אני צריך עצה....

../images/Emo85.gif אני צריך עצה....

ואי מלא זמן לא כתבתי פה..... אני הצטרפתי לפורום עוד בשבוע הראשון
, אני מבטיח לחזור... למי שלא זוכר אותי הייתי בהתחלה הוט דוג. (עשיתי הקפצה ראשונה
חחח) בכל מקרה, יש לי בעיה ענקית.... אני רוק בלהקת פולקלור, ואני דיי טוב, ככה אומר הכריאוגרף, העוזר כריאוגרף, העוזרת כריאוגרף ושאר ירקות בלהקה.... אני זוכר את הצעדים, אני גם עובד הרבה בבית אז אני רוקד "נקי", ובכלל אני טוב בזה, אני חושב.... אז מה הבעיה אתם שואלים? (אם מישהו/י קורא/ת)... תמיד שמים אותי שורה 2 (בדר"כ מתוך 3-4 שורות...) ועפ"י הכריאוגרף מגיע לי להיות שורה ראשונה באמצע.... שלשום בחזרה רציתי לשאול אותו אז למה הוא לא שם אותי שורה ראשונה באמצע?! אז הוא בא וישר העמיד ריקודים ישנים (התחלנו לפני 4 חזרות שבכלל הייתה לנו הופעה לפני יומיים) וגילי, שהוא רוקד שורה ראשונה באמצע לא הגיע, אז הוא שם אותי כמחליף במקומו, אז רקדנו בלה בלה בלה הגיעה הפסקה והוא קורא לי וצועק בנימה של צחוק "ממה אתה מפחד?!" ואני כלכך נבהלתי.............. בכל מקרה, אני הפסדתי את המקום בשורה ראשונה באמצע והפסדתי אפילו סולו!!!!! בריקוד שאין בו בכלל בנים
ולמה?! כי אני נראה מבוהל ומפוחד... אני מבין גם למה, אני לא רגיל להיות במקומות כלכך טובים, אבל זה לא בשליטתי........ בכל מקרה הוא אמר שאם אני לא אהיה כלכך מפוחד אז אני "עלול" לקבל את המקומות האלו....... כשאני בשורה שניה אני ממש לא מפוחד......... מה עלי לעשות?! לפתח ביטחון עצמי? איך?! אהההההההההההההההההההה שמישו/י י/תעזור לי!!! בבקשה....

אממממ..

קודם כל..זאת לא בעיה כל כך גדולה.. שורה 2 זה מעולה! ושאתה רוקד תנסה להסתכל קדימה ולמוא לעצמך כיוונים לפי הריקוד... זה יעזור..ותחזור על כל התנועות שאתה עשה אותם בביטחון מלא.. וזאת פעם ראשונה שלך שהיית שורה ראשונה(כך אני מבין..)אז לא נורא אם התרגשת... ועוד לא הבנתי מה זה אומר"מגיע לי להיות שורה ראשונה.." היית לך הזדמנות ואני מקווה שלמדת ממנה לקחים..תחשוב לבד ותגיע למסקנות...חח ואין דבר כזה "הפסדתי סולו או הפסדתי את המקום הכי טוב"..אני בטוח שאם תבקש מהמורה שלך הוא יתן לך עוד הזדמנות להראות לו...על מה שעבדת..

../images/Emo85.gif ההודעה הייתה קצת דרמתית ../images/Emo13.gif

חחחח אמ.......... אני יודע ששורה 2 מעולה... (לקח לי מלאאאאאאאאאא זמן ועבודה קשה מאודדדדדדדדדד להגיע משורה 4 ל2
).... ואני יודע שלא "הפסדתי" ואני נשמע קצת מנופח... "מגיע לי להיות..." אבל באמת מגיע לי...
אני עובד קשה על זה...
יש שמה מישו שבקושי עובד על הריקוד (ורואים עליו) ואין לי שמץ למה הוא שמה.... לא חשוב תודה בכל אופן

אין לי ממש מה להגיד לך

אם אתה רוצה להיות שורה ראשונה באמת אז אתה חייב איך שהו לא להיראות מפוחד......

עצה שלי..

בקשר"מגיע לי" אם מגיע לך אז זה רק ההפסד של הכיאורגרף ושל הלהקה... וזה גם יכול להיות קשור בקטע של גיל או ותק... אני מציע לך תחשוב שאתה בשורה ראשונה(כי בכל זאת זאת דרך חשיבה אחרת) ותרקוד הכי טוב שלך(בלי להפריז..)וזה שהתקדמת לשורה 2 מ4 זה אומר שגם תוכל להגיע לפסגה-שורה 1..חחח ועוד עצה..הכי חשובה...אל תסתכל על אחרים תסתכל ותדאג לעצמך(אני יודע שזה נשמע סנובי..אבל זאת הדרך להצלחה..) ותזה שאתה פגוע רק בגלל "מישהו אחר" אז ממש מראה על חשיבה לא נכונה...כל אחד מיוחד במינו ואתה צריך להבין שאתה הבובה והכיאורגרף משחק עם הבובה...אלה החיים..חחח

עוד עצה ממש חשובה..

שלקחתי מהמורה שלי למודרני..לימור גילבוע.. בוא נסכם את כל העצות שלי בשתי מילים :תיהיה צנוע !!!

../images/Emo85.gif כמה סטירות.....

טוב אמ......... תודה... לא נעלבתי מאפ'חד.... ואני יודע שאני כלי משחק של הכריאוגרף..... הרבה לא מבינים את זה.... אבל אני כן! אני נשמע ילדותי... "אני רוצה להיות שורה ראשונה..... אההההההה אני שובת! אני אתבע אותך בארי!" חיחי.... אני מצחיק ת'צמי..... בעע...

../images/Emo85.gif אה- וד"א

אני עובד על זה.... למשל אני (מהחזרה האחרונה) מדמיין שאני לבד, עם הבת זוג על בימת כרמיאל מול רבע מיליון איש
ואני תמיד מחייך, (לא רק בריקוד) ואמ......... אני רוקד מול המראה אז אני מנסה לא להבראות מפוחד והכי חשוב אני מנסה להיות צנוע!!

../images/Emo13.gifאני מכירה את זה...

אני דיי ביישנית כשאני לא על במה (רוקדת או שרה) ולקח לי זמן עד שהבנתי שאם אני מראה למורה ולקהל שאני מתביישת אז ישימו אותי במקומות פחות טובים כי הקהל לא רוצה לראות רקדנים ביישנים...אלא רקדנים שבטוחים בעצמם ורואים את זה בתנועות שלהם. אז עבדתי הרבה גם בבית וגם בשיעורים ושמתי את הביישנות בצד למרות שאני יודעת שכשאני אגיע להופעה יראו אותי כולם והייתי מרוכזת רק בלרקוד...והינה קיבלתי שורה ראשונה באמצע בשנה שעברה
(השנה עדיין לא היו לנו מופעים).. אה וחשוב לי להגיד שאני לא בלהקה מקצועית או בבית ספר למחול כמו רובכם...אני לומדת בחוג אחר הצהרים אבל יש לנו לא מעט הופעות
ולאט לאט עם הזמן הביישנות עוברת...נכון לעכשיו אני רק מחכה להופעות שיגיעו

למעלה