראשון!! חח סתם... והינה תשובותיי הצנועות
: 1.האם אתם אוהב חתולים? יה 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון: לא 3.האם אתם גרים בחיפה: לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים: לא ממש 5.האם הייתם פעם בהולנד: לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה: לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות: לא 8.האם אתם אוהבים לאכול: כן 9.האם אתם רואים המומינים: לפעמים 10.האם צבע שערכם הוא שחור: לא 11.האם אתם מעשנים: לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד: כן 13.האם אתם אוהבים חורף: כן 14.האם אתם אוהבים קוסקוס: יס 15.האם אתם עולים לכיתה י': לא

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif עונהה

גמני לא הייתי פה 4 ימים!!! כי הייתי עם אפרסקית3 מישמש 2 וגליוש1 בנופש!!!!!!!!!1 היה שוהההההההההההההההה!!! ולתשובות: 1.האם אתם אוהב חתולים? מאודד!! 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון? ממש לאא 3.האם אתם גרים בחיפה? לאא 4.האם אתם אוהבים ת'ים? כן 5.האם הייתם פעם בהולנד? לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה? לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות? כן 8.האם אתם אוהבים לאכול? מאוד!! 9.האם אתם רואים המומינים? לא 10.האם צבע שערכם הוא שחור? לא 11.האם אתם מעשנים? לאאאאאאאאא 12.האם אתם רואים כוכב נולד? כן 13.האם אתם אוהבים חורף? לא משו 14.האם אתם אוהבים קוסקוס? כן!! 15.האם אתם עולים לכיתה י'? לא

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשליייייי|סדגש|

1.האם אתם אוהב חתולים? ממש לא! 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון? לא בלעעעעעעע 3.האם אתם גרים בחיפה? לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים? כן 5.האם הייתם פעם בהולנד? לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה? לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות? כן 8.האם אתם אוהבים לאכול? כן 9.האם אתם רואים המומינים? כן 10.האם צבע שערכם הוא שחור? לא 11.האם אתם מעשנים? כן 12.האם אתם רואים כוכב נולד? כן 13.האם אתם אוהבים חורף? לאאאאאא 14.האם אתם אוהבים קוסקוס? לא 15.האם אתם עולים לכיתה י'? לא, סיימתי ללמוד לפני שנתיים. ברוך שפטרני!

../images/Emo110.gif

1.האם אתם אוהב חתולים
אמממ כןן
לא 3.האם אתם גרים בחיפה
לעע 4.האם אתם אוהבים ת'ים
לע 5.האם הייתם פעם בהולנד
כעע כשהייתי קטנה 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה
לעע חחחח
7.האם אתם בעד ההתנתקות
לוידעת
8.האם אתם אוהבים לאכול
לא ממש חח 9.האם אתם רואים המומינים
לפעמים כשיוצא
חום
11.האם אתם מעשנים
לע 12.האם אתם רואים כוכב נולד
כן 13.האם אתם אוהבים חורף
לע
14.האם אתם אוהבים קוסקוס
בערך
לע

עונה

1.האם אתם אוהב חתולים? ללאאא 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון? איזה דיכאון יענו מזרחית כזה?? כעעעע מאוודדד 3.האם אתם גרים בחיפה? לא... כפ"ס 4.האם אתם אוהבים ת'ים? אהאא
5.האם הייתם פעם בהולנד? לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה? לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות? לא חס וחלילה 8.האם אתם אוהבים לאכול? אווו כןן 9.האם אתם רואים המומינים? חחחחחח כשיוצא 10.האם צבע שערכם הוא שחור? לא, חום 11.האם אתם מעשנים? כבר לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד? לפעמים 13.האם אתם אוהבים חורף? לא ממש 14.האם אתם אוהבים קוסקוס? מאודד 15.האם אתם עולים לכיתה י'? לא, לט'

מתוקה777

New member
עונה :)

ועכשיו לשאלות 1.האם אתם אוהב חתולים?לא ממש 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון?לא 3.האם אתם גרים בחיפה?לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים?כן 5.האם הייתם פעם בהולנד?לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה? חחח ממש לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות? כן 8.האם אתם אוהבים לאכול?כן 9.האם אתם רואים המומינים?לא 10.האם צבע שערכם הוא שחור?לא 11.האם אתם מעשנים?לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד?לא 13.האם אתם אוהבים חורף?כן 14.האם אתם אוהבים קוסקוס?כן 15.האם אתם עולים לכיתה י'?כן

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifעונה עם חברה שלי:]

