לא ראיתי ששמו את זה... חלק מכתבה של וואלה.. שנראה לי מאוד מעליבה.. תודלו למצוא את זה ב ה-3
ע עד הסוף הטוב New member 3/3/05 #1 ../images/Emo85.gifלא ראיתי ששמו את זה... חלק מכתבה של וואלה.. שנראה לי מאוד מעליבה.. תודלו למצוא את זה ב ה-3
../images/Emo85.gifלא ראיתי ששמו את זה... חלק מכתבה של וואלה.. שנראה לי מאוד מעליבה.. תודלו למצוא את זה ב ה-3
ר רעות סקעת New member 4/3/05 #2 אני בטוחה שהראל לא התרגש מזה.... ועוד יותר אני בטוחה-שמי שאמר לו את זה פשוט מ-ס-כ-ן! ועוד משהו שלמדתי במשך הזמן.. אי אפשר לדעת אם זה נכון.. לוואלה יש נטייה להמציא ולסלף דברים
אני בטוחה שהראל לא התרגש מזה.... ועוד יותר אני בטוחה-שמי שאמר לו את זה פשוט מ-ס-כ-ן! ועוד משהו שלמדתי במשך הזמן.. אי אפשר לדעת אם זה נכון.. לוואלה יש נטייה להמציא ולסלף דברים
ה היחפה עם כתר של זהב New member 4/3/05 #4 מה זה השטויות האלה? ../images/Emo60.gif איך אפשר לחשוב שהוא נקבה?? מה זה אמור להביע? נמאס לי מהשקרים שלהם!!
מה זה השטויות האלה? ../images/Emo60.gif איך אפשר לחשוב שהוא נקבה?? מה זה אמור להביע? נמאס לי מהשקרים שלהם!!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 4/3/05 #5 כתבה מפרגנת לסקעת ולשירי ../images/Emo99.gif מ- MSN.. ראיתי אותה עכשיו! אני אוהבת את MSN! בכל מיקרה, רעות ניסתה לשים קישור לכתבה, אבל הקישור לא טוב, אז הנה הוא שוב. הראל סקעת עלה לבמה בחליפה מושלמת, כמו כוכב אמיתי חמוד
כתבה מפרגנת לסקעת ולשירי ../images/Emo99.gif מ- MSN.. ראיתי אותה עכשיו! אני אוהבת את MSN! בכל מיקרה, רעות ניסתה לשים קישור לכתבה, אבל הקישור לא טוב, אז הנה הוא שוב. הראל סקעת עלה לבמה בחליפה מושלמת, כמו כוכב אמיתי חמוד
ה היחפה עם כתר של זהב New member 4/3/05 #6 ווידאו של סקעת מ-MSN ../images/Emo60.gif אוי הוא פשוט מתוק! שאלו אותו אם כשהוא רואה את שירי מתמודדת לאירווזיון זה עושה לו חשק גם להתמודד.. הוא אמר שכן ולא. תראו זה חמוד הנה זה כאן!
ווידאו של סקעת מ-MSN ../images/Emo60.gif אוי הוא פשוט מתוק! שאלו אותו אם כשהוא רואה את שירי מתמודדת לאירווזיון זה עושה לו חשק גם להתמודד.. הוא אמר שכן ולא. תראו זה חמוד הנה זה כאן!