משחק חדש!

טל 110

New member
../images/Emo85.gifמשחק חדש!

הסבר: כל אחד כותב דמות חדשה שהוא ממציא ותכתבו עליה את הפרטים הבאים: שם: נקבה/זכר: גיל (נגיד כמו פרנקו ניקו וכו... או כמו פלור מקסימו... או הילדים...וכו'): תפקיד בתוכנית: אהבה בתוכנית: אופי: מראה חיצוני: ואם אתם רוצים להוסיף דברים תוסיפו... תשלחו בפורום ובסוף אתם תדרגו ותחליטו מי הדמות הכי טובה לדעתכם!

מגניב!!../images/Emo87.gif

שם:דבורה נקבה/זכר:נקבה גיל:אמ.. בגיל של פלור תפקיד בתוכנית: לכבוש מחדש את לבו של מקסימו אהבה בתוכנית: מקסימו אופי: תמים, טובה, אך כשצריך היא יודעת להיות רעה מראה חיצוני: עשירה,נאה, שיער שחור חלק, בגדים יוקרתיים היא תתחבר לפלור ולילדים... והיא תהיה האהבה הראשונה הישנה של מקסימו.. ומקסימו יהיה מבולבל.. והיא תנסה לכבוש את לבו מחדש.. אבל לא תדע שפלור היא אהבתו.. כי הם לא יגידו לה.. ותהיה החברה הכי טובה של פלור.. ותשנא את דלפינה..

טל 110

New member
../images/Emo85.gifאהבתי! סוף סוף מישהי שמאוהבת

במקס ולא רבה עם פלור...! וגם מגיע לדלפינה שעוד מישהי תשנא אותה לא?

טל 110

New member
../images/Emo85.gif עונהה

שם: גלוריה נקבה/זכר: נקבה גיל (נגיד כמו פרנקו ניקו וכו... או כמו פלור מקסימו... או הילדים...וכו'): כמו מללה, בוניז'ה אנה וכו' תפקיד בתוכנית: האחות התאומה של בוניז'ין אהבה בתוכנית: אווריסטו אופי: היא מנסה לעזור לאחיה בוניז'ה ובמקביל היא כאילו המלאך הטוב שמנסה להחזיר את מללה להיות טובה (היא נעזרת בבוניז'ה) מראה חיצוני: היא יפה (יותר ממללה)

מללה לא בגיל של בוניז'ין!!! אעעע חס

וחסה! חחח טוב שהוא בן נגידדדד 27-30 והיא בת... טוב נו..מבוגרת יותר =] חחח אז נגיד שהיא בגיל של בוני.. וואי, תאומה של בוניז'ה... יהיה מצחיק... אם הם ידברו אותו דבר פורסופוס וכל אלה.. מללייץ' חחח יהיו שנים שמחרפנים את מללה!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

איזה שחקן
הוא אמור להיות בגיל של פדה ומטוטה כי הם חברים, אולי גדול מהם בשנה- שנתיים.

כע בגלל זה רשמתי 27 בערך..

כי פדריק אמור להיות עכשיו בן 25 וחצי :( בווווו גלוריה וקלאודיו בוניז'ה.. חחחח מצחיק...

טל 110

New member
../images/Emo85.gifאני מוסיפה פרטים על גלוריה

גלוריה קוראת לבוניז'ה: קלאודיטו ובוניז'ה קורא לגלוריה: גלוריטה וגלוריה היא עשירה מאוד לכן מללה מנסה להתחבר איתה וגלוריה משתלטת על מללה והופכת אותה לטובה (ראיתם מה אפשר לעשות עם כסף?!) בין אווריסטו לגלוריה יש סיפור אהבה מסובך וגם גרטה מצטרפת - יש לנו עוד משולש אהבה.

טל 110

New member
עוד דמות - שלי! ../images/Emo85.gif

שם: ברברה נקבה/זכר: נקבה גיל (נגיד כמו פרנקו ניקו וכו... או כמו פלור מקסימו... או הילדים...וכו'): כמו ניקו פרנקו וכו'... תפקיד בתוכנית: האויבת של ולנטינה אהבה בתוכנית: ניקו אופי: מורדת או כמו שאומרים בישראל - ערסית מראה חיצוני: יש לה כמה עגילים בכל מיני מקומות... אני יודעת משהו כמו 20 30 לא הרבה... ברברה תריב עם ולנטינה על ניקו. בהתחלה כולם ישנאו אותה כי היא ערסית אבל בסוף יגלו שהיא טובת לב ושבעצם היא נהפכה למורדת בגלל הילדות הקשה שלה.

Yaeloshit

New member
../images/Emo55.gifרעיון יפה../images/Emo70.gif

שם הדמות: קמילה
נקבה/זכר: נקבה גיל: כמו תומס ורוברטה. תפקיד בתוכנית: קמילה היא מאוהבת בתומס אבל היא גם חברה של רוברטה יא מנסה לכבוש את ליבו של תומס אבל לא מצליחה. אהבה בתוכנית: תומס. אופי: טובת לב, עוזרת לאחרים. מראה חיצוני: יפה, צבע שיער חום עם גוונים ועיניים ירוקות.

דמות שעלולה להכיל ספויילר:)../images/Emo58.gif

אמממ נדמה לי שכולם כבר יודעים שפרנקו מאומץ.. אבל כדי שלא יכעסו עליי שמתי את הספויילר, לא חשוב... בקיצור ולעניין, הדמות שם: לולה נקבה/זכר: נקבה גיל (נגיד כמו פרנקו ניקו וכו... או כמו פלור מקסימו... או הילדים...וכו'): כמו מרטין תפקיד בתוכנית: אחותו הקטנה של פרנקו-מתגלה כשפרנקו מוצא את משפחתו האמיתית.. אהבה בתוכנית: מרטינוצ'ו אופי: מתוקה, טובה.. אוהבת הרפתקאות וטיולים ארוכים על החוף מראה חיצוני: עיניים כמו של פרנקו ובהירה כמוהו אבל השיער אדום.. אפילו יותר משל אמלי... מי שזוכר חחח =] יכול להיות מגניב אם לפרנקי תהיה אחות חדשה, לא?

טל 110

New member
../images/Emo85.gifאיזה מאאגניב

אוהבת את כל הדמויות שהומצאו...

גם אני :) במיוחד את גלוריה בוניז'ה!

מעניין איך היא תראה בתור דמות אמיתית חחח חיפשתי בוניז'ה בגוגל ומצאתי כל מיני תמונות.. ואחר כך גם twins אני אשים את האפשרויות לגלוריה קודם חחח זאתי מזה מצחיקה חחח דומה לו

ויש גם אמממ חחח טוב הנה

חחח עוד אפשרות מצחיקה שנמצאה בגוגל חח אח מה שעושים עם גוגל היום חחח

והנה תמונה כשהם היו קטנים :)

יש לי שתיים אבל אחת שמתאימה במיוחד קלאודיו הוא הימני וגלוריטה השמאלית...

טל 110

New member
לדעתי זה הכי מתאים

כי גלוריה צריכה להיות יפה ועשירה כזאת. אני אחפש גם... ותודה שהפכת את הדמות שלי למציאות |מתרגשת| חחח

למעלה