סיכום שבועי

Nathalie 6293

New member
../images/Emo85.gifסיכום שבועי

כולם לענותתתתתת...
שיר השבוע של היל:
שיר השבוע בכללי:
פעילות השבוע:
סרט השבוע:
משהו נחמד שקרה השבוע:
משהו פחות נחמד שקרה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
דירוג השבוע:
שבת שלום!!

0verpr0tected

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של היל: Come Clean שיר השבוע בכללי: Chris Brown - Forever
[חרשתייייי
] Muse - Unintended John Lennon - Jelous Guy Rihanna ft. NeYo - Hate That I Love You Rihanna - Disturbia Britney Spears- Brave New Girl Britney Spears- Overprotected [Darkchild Remix Radio Edit] פעילות השבוע: סרט השבוע: משהו נחמד שקרה השבוע:
משהו פחות נחמד שקרה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: הממ... לטוס לשוויץ
ל-8 ימים
תמונת השבוע:
דירוג השבוע: 8

Nathalie 6293

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של היל:between you and me שיר השבוע בכללי:לא 'דעת פעילות השבוע:בריכה!! סרט השבוע:הם, יעד סופי 1 משהו נחמד שקרה השבוע:הייתי הרבה בבריכה עם חברה שלי, ראיתי את מריה צורחת בסרט.. סוף סוף אזרתי אומץ לשאול היום מתי אני מקבלת משכורת.. משהו פחות נחמד שקרה השבוע: שהייתה הפעם האחרונה עם חברה שלי בבריכה עד שהיא חוזרת בעוד 3 שבועות
תכנונים לשבוע הבא:לעבוד מלאאאאאאאאאא, ללכת מחר ל-WALL E תמונת השבוע:
שתצא העונה ה-5 כבר!!!!!!!!! דירוג השבוע:10

נוייההה

New member
עונהה =]

שיר השבוע של היל:אממ..burned שיר השבוע בכללי:stop and stare פעילות השבוע:מחשב סרט השבוע:אממ..אמריקן גאי משהו נחמד שקרה השבוע:חברה שלי חזרה מחול משהו פחות נחמד שקרה השבוע:שיעמוםם תכנונים לשבוע הבא:מממ ת"א תמונת השבוע:חתיךךךךךךךךך דירוג השבוע:6

LoRkUsHi

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של היל:Our Lips Are Sealed שיר השבוע בכללי:i will be around פעילות השבוע:להיות אצל סבא וסבתא שלי עם אחותי הקטנה.. סרט השבוע:סיפור סינדרלה משהו נחמד שקרה השבוע:קיבלתי 80 שקלים חדשיים משהו פחות נחמד שקרה השבוע:לא הרגשתי טוב :| תכנונים לשבוע הבא:לסוע לאילת! תמונת השבוע:--- דירוג השבוע:8.2

למעלה