הפתעה

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo84.gif הפתעה../images/Emo174.gif

אמא,אני רעבה! אמא נו,תכיני לי ארוחת ערב אני רעבהההה.... אמא אנחנו רעבים-אמא = אוכל! בדיוק שוחחתי לי במסנג'ר עם ידידי,ואז נפרדתי ממנו,כי אני צריכה לארגן את ארוחת הערב לילדודס שלי. ואז זה קרה,אמא אל תבואי למטבח עד שנקרא לך,טוב? ואני יושבת בחדר,מריחה את הריחות ואומרת בליבי,וו'אללה... הילדים שלי מבשלים לי הפתעה! איזה כייףףףףףףףףף. ואז הגיע הרגע,אמא תני לי יד,עיצמי עינייך ובואי... האור במטבח נדלק,פקחתי את עיניי,ואיזה יופיייייייייי השולחן ערוך,עשו סלט,חביתה,הוציאו גבינות,הכינו לי נס קפה, חיממו לחמניות.... מה אגיד לכם? רציתי לבכות באותן שניות מרוב התרגשות.הם עשו לי כל כך טוב,כל כך שמח בלב. והמוסיקה שהבת שלי שמה ברקע "מי אוהב אותך יותר ממני"(ארכדי דוכין) אתם לא יודעים כמה אני נרגשת ומאושרת עכשיו,הם ענקיים!!! ואני...מטורפת עליהם !

החתולית

New member
איזה כיף פינוקי

שמוכיח כמה הם אוהבים וכמה הם שמים לב :) מזכיר לי איך הילדון קנה לי זר ורדים ליום האם, שלח את דודה שלו להביא את הזר, ואת אבא שלו לסייע בהפתעה. ההתרגשות והאושר, שהמחוות הקטנות / גדולות הללו מביאות איתן - שווה הכל :)

../images/Emo13.gifאיזה כיף זה, מזכיר לי הפתעה

אחרת שאתמול ארגנו לי הילדים: חזרתי הביתה מבילוי בשעה 02:30 בלילה, נכנסתי בשקט כדי שלא להעיר את הקטקטים, ו.... הפתעה שניהם ערים ועירניים להפליא, והבית נקי ומצוחצח, מסתבר שהם עבדו קשה בזמן שאני יצאתי לבלות!! הבעיה היחידה היתה שהם כבר יצאו מפוקוס של שינה והצטרכתי להישאר ערה איתם עד 03:30 כשב-06:30 אני אמורה כבר לקום לעבודה... אחחח איזה ילדים
שרון

גלי10

New member
המחוות הקטנות

הן הן הענקיות. הכי ענקיות. אושר גדול וכייף !

אשרייך שיש לך

ילדים מקסימים שכאלה. או בתרגום מפולנית - רק בשביל רגעים כאלה היה שווה לסבול 12 שעות של צירים

וווואאאאוווווו איזה יופי של הפתעההה

הם מביאים את ההפתעות האלה שאנחנו לא מצפים להם וזה הכי כייף כן ירבו הפתעות כאלו עפרלה תהני מהם

ע פ ר ל ה

New member
כן,זה כייף של ממש

והכי מצחיק,שבעצם גיליתי היום להפתעתי שהבן שלי יודע לטגן חביתה. תמיד כשאני אומרת לו שהוא גדול ויכול לדאוג קצת לעצמו,הוא עונה לי: אני לא יודע לעשות לבד,מה את רוצה? מהיום,אני דורשת ארוחת ערב שבועית ומפנקת לי! מה יש,לא מגיע לי?
ת'אמת,הרגשתי כל כך חנוקה היום ושנמאס לי להיות פה על תקן פיליפינית.מנקה,מכבסת,מבשלת,ממלצרת,שומעת את כל הקיטורים והקריזות... שמעו,זה מתיש
. אז שחררתי קצת קיטור כלפיהם ואמרתי שנמאס לי מהפינוק שלהם ושיתחילו להזיז את הישבן לכיוון עשייה ועצמאות.כנראה שזה נגע לליבם הקט והאוהב. אוהבת אותם מאוד ללא תנאי. אמא עפרה

למעלה