פרק 29

ExtreamGirl

New member
העוגות האלה ניראות פשוט פצצצהההההה

ובא לי לטרוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף =========))))))))))))))))

h p g i r l

New member
הפרק היום^^../images/Emo82.gif

פרק מוזר, למה שיהיה קלף כזה? בכל זאת פרק נחמד וחמוד ביותר^^

ExtreamGirl

New member
אלקקקקקק זה קלף שווה

הוא הופך הכל למתוקקקקקקקקקקקראיתם את הלוחחחחחחחח? אויייייייי זה היה כזה מגרהההההההההההה

S.Riddle

New member
../images/Emo85.gifפרק 29../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

הפסדתי היום שוב x,x *הולכת לראות ביפנית*

Leemon

New member
איזה פרק מתוק! ../images/Emo67.gif

ממש מעורר תיאבון. ^__^ איזה יפה היה כשהוא הפך את הלוח, הכיסאות והתבנית לממתקים! |יאמ|

OFIRB9

New member
פרק טוב ../images/Emo185.gif

אבל הקלף בפרק צויר לא נכון, הוא ציור עומד לאמצע לא לצד העוגות עשו לי דמעות בעיינים! מתוווווווווווווווווווווק!!!! ;-; ולי כזה קוצ'י, הוא וסאקורה מדברים ביחד "עם יצא טוב אני אוכל להביא לך חתיכה???" חיחיחיחי ^-^

moon flower

New member
0.0 זה תמונה מהמאנגה..

הציורים במאנגה ובאנימה שונים.. (ראי את קלף ה"סנד"-חול לדוגמא) וגם לא כל הקלפים של המאנג מופיעים באנימה.. (ה"ליברה"-מאזניים לדוגא) חוצמזה הפרק חמוד שאורן- *פאפי פייס מאחוריי הגדר* טויה- *תוקע בשאורן מבט רצחני* שאורן- *מסיט מהר את המבט מיוקיטו*

nolee232

New member
יאמ יאמ יאמ

איזה דברים טעימים היה היום זה היה פשוט פרק טעים כל העוגות נראו מזה טעימות שישר אחרי שנגמר הלכתי גם להכין עוגה והיא יצאה טעימה (גם אני בשוק) איזה עוגה אתם חושבים נראית הכי טעימה?? ומה יש לריקה היא אוהבת את המורה שלה בגלל שהוא דומה לאבא שלה לא??

Houndour

New member
לא, גם ביפנית אמרו את זה ../images/Emo79.gif

אבל ביפנית לא משאירים מקום לספקות בכך שהיא מאוהבת במורה

S.Riddle

New member
אר... היא לא בדיוק מאוהבת במורה...

נכון, היא אומרת שהיא מרגישה לידה כמו שהיא מרגישה ליד יוקיטו, אבל היא מדגישה שזאת יותר ההרגשה מאשר הרגש

star_female

New member
הוא דיבר על ריקה וטאראדה :X

^^; זאת אחת מהסדרות היחידות שבאמת אפשר לטעות כשמדברים על זוג של מורה ותלמיד, נה?

S.Riddle

New member
*מכה את עצמה* מתנצלת ;;

זה החום אני אומרת לכם! *38 חום* אני מדמיינת דברים x.x אג, יש שם כל כך הרבה!! ;; זאת קונספירציה אני אומרת לך, קונספירציה! *מתפגרת*

Houndour

New member
עדיין? ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

חח אני רואה שאת נהנת מזה (אני מבין אותך).. אמ לא הגיע הזמן להבריא?

למעלה