מה תרצו לאכול?

whatascene

New member
מאוד חכם, באמת.

שכחתי לשנות את הכותרת =\ בכל מקרה, זכור לי שזה היה בקרואטיה, אבל אני צריכה לבדוק את זה שוב.

קרניjack

New member
לא התכוונתי לזה.....=/

אי אפשר להשוות מדינה כמו קרואטיה אל מדינה כמו ישראל. זה מקום אחר זה תרבות שונה. וכםן אנחנו לא עושים שום דבר בנוגע למה שיש שם, כאילו שלנו לא חסרות צרות. אבל בקשר למשהוא כזה שיקרה לעם שלנו פ-ה. שואה רצח המוני, אי אפשר בכלל להשוות את המצב שלנו אז למצב שלנו היום. היום אנחנו מדינה, יש צבא , יש לנו הגנה, יש יותר סדר בעולם (עלר
) ולמדינה שלנו זה לא יקרה. אני לא אומרת את זה במאה אחוז ועוצמתעיניים אבל להגיד ששואת היטל תרחש לנו שוב (לא מדברת על האלף הבא), אז לא חושבת.

whatascene

New member
אני יכולה לחשוב על 3 מדינות

שהיה בהן רצח עם, אולי אפילו 4, ביניהן אלבניה, אירן, המדינה הזאת שאני לא בטוחה שהיא קרואטיה (אחלה שם!) והיה עוד משהו.. אני גם לא זוכרת איפה במדוייק. מה שכן, בתור עם שיודע מה זה להיות נרדף, קשה לנו לעזור, אפילו קצת? ואח"כ אנחנו מצפים שיעזרו לנו? אם זה קרה פעם אחת זה יכול לקרות שוב, העובדה שיש לנו מדינה לא מונעת מאנשים כבר עכשיו לנסות לחסל אותנו, אז הכמויות ישתנו קצת, זה הכל. זה נשמע אבסורדי אבל העניין הוא שזה לא כל כך רחוק. כי בכל זאת אי אפשר להגיד שאוהבים אותנו יותר מדי, אי אפשר להגיד שאנחנו מוגנים ממה שלא יבוא. לא נראה לי הוגן שאנחנו כל הזמן אומרים שצריך לרחם עלינו בעוד שאנחנו לא עושים כלום לעזור לעמים אחרים. אז כמובן שאני לא משווה במדוייק כי אותנו רדפו עמים (as in more than one), אבלזה לא אומר שאי אפשר לעזור.

קרניjack

New member
מאיפה לך לדעת שלא עוזרים

אולי אנשים בודדים, אם זה לא מתפרסם בחדשות או מופץ זה לא אומר שלא מנסיפ לעזור. חוץ מזה רצח העם שם זה ממלחמות, או במרידות, אז איך את מצפה שמהדינה שלנו תערב כשגם ככה היא שקועה בבוץ עם בעיות משלה, ועם מלחמה משלה? אני אל אומרת שלא צריך לעזור, אבל קודם המדינה דואגת לאזרחים שלה פה, אחרי כן לאזרחי עם אחר....
נשמע ממש אגואיסטי אבל זה המצב. ואולי התכוונת לבוליביה ולא לקרואטיה?

whatascene

New member
לא, אני כמעט בטוחה שזה קרואטיה

יכול להיות שגם בבוליביה היה משהו, נשמע לי מוכר. זה ממש מציק לי עכשיו העניין הזה.. אני אברר את זה ביום ראשון. תראי, אני מניחה שזה במילא לא המקום לדיון הזה, וגם ככה יש לי המון מה להגיד (לשם שינוי) אבל.. נראה לי שיש יותר מה לעשות. וזה לא רק ישראל, זה העולם ששותק. שתקו אז, ושותקים עכשיו. אף אחד לא יכול להגיד שלא ידעו מה קורה אז, ופשוט בחרו להעלים עין. ועכשיו שוב אנשים מתים והעולם מעלים עין.

קרניjack

New member
זה באמת מכעיס

....תחשבי מה את יכולה לעשות לגבי זה. אולי אם כל אחד שיכול לעשות משהוא יעשה משהוא אז זה ישנה.

whatascene

New member
כן, זה מה שכולם אומרים כל הזמן

ואף אחד לא עושה כלום. כולם עצלנים ואגואיסטים, לפחות כמעט כולם.

deadXend

New member
../images/Emo12.gif

זה לא יקרה כי. עכשיו ישלנו מדינה שאנחנו דיי שולטים בה. ישלנו המון מדינות לצידינו.[ארה"ב .איטליה.כל אלה] עזבו אין מצב

וגם אנחנו מביאים את

האיזון במזרח התיכון... הרי כל הארצות מסביבנו שייכות לערבים וכד'.

GUILTY

New member
זה כן יקרה.

מדינה שאנכנו שולטים בה????? שרון כמו בובה על חוטים עושה מה שבוש אומר לו......הוא אמר שאחרי החזרת השטחים עם ימשיכו הפיגועים אז נתקוף בחזרה....מה שלא קרה. ובוש הזה רק רוצה שניהיה לצידו ואומר לנו לא לתקוף (למרות כל הבעיות שיש כאן עם הערבים)....והם רק קרה הפיגוע במגדלי התאומים וזהווו הם ישר תוקפים ונלחמים ולנו שזה קורה לאט לאט אבל במשך כמה שנים אומרים לנו לא לתקוף.

קרניjack

New member
הילדות לא אשמות

זה מה שמלמדים אותן, בגיל שלהן הן רואות את זה לא כמו שאנחנו רואים, אבל כל הנאציזם הזה. אנשים מתוסכלים ודפוקים.

whatascene

New member
כן והן לא היחידות שמקבלות חינוך כזה

ובגלל שמרעילים להם את המוח מגיל צעיר רוב הסיכויים שהם ישארו בדעה שלהם, אלא אם מישהו יקח אותן לאושוויץ או מיידאנק. וגם ככה יש אנשים שמכחישים הכל, אנשים באירופה, ולהם זה קצת יותר קרוב. בהחלט דמיון יצירתי יש ליהודים.. חח אם הן רוצות, אני בכיף אשלח להן תמונות שלי מהמסע, מהכחול שבתאי הגזים או של המשרפות כשיש בהן שאריות של עצמות בתחתית. גם של הר העפר, כמובן. או שהן יגידו שזה חול?

crazy cottage

New member
הן דומות לאחיות אולסון../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

אבל בצורה מפחידה!

MCRules

New member
עוגת מוס שוקולד!

למישהו יש בעיה שאני מכורה לשוקולד? הא? הא? =)

sapirush1

New member
חח ממשיכים לפרסם..

אני מרגישה שחלק מהאנשים שהצטרפו מאז מסע הפרסום נטשו אותנו

למעלה