סיכום שבועי : ]

אניxD

New member
../images/Emo85.gifסיכום שבועי : ]

שם: גיל: כיתה: משהו עצוב שקרה השבוע: משהו משמח שקרה השבוע: התחדשות השבוע: שיר השבוע: תמונת השבוע: כתבה/מאמר השבוע: חוויה שהייתה לכם השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: תכנונים לשבוע הבא:

אניxD

New member
../images/Emo85.gifסופ שבוע רגוווע בגלגל"צ ( :

שם:אוופק : ] גיל:14
כיתה:ח' : | משהו עצוב שקרה השבוע: אמ .. קיבלתי 30 במבחן : \ משהו משמח שקרה השבוע:יוווומולדת
התחדשות השבוע:גיליתי משהו על עצמי ..
שיר השבוע: ~ תמונת השבוע: אינלי כווח ,,, כתבה/מאמר השבוע: ^^ חוויה שהייתה לכם השבוע: יומולדת ? משהו מצחיק שקרה השבוע: היו מללא ><" תכנונים לשבוע הבא: ללמוד ... ללמוד ו... ללמוד!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה:

שם: ניצן. גיל: 17 כיתה: י"א. משהו עצוב שקרה השבוע: מועדי ב' משהו משמח שקרה השבוע: ביטלו לנו מלא שעות. D: התחדשות השבוע: לא נראה לי שיש. שיר השבוע: "הנה האור" שתקוע לי מהאירוויזיון. תמונת השבוע: אין לי כוח לחפש. כתבה/מאמר השבוע:
חוויה שהייתה לכם השבוע: לא יודע אם היו חוויות. משהו מצחיק שקרה השבוע: לא נעים להגיד אבל השבוע הזה לא היה הכי מצחיק XD, לא זוכר שהתפקעתי מצחוק או משהו. תכנונים לשבוע הבא: לנוח! סוף סוף נגמרו המבחנים.

נזרום.

שם: ענבר. גיל: 18. כיתה: מה זה כיתה?
משהו עצוב שקרה השבוע: שהתברר שבאמת אין לי אוטו לכל התקופה הקרובה בגלל התאונה המסריחה הזאת. שזה באמת קורה.
ואני באמת זקוקה לאוטו הזה. משהו משמח שקרה השבוע: ההופעה בקיבוץ דן. היה אינטימי ומיוחד. ('היהודים') התחדשות השבוע: אמממ.. שיר השבוע: 'הימים שלנו'- היהודים. תמונת השבוע: אין לי כח. כתבה/מאמר השבוע: גם אין לי כח. חוויה שהייתה לכם השבוע: הנסיעה לקיבוץ דן. פאקינג חור ליד קריית שמונה. משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ.. תכנונים לשבוע הבא: שיחה במשטרה (דיווח על התאונה), ביקור בכפר-גלים (איפה שעשיתי שנת שירות), חיפוש-עבודה, ו'היהודים' בבאר-שבע.

המראההההההה

שם: דניאל גיל:13 ו-3 חודשים יאיי^^ כיתה:ז' -.- משהו עצוב שקרה השבוע: היה משו אבל אני אשמור את זה לעצמי..:( משהו משמח שקרה השבוע:מממ..^^ התחדשות השבוע: נשברוו לי האוזניות שהיו לי חצי שנה!(שתקו זה שיא)!!!1 אעעעעהה
,קנו לי מחליק שווה ביותר^^ שיר השבוע : My Chemical Romance - This Is How I Disappear ארי גורלי ורעות יהודאי - דבש Bryan Adams - Here I Am Badly Drawn Boy-I Was Born To Make You Happy Goo Goo Dolls - Iris תמונת השבוע:דמיינו תמונה כלשהי>< כתבה/מאמר השבוע: WTF? חוויה שהייתה לכם השבוע: האומ .יום ספורט בספיר ? :| משהו מצחיק שקרה השבוע:חחחחחחחחחחחחח בוקי הומוXDDDDD תכנונים לשבוע הבא:דיאטה ? , פסנתר(בלי עיין הרעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!) ,אודישנים הצגה ........

אנננננננננני!!../images/Emo38.gif

שם:
רוחמה!![אורפז
]
כיתה:
ט'
ירדתי כיתה
כ"כ
משהו עצוב שקרה השבוע:
אמא טסה לאוסטריה
משהו משמח שקרה השבוע:
אודיציההההההההההההההההה
התחדשות השבוע:
נעלים ומדבקות למקלדת!
שיר השבוע:
ננמ... מהמחזמר שיערD: השיר.. מנצ'סטר אינגלנד
תמונת השבוע:
הבוקסרים שלי D: חלק מהם XD
כתבה/מאמר השבוע:
חוויה שהייתה לכם השבוע:
נמנמנמ... אודישן!! היה כייף!
משהו מצחיק שקרה השבוע:
חלמתי[או שזה היה אמיתי] שדיברתי עם ארתור פרי במסנג'ר! והמלחמת מים שלי ושל חברה שלי היום בכיתה!! עד עכשיו החזיה שלי רטובה!
תכנונים לשבוע הבא:
לדבר עם ארתור שוב

למעלה