Nemo המקורי
New member
../images/Emo85.gif אני צריך עצה....
ואי מלא זמן לא כתבתי פה..... אני הצטרפתי לפורום עוד בשבוע הראשון
, אני מבטיח לחזור... למי שלא זוכר אותי הייתי בהתחלה הוט דוג. (עשיתי הקפצה ראשונה
חחח) בכל מקרה, יש לי בעיה ענקית.... אני רוק בלהקת פולקלור, ואני דיי טוב, ככה אומר הכריאוגרף, העוזר כריאוגרף, העוזרת כריאוגרף ושאר ירקות בלהקה.... אני זוכר את הצעדים, אני גם עובד הרבה בבית אז אני רוקד "נקי", ובכלל אני טוב בזה, אני חושב.... אז מה הבעיה אתם שואלים? (אם מישהו/י קורא/ת)... תמיד שמים אותי שורה 2 (בדר"כ מתוך 3-4 שורות...) ועפ"י הכריאוגרף מגיע לי להיות שורה ראשונה באמצע.... שלשום בחזרה רציתי לשאול אותו אז למה הוא לא שם אותי שורה ראשונה באמצע?! אז הוא בא וישר העמיד ריקודים ישנים (התחלנו לפני 4 חזרות שבכלל הייתה לנו הופעה לפני יומיים) וגילי, שהוא רוקד שורה ראשונה באמצע לא הגיע, אז הוא שם אותי כמחליף במקומו, אז רקדנו בלה בלה בלה הגיעה הפסקה והוא קורא לי וצועק בנימה של צחוק "ממה אתה מפחד?!" ואני כלכך נבהלתי.............. בכל מקרה, אני הפסדתי את המקום בשורה ראשונה באמצע והפסדתי אפילו סולו!!!!! בריקוד שאין בו בכלל בנים
ולמה?! כי אני נראה מבוהל ומפוחד... אני מבין גם למה, אני לא רגיל להיות במקומות כלכך טובים, אבל זה לא בשליטתי........ בכל מקרה הוא אמר שאם אני לא אהיה כלכך מפוחד אז אני "עלול" לקבל את המקומות האלו....... כשאני בשורה שניה אני ממש לא מפוחד......... מה עלי לעשות?! לפתח ביטחון עצמי? איך?! אהההההההההההההההההההה שמישו/י י/תעזור לי!!! בבקשה....
ואי מלא זמן לא כתבתי פה..... אני הצטרפתי לפורום עוד בשבוע הראשון