חדשה.. ממ היי. אני נופר אני מכירה רק 3 שירים של כפיר והוא מעולה! ממ טוב אז.. היי?
ש שפתיים סדוקות New member 18/11/07 #1 ../images/Emo85.gif חדשה.. ממ היי. אני נופר אני מכירה רק 3 שירים של כפיר והוא מעולה! ממ טוב אז.. היי?
../images/Emo85.gif חדשה.. ממ היי. אני נופר אני מכירה רק 3 שירים של כפיר והוא מעולה! ממ טוב אז.. היי?
ד דניאלוש16 היחידה New member 18/11/07 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif חח גם אני מכירה אותך כבר מפורום עברי וכפיר ממש מעולה! יאללה עכשיו את רק צריכה את הדיסק החדש שלו
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif חח גם אני מכירה אותך כבר מפורום עברי וכפיר ממש מעולה! יאללה עכשיו את רק צריכה את הדיסק החדש שלו
T the Girl of Love New member 18/11/07 #6 ../images/Emo214.gifנופר, ברוכה הבאה!!!../images/Emo20.gif אני הדר ושלושה שירים בשביל ההתחלה זה בדיוקקקקק כמוני, ככה שאם תתמידי את עוד עלולה להיות מכורה ! [ולעבור תהליך גמילה זה לא משהו שמשתלם ] אני מקווה שתהני פה!
../images/Emo214.gifנופר, ברוכה הבאה!!!../images/Emo20.gif אני הדר ושלושה שירים בשביל ההתחלה זה בדיוקקקקק כמוני, ככה שאם תתמידי את עוד עלולה להיות מכורה ! [ולעבור תהליך גמילה זה לא משהו שמשתלם ] אני מקווה שתהני פה!