סיכום שבועי .

אניxD

New member
../images/Emo85.gifסיכום שבועי .

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: בדיחת השבוע: פאדיחת השבוע: התחדשות השבוע: משהו שתיכננתי לשבוע הבא: משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: סדרת השבוע: סרט השבוע: אלבום השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום- איך היה השבוע:

אניxD

New member
../images/Emo85.gifעונננה, תקראוו [ ::

משהו טוב שקרה השבוע:אני וחברות הלכנו לבחינות למגמת אומננות ,, והכרנו שם מללא ילדיים והיה צחוקים
+ביטלו לנו באותו רגע שהוא היה אמור להיות מבחן במדעים ..ולא התכוננתי גם ככה ,, מזל !! משהו רע שקרה השבוע: לא היה
שיר השבוע:הרבה ..O: ציטוט השבוע:"זה לא הנפילה שהורגת, זו העצירה הפתאומית שבאה אחרייה.." בדיחת השבוע:המ .. פאדיחת השבוע:הלכתי עם חברות ..ודיברתי עם חברה שלי שהייתה מאחורי אז הסתכלתי אחורה תוך כדי הליכה ונתקעתי בעץ, אאוץ'
S: התחדשות השבוע:קניתי נעליים חדשות, עגילים וכובע
משהו שתיכננתי לשבוע הבא:ללכת עם חברות לשנקין, הופעה של רן דנקר
/חן אהרוני ביום העצמאות
משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: סתכלו שורה אחת למעלה
סדרת השבוע:המ ..ראיתי רק הישרדות
אז הישרדות ( ::: סרט השבוע:~~ אלבום השבוע: ~ תמונת השבוע:אינלי כוח. ולסיכום- איך היה השבוע:היייה כיף !!1

סיימתי לול נהנהנהנהנהD:::::לתמיד!

משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי לול!, המחנכת שלי ילדה והחליפו אותה אנשים שאני מתה עליהם =]..נותנים לי הארכה לעבודה לעוד שבוע! משהו רע שקרה השבוע:לא דווקא רע, ממ ..יום השואה? זה עצוב לא יודעת.. שיר השבוע: System of a Down-Chop Suey Papa Roach - Time And Time Again יוסי נטיב-חזק לליבך(אלופים של החיים) מלך האריות -משתגע כבר מלך להיות ציטוט השבוע:"ואוו עם כל הבגדים הלבנים האלו בסוף נעשה פירסומת למכונת כביסה"XD "אני מרגישה כשלא הייתי כאן כאילו לא שמתם לב,כאילו נהנתם ראיתי שצחקתם וזה" , "מה את רוצה שנהיה באבל על זה שאת לא כאן ? " "יםםםםםםםם של בנות בשתי ידייי .." אח שלי הקטן O: ""כותבים על הטינה 2 שהוא מפחיד יותר ומותח יותר" "מה רצית שהם ייכתבו? 'חרא כמו הראשון'??" בדיחת השבוע:טחח אין.. פאדיחת השבוע: היו בטח כמו תמיד התחדשות השבוע: החזירו לי ת'פן הגיע הזמן! משהו שתיכננתי לשבוע הבא: לסיים עבודת שורישם ויום העצמאות..וכנסיית השכל! משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: כנ"ל..? סדרת השבוע:אלופים של החיים סרט השבוע:חחח נוו עם האנשים המטורפים האלוXD אלבום השבוע:שו? שורשים ? תמונת השבוע:אין X: ולסיכום- איך היה השבוע:נחמד למדי D:

אניxD

New member
../images/Emo85.gifיוואו הזכרת לללי !!1 D:

סדרת השבווע שלי זה גם אלופים של החיים ,, שכחתי ממנה . o:

כל מה שיכולנו להיות, ואנחנו לא..

משהו טוב שקרה השבוע: חזר לי האוטו !
, נגמר הסבל הזה של לחיות בלעדיו. הביקור בחיפה+כפר גלים, עמרי באריאל, שזכינו בגביע ואפילו הנפתי אותו
. משהו רע שקרה השבוע: הוא שקצת השאיר אותי באוויר. שיר השבוע: 'ביום שמש יפה'- עברי לידר. ציטוט השבוע: "כל מה שיכולנו להיות, ואנחנו לא."
. בדיחת השבוע: מישהו שהאיר עליי עם האורות הגבוהים וסינוור לי ת'חיים.. אני: "וואוווו, רילקס!!".. ליאן: "כן!! מה זה?? תרגע, חללית!!"
פאדיחת השבוע: לא עולה לי. התחדשות השבוע: התחדשות ישנה.. האוטו שחזר
משהו שתיכננתי לשבוע הבא: יום עצמאות
עבודה בטראבין
הופעה של שילה
. משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: שיעבור ברגוע. סדרת השבוע: לא כ"כ ראיתי טלוויזיה. סרט השבוע: "ללא גורל", סרט על השואה. אלבום השבוע: 'יותר טוב כלום'- עברי. תמונת השבוע: אין לי כח. ולסיכום- איך היה השבוע: רגוע..

עונה

משהו טוב שקרה השבוע:כלום/: משהו רע שקרה השבוע:רבתי עם חברה שלי שחושבת שניצלתי אותה והשאר פרטי /: שיר השבוע:זוג מהשמיים-הילד ציטוט השבוע:''אסור לחשוב שיהייה טוב כי יכול להיות רע בסוף , ובעצם לכל דבר טוב בחיים יש צד רע.'' -הציטוט שלי /: בדיחת השבוע:אין פאדיחת השבוע:אין התחדשות השבוע: משהו שתיכננתי לשבוע הבא:יום ראשון חברה אצלי ,וללכת ביום העצמאות להופעות שבתל אביב משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא:שיהייה כיף סדרת השבוע:אהבה זה כואב סרט השבוע:ללא גורל אלבום השבוע:אין תמונת השבוע:שלי ולסיכום- איך היה השבוע:חחחחחחרררררא

למעלה