אני חדשה כאן בפורום

aaliaha

New member
../images/Emo85.gifאני חדשה כאן בפורום../images/Emo85.gif

היי לכולם.... חדשה כאן בפורום צופה קבועה של "ערב אדיר" סטנדאפיסטים אהובים
מיקי גבע
שלישית "מה קשור"
נאור ציון
ישראל אסייג
ישראל קטורזה
אלי יצפאן
עדי כהן

../images/Emo45.gif

הוא הופיע ביומטוב לפני שנתיים וחצי, אני ועוד כמה חברה רצינו לזרוק עליו סנדויץ עגבניות (לא היו עגבניות שלמות

scudnick

New member
אני יודע שהוא פעם גנב חומרים

לניר מולד, סטנדאפיסט לא כל כך מפורסם...

פיה 504

New member
אני מכירה את ניר מולד!!! הוא לימד

אותי!! הוא גם עוסק באנימציה.... ואוהב חצילים....
ואיך מיקי הזה מעז לגנוב לו חומרים?! חוצפה!!!! בכלל הוא לא כזה סטאנד אפיסט הסיבה היחידה שמכירים אותו זה בגלל שהוא מנחה בערוץ הילדים וגם זה לא ממש קשה רק צריך לדעת לדבר טוב ולהיות טוב עם ילדים.... גם אני יכולה לעשות את זה!!!!

scudnick

New member
אני לא ראיתי ערוץ הילדים מגיל 8

מצטער, אבל ניסיתי להתייחס אלייך ברצינות, למרות סגנון הכתיבה שלך, אבל ערוץ הילדים זה יותר מדי. אוי, האינפנטיליות.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif ואתה חושב שאני רואה ערוץ

הילדים?! מה אתה חושב שסדרות סיניות אנימנגיות מענינות אותי?? לעזעזל למה כולם חושבים שאני כאזת נבובה??? טוב יש לי עוד קטע יותר מצחיק לדעתי......... תנסו לתת ביקורת בונה עכשיו *פרצוף מוסכל כועס* היום הסטנד אפ זה דבר נורא כולכם מעתיקים מכולם (רמז מיקי גבע) אז זה פחות או יותר החלוקה של עושי הסטאנד אפ בארץ 50% הם מעתיקים 25% הם מוצאים באינטרנט 15% מישהו כותב להם 5% החברים והמשפחה עוזרים ואת העשר האחוז שנשארים כותב להם הסיני כם הכתורת למה מי מת שהם יעבדו?!

scudnick

New member
כי את כותבת ככה.

והקטע שכתבת אמור להיות מצחיק?! מה מצחיק פה!? אין כאן בסיס, אין כאן פאנץ', חשבתי שזה בכלל סטטיסטיקה עד שקראתי שוב את ההודעה! ומאיפה לך לדעת? ולפי סגנון הכתיבה שלך אני מסיק את המסקנה שאת פקצה.

פיה 504

New member
אני לא פאקצה!!!

ואני באתי לפה כדי לשפר את הסטאנד אפ שלי למה באתי לפה בגלל שחשבתי שאני מצחיקה!!! אבל לא הייתי צריכה להסתמך על חבורת ילדים עם אי קיו שלוש...... אז אני ישפר וחוץ מזה מה כן מציק אתכם???

למעלה