אני וחברה שלי עונות ביחד אזז.. לי קוראים ענבל ולה קוראים אור
ועכשיו לשאלות
1.האם אתם אוהב חתולים
אור: כן
ענבל: לא
אור וענבל: לא 3.האם אתם גרים בחיפה
אור וענבל: לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים
אור וענבל: כןן 5.האם הייתם פעם בהולנד
אור: לא ענבל: כןן
6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה
אור וענבל: לא
7.האם אתם בעד ההתנתקות
אור: לא יודעת ענבל: כן
8.האם אתם אוהבים לאכול
אור וענבל: כן 9.האם אתם רואים המומינים
אור וענבל: כןןןןן!
אור: לא ולא ענבל: כן
11.האם אתם מעשנים
אור וענבל: חס וחלילה!!!
12.האם אתם רואים כוכב נולד
אור: כן ענבל: לא 13.האם אתם אוהבים חורף
אור: לא ענבל: כןן
14.האם אתם אוהבים קוסקוס
אור וענבל: כן 15.האם אתם עולים לכיתה י'
אור וענבל: לא

hilaloosh12

New member
שלי

1.האם אתם אוהב חתולים? לא ממש 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון? לפעמים 3.האם אתם גרים בחיפה? לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים? כן 5.האם הייתם פעם בהולנד? לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה? לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות? לא 8.האם אתם אוהבים לאכול? כן 9.האם אתם רואים המומינים? לפעמים כן 10.האם צבע שערכם הוא שחור? לא 11.האם אתם מעשנים? לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד? כן 13.האם אתם אוהבים חורף? כן 14.האם אתם אוהבים קוסקוס? כן 15.האם אתם עולים לכיתה י'? לא כרגע

מיקמיק 1

New member
עונה..

האם אתה דומה לי? ועכשיו לשאלות 1.האם אתם אוהב חתולים? כן 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון? לא 3.האם אתם גרים בחיפה?לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים? כןן מאודד!! 5.האם הייתם פעם בהולנד? כן 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה? לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות? אמ.. 8.האם אתם אוהבים לאכול? תלוי מה.. 9.האם אתם רואים המומינים? לא 10.האם צבע שערכם הוא שחור? לא 11.האם אתם מעשנים? לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד? כן לפעמים. שיוצא לי 13.האם אתם אוהבים חורף? כן 14.האם אתם אוהבים קוסקוס? לא ממש 15.האם אתם עולים לכיתה י'? לא

coullette

New member
^_^

1.האם אתם אוהב חתולים
לא 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון
לפעמים אבל לא מזרחי 3.האם אתם גרים בחיפה
לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים
כן 5.האם הייתם פעם בהולנד
כן 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה
לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות
אולי 8.האם אתם אוהבים לאכול
כן 9.האם אתם רואים המומינים
לא 10.האם צבע שערכם הוא שחור
לא 11.האם אתם מעשנים
לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד
לא 13.האם אתם אוהבים חורף
כן 14.האם אתם אוהבים קוסקוס
כן 15.האם אתם עולים לכיתה י'
לא

התשובות שלי:

ועכשיו לשאלות 1.האם אתם אוהב חתולים-לא. 2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון-כן! 3.האם אתם גרים בחיפה-לא 4.האם אתם אוהבים ת'ים-מאוד!!! 5.האם הייתם פעם בהולנד-כמעט אבל בסוף לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה-לא 7.האם אתם בעד ההתנתקות-לא 8.האם אתם אוהבים לאכול-כן 9.האם אתם רואים המומינים-לפעמים 10.האם צבע שערכם הוא שחור-חלקו... 11.האם אתם מעשנים-לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד-לפעמים 13.האם אתם אוהבים חורף-לאאאאאאאאאאאא 14.האם אתם אוהבים קוסקוס-כן 15.האם אתם עולים לכיתה י'-לא (הייתי כבר תודה לאל.)

oshriti123

New member
עונה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1.האם אתם אוהב חתולים
מאוד
לא
3.האם אתם גרים בחיפה
כן
4.האם אתם אוהבים ת'ים
לא כל כך 5.האם הייתם פעם בהולנד
לא 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה|?
ירוק|
7.האם אתם בעד ההתנתקות
לא יודעת 8.האם אתם אוהבים לאכול
כן חח 9.האם אתם רואים המומינים
הייתי רואה 10.האם צבע שערכם הוא שחור
לא...קרוב,חום
11.האם אתם מעשנים
לא 12.האם אתם רואים כוכב נולד
ברור
עמרי רוטברד!
13.האם אתם אוהבים חורף
כןכןכןכן
14.האם אתם אוהבים קוסקוס
כן
לא

Cut Up Angel

New member
עונה../images/Emo9.gif

ועכשיו לשאלות 1.האם אתם אוהב חתולים? כןןןןןןן
|מאהב|
2.האם אתם אוהב לשמוע דכאון?
3.האם אתם גרים בחיפה?נופ. 4.האם אתם אוהבים ת'ים?לא'ידעת
5.האם הייתם פעם בהולנד?נופ. 6.האם אתם אוהדי מכבי חיפה?לאאאאאאאאא 7.האם אתם בעד ההתנתקות?יאפ
8.האם אתם אוהבים לאכול?יאפ
9.האם אתם רואים המומינים?לא
חבל
10.האם צבע שערכם הוא שחור?לא. 11.האם אתם מעשנים?מידי פעם. 12.האם אתם רואים כוכב נולד?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
זה יאקי-קקי. 13.האם אתם אוהבים חורף?מאודמאודמאוד
14.האם אתם אוהבים קוסקוס?נמ.ככה-ככה. 15.האם אתם עולים לכיתה י'?נופ.

למעלה