בואו נסכם את זה.
קורט קוביין עשה את הגראנג', נכון הוא היה קיים גם לפניו, אבל הוא הביא אותו לתודעה. יש אנשים ששונאים אותו על זה כי מבחינתם אם הגראנג' לא היה מגיע לתודעה וקורט לא היה המייצג שלו, אז הגראנג' גם לא היה מת ביחד עם קורט. אני לא אחת מאלה. אני חושבת שצריך לתת לו קרדיט על זה שהביא הגרנאנג' והרבה אנשים בזכותו הכירו להקות גראנג' אחרות. הגראנג' ממילא היה מת, כמו שהגלאם מטאל מת, זה פשוט התאים לאותה תקופה, וכשהיא היא הייתה עוברת גם ההייפ סביבה היה עובר. יש אנשים שחושבים שקורט היה גאון מוזיקלי, יש אנשים שלא. אבל אי אפשר להתווכח עם כל מה שהוא הביא, הוא היה המייצג של ז'אנר מוזיקלי שלם, וגם המייצג של דור שלם, הוא נכנס להיכל התהילה, והוא נחשב לאחד מהאייקוני מוזיקה הגדולים ביותר. אה, וגם המוזיקה כמובן. זכותכם לא לאהוב אותו,זכותכם לשנוא אותו(אין טעם לזה אבל) אבל לטעון שהוא היה שחצן כאילו הכרתם אותו אישית? אז הוא זילזל באנשים אחרים, זה לא שחצנות, דווקא היה לו ביטחון עצמי נמוך. היה ויכוח עליו פעם בפורום גאנז אנ רוזס שאם אלין הייתה קוראת אותו היא הייתה מתחרפנת, קיללו אותו בלי סוף, ושכחו שהוא לא רק אמן שנוי במחלוקת אלא גם בן אדם שמת, ואם הם היו מכבדים אדם ממוצע מהרחוב שמת אז שיכבדו גם אותו, וגם שיכבדו תאוהבים שלו, שלא יודעת מה איתכם אבל אני גם נקשרת ריגשית לזמרים, אני לא רק מעריכה תמוזיקה שלהם בצורה מקצועית נטו. וכשמקללים אותו או מכחישים תכישרון שלו אתם פוגעים גם בנו. נראה לי שזהו. חפרתי